Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. desi232

desi232 Посланик

при мен показваше на всички животни :pxDxDxD

2. tani1980

tani1980 Полубог

Егати добитъка дето развъждаш, те и ушите ще ти изядат.То само за тяхната храна не мож насмогна.Да не са някакви мутанти? xD

desi232 харесва това.
  3. desi232

desi232 Посланик

сигурно е заради топ 1000 та си рекли що да не се възползваме,може да пусне малко повече храна хахах

4. tani1980

tani1980 Полубог

Рекли не рекли не може то тъй, дажбата си е дажба.То и тяхната работа стана като ден година храни, да се презапасят за зимата.xDxDxD

Авантаджии

5. desi232

desi232 Посланик

а ще има да чакат да им дам повече от дажбата xD да се пробват в друга ферма xD при мен тия не минават;)

tani1980 харесва това.
  6. petia64

petia64 Прохождащ

Здравейте,от сутринта не мога да вляза в играта пробвах всичко,3 браузъра смених и нищо....Влизам , зарежда до 97% и край..Ако може някой да помогне. ид.6087815

7. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей,

Изчистих кеша и от наша страна, можеш ли да опиташ отново?

8. petia64

petia64 Прохождащ

Благодаря, вече се оправи

9. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Радвам се :) Приятен и спокоен ден!

10. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Играта както винаги е трудна откъм влизане :)

11. РаботнаФермерка

РаботнаФермерка Прохождащ

Как се чисти кеш?

12. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

13. ka-linka

ka-linka Пазител

здравейте
    играта ми непрекъснато забива при обиране на полетата с растения /при цъкалките няма проблеми/. преди малко изчистих кеша на браузъра -няма промяна. какво още мога да направя, жива мъка е...

indi-orehche харесва това.
  14. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Привет, ka-linka! Бих се радвала, ако има решение на този проблем - при мен също е така, особено на основното, пустото поле и горската поляна. Говориш за обиране на ръка предполагам? Повече от мъка е, да не говорим, че се губят и повечето бонуси от домашните любимци :( Аз също чистих кеша, сменях браузъра...от страна на екипа също ми съдействаха за чистотата, скоростта на нета ми е прилична, но...полза никаква :(

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен от вчера обирането на четирите полета за сеене се баааааааави дооооооооста, макар че бера с комбайн. Двете градини нямат този проблем.
    Кешът вчера го чистих, флаш-плеърът вчера се ъпдейтна до последната версия. Ползвам модзила.

16. indi-orehche

indi-orehche Прохождащ

От вчера няма обиране на полетата!Навсякъде забива и чакаш по половин минута да мине замръзването на екрана!Какви нерви трябва да имаш не знам..

trol4o1 харесва това.
  17. trol4o1

trol4o1 Стажант

Аз имам абсолютно същият проблем. -.-

18. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

Аз също имам този проблем и лошото е че и с комбайн се получава същото седя и чакам по 30 секунди докато обере :(

19. tani1980

tani1980 Полубог

Проблема се получава, когато играта трябва да "изплюе" захар, сол, инструменти и т. н... то голямо мислене пада докато реши и измисли какво и колко да пусне. Имам чувството че с родилни мъки или с клизма ги отпуска тия хвъркати и затова забива. И при мен го има проблема и преди съм писала същото, лошото е че никой не обръща внимание. Проблема не е отсега, а доста отдавна. Вместо да се чудят какви нови гадини и дървеса да творят, да вземат да оправят старите си бакии.

20. Zlobara

Zlobara Активен автор

Ей голяма мъкааааааааааааааааааааааа и няма оправия същия проблем го имам някъде от около 3 дена
    -.-