Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. nina7878

nina7878 Стажант

Същата работа - просто ни скриха мотиките за този евент

2. pigi102

pigi102 Изключителен талант

При мен всичко вече е наред. Говорих с доставчика си, обясниха, че проблемът е от самия сайт. Промениха ми ай пи адреса и трябваше единствено да си рестартирам рутера. Вече съм в играта. Това е решението - говорете с доставчика си. Успех на всички. :)

3. elenadr

elenadr Стажант

Отговорът на моя доставчик е - проблемът е в сайта,не в тях

4. pigi102

"Говорих с доставчика си, обясниха, че проблемът е от самия сайт."

Сложиха ми нови настройки и смениха ай пи адреса. Помолете ги да направят същото. След рестартиране на рутера вече влизам без проблем в играта. :)

5. -lina70-

-lina70- Прохождащ

аз също не мога да вляза от 2 дни -ID: 10703078 а и още 3-ма приятели се оплакват

6. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Във дарк орбит е същата мъка но там поне се влиза , явно че проблема е в биг пойнт. Някой изобщо работи ли по въпроса?

7. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

От БП казват, че няма проблем. Същото казват и другите страни, съветват ни да проверим интернет доставчика:(

8. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Не разбирам защо трябва да занимаваме доставчиците при положение че проблема е само с тези игри в други сайтове и игри го няма!

9. pigi102

Нали върши работа, така че грабвай телефона или им пиши на фейсбук страницата. :)

10. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Извинявай но не съм съгласна с теб , проблема е техен и те трябва да го решат както и да ни компенсират за загубеното време.

11. elenadr

elenadr Стажант

Оказа се,че не е само при моя доставчик такива сигнали - следователно да си оправят проблема.Тъй като имали над 100 сигнала,те проверили и при другите доставчици -те също били затрупани със обаждания

12. pigi102

Има начин сами да си помогнем - четете, вече писах. Вече нямам проблем с влизането в играта.

13. xari_myri

xari_myri Ветеран

проблем има и не е от доставчика намен ми казаха че повредата нее във техния телевизор,а от играта,

14. Кобрелия

Питах отново, предадох вашите оплаквания, техниците се придържат към тяхната версия, няма оплаквания и от другите страни, значи проблема е за играчите на територията на България.:(

15. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Кобрелия трябва ли да разбирам че играчите на територията на България нямат значение за техниците на бигпойнт?

16. xari_myri

xari_myri Ветеран

при положение че нета е от един доставчик

17. pigi102

Убеждавам се, че никой не чете, а предпочита да мрънка.
    Първо: проблем действително има и сама го усетих.
    Второ: никъде не писах, че "повредата е в телевизора" на доставчика.
    И трето: споделих какво направиха, за да ми се реши проблема. Всичко е във ваши ръце, както се казва - ако не си помогнеш сам и Бог няма да ти помогне!

joujoujouj и mushnuk харесват това.
  18. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Пиги ако там където живееш има двеста доставчици и тичат за всяко обажидане -добре обаче има малки градове където нещата не стоят така и аз нямам намерения да обвинявам доставчика и да ги разкарвам излишно след като проблема не е от него .Затова ще те замоля да помислиш малко преди да настояваш че вината не е в игрите на биг пойнт.Те трябва да поемат отговорност за проблема и да го решат освен това имай в предвит че макар и от малки райони и градчета ,някой хора наливат доста пари в играта -но кобрелия ясно се изрази че територията на България явно не е от значение

milena7004 харесва това.
  19. Кобрелия

не казвам това, а че явно проблема излиза от българска територия.
    не съм казала такова нещо. Написано е , не е казано, може да се препрочете.

pigi102 харесва това.
  20. pigi102

Виж сега, никой не идвал у дома, явно си имат начин да го направят от разстояние. Промениха ми настройките на рутера и смениха ай пи адреса, след това ми се обадиха да си рестартирам рутера. А и аз не съм от толкова голям град, просто при мен бяха достатъчно отзивчиви и направиха всичко възможно да ми помогнат и успяха. Просто споделих, за да ви помогна и на вас. У дома НЕ са идвали - дебело подчертавам. :)