Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ей тук ще се намеся - аз лично живея на село, доставчикът е един възможен. И даже по мое мнение е по-отзивчив, отколкото по-големите доставчици в близкия областен град. И не се налага да тича, достатъчен е мейл, смс или телефонно обаждане.

Не съм много компетентна, но все пак зная, че доставчиците също настройват някои неща, които са от значение за достъпа до нещо си в огромното интернет пространство.
    Следя от снощи темата за проблема с играта, надникнах в няколко чуждоезични форума, не видях някой да се оплаква.
    И друг път се е случвало някои да нямат проблем с играта (в момента съм от тях), други да имат. Не мога да кажа кой е виновен. БП казват че не са те, доставчиците - също. Защо на едините да вярваме, а на другите - не?
    Но все пак един играч споделя, че доставчикът му нещо е човръкнал, помогнало е, защо да не се доверим на опита му? Поне аз бих.

Нищо лично към никого, намесвам се в болна тема за някои играчи, сори. Стискам палци скоро да се наместят нещата.

pigi102 харесва това.
  2. nikineli

nikineli Стажант

Това,какво били казали техниците е пълна глупост.Не може всички доставчици да имат проблем и то ,само с този сайт.Аз,ако съм (хипотетично) на Виваком и може да имам проблем значи ли ,че тези на Близу също трябва да го имат,на Мтел,на Мегалан и т.н.Проблема си е във ВАС и дайте да не си измиваме ръцете.Че са се наакали,наакали са се,ама да вземат и да се забършат и да оправят нещата.Признат грях,половин грях.
    Ще се обаждам на доставчика не защото имам проблем с интернета,при положение ,че и сигнала си е наред и всичко,а защото не мога да влезна само и единствено във ВАШАТА игра.Това е смешно.

milena7004 и Кратунка харесват това.
  3. 6363dida

6363dida Стажант

има ли някои които да може да оправи играта

4. batista1583

batista1583 Стажант

и аз от вчера не мога да вляза в играта. интересното е, че на компютъра на сестра ми /тя живее доста далеч от мен/ влизам. моето ID е 13263908

5. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Отново разговарях с техниците на моя доставчик и отново отговора беше същия -от наша страна няма проблем в рутера ви , няма пренасочване на ай пи адреси и няма как ние да ограничаваме достъпа ви .\оставям ви и моето ID: 12818146,ако искате проверете

6. ludmila_ivanova

ludmila_ivanova Стажант

Не мога да си вляза в играта ID:34274545 може ли някой да ми помогне

7. ili12341

ili12341 Стажант

И при мен е така. Нещо като компенсация за изгубеното време и буренясалите лимони???

Кратунка и ludmila_ivanova харесват това.
  8. stesami

stesami Стажант

има проблем с играта и нека някой да я оправи защото не са виновни интернет доставчиците за неуредиците на играта (горките колко много отнесоха заради играта)но пробвайте да рестартирате рутера на интернета при мен се получи успех

pigi102 харесва това.
  9. zarko73

zarko73 Прохождащ

Съчуствам на тези, които играят поредния авент. Аз от 14 часа немога да вляза в играта.

10. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

ако някой иска мога да му засея и обера, поне с това мога да помогна. Просто пишете какво искате да се направи....

11. isa_66

isa_66 Подрастващ автор

isa_66ID: 1280816 не мога да вляза в играта...бял екран ...отстранете проблема моля

12. isa_66

isa_66 Подрастващ автор

isa_66ID: 1280816

13. Кобрелия

да обера, да засея, вода да слагам ли, какво да сея и навсякъде ли искаш ? Имаш ли активирано ЯМЧ или да активирам?

Последна редакция: 3.6.16
  14. isa_66

isa_66 Подрастващ автор

ако е възможно за обиране и засяване на лимони мисля че беше куеста без вода и на всички полета ....ако не ви затруднявам много разбира се....и предварително благодаря....дано се управи проблема по скоро какво е ямч

15. vqrav

vqrav Прохождащ

ID: 6146955 Ако е възможно понеже имам активирана техника да ми обереш всички полета и да сложиш карамфили и най дългорастящото на острова с вода.Благодаря.

16. Кобрелия

ЯМЧ - ябълково-морковено чатни - дава по 4 броя от всяко малко поленце и действа 18 часа.

17. Кобрелия

обрано и засято. След около 13 чАса ще са готови...

vqrav харесва това.
  18. isa_66

isa_66 Подрастващ автор

да разбира се,,,но май нямам моля да ми закупите от пазара 1/2 и активирайте моля....Благодаря

19. Кобрелия

получи подарък от Рошко 2820 ТО, взех ти и подаръка от календара. Купих 1 ябълково-морковено чатни, обрах, но какво искаш да засея - растение от евента или дългорастящо?

isa_66 харесва това.
  20. isa_66

isa_66 Подрастващ автор

благодаря...по добре нещо дълго разтящо,че не се знае колко ще продължи този проблем