Проблем с влизане в играта

Discussion in 'Технически проблеми' started by Oskar, Sep 12, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. desi232

desi232 Посланик

при мен показваше на всички животни :pxDxDxD

2. tani1980

tani1980 Полубог

Егати добитъка дето развъждаш, те и ушите ще ти изядат.То само за тяхната храна не мож насмогна.Да не са някакви мутанти? xD

desi232 likes this.
  3. desi232

desi232 Посланик

сигурно е заради топ 1000 та си рекли що да не се възползваме,може да пусне малко повече храна хахах

4. tani1980

tani1980 Полубог

Рекли не рекли не може то тъй, дажбата си е дажба.То и тяхната работа стана като ден година храни, да се презапасят за зимата.xDxDxD

Авантаджии

5. desi232

desi232 Посланик

а ще има да чакат да им дам повече от дажбата xD да се пробват в друга ферма xD при мен тия не минават;)

tani1980 likes this.
  6. petia64

petia64 Прохождащ

Здравейте,от сутринта не мога да вляза в играта пробвах всичко,3 браузъра смених и нищо....Влизам , зарежда до 97% и край..Ако може някой да помогне. ид.6087815

7. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей,

Изчистих кеша и от наша страна, можеш ли да опиташ отново?

8. petia64

petia64 Прохождащ

Благодаря, вече се оправи

9. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Радвам се :) Приятен и спокоен ден!

10. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Играта както винаги е трудна откъм влизане :)

11. РаботнаФермерка

РаботнаФермерка Прохождащ

Как се чисти кеш?

12. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

13. ka-linka

ka-linka Посланик

здравейте
    играта ми непрекъснато забива при обиране на полетата с растения /при цъкалките няма проблеми/. преди малко изчистих кеша на браузъра -няма промяна. какво още мога да направя, жива мъка е...

indi-orehche likes this.
  14. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Привет, ka-linka! Бих се радвала, ако има решение на този проблем - при мен също е така, особено на основното, пустото поле и горската поляна. Говориш за обиране на ръка предполагам? Повече от мъка е, да не говорим, че се губят и повечето бонуси от домашните любимци :( Аз също чистих кеша, сменях браузъра...от страна на екипа също ми съдействаха за чистотата, скоростта на нета ми е прилична, но...полза никаква :(

indi-orehche likes this.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен от вчера обирането на четирите полета за сеене се баааааааави дооооооооста, макар че бера с комбайн. Двете градини нямат този проблем.
    Кешът вчера го чистих, флаш-плеърът вчера се ъпдейтна до последната версия. Ползвам модзила.

indi-orehche likes this.
  16. indi-orehche

indi-orehche Прохождащ

От вчера няма обиране на полетата!Навсякъде забива и чакаш по половин минута да мине замръзването на екрана!Какви нерви трябва да имаш не знам..

trol4o1 likes this.
  17. trol4o1

trol4o1 Стажант

Аз имам абсолютно същият проблем. -.-

18. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

Аз също имам този проблем и лошото е че и с комбайн се получава същото седя и чакам по 30 секунди докато обере :(

19. tani1980

tani1980 Полубог

Проблема се получава, когато играта трябва да "изплюе" захар, сол, инструменти и т. н... то голямо мислене пада докато реши и измисли какво и колко да пусне. Имам чувството че с родилни мъки или с клизма ги отпуска тия хвъркати и затова забива. И при мен го има проблема и преди съм писала същото, лошото е че никой не обръща внимание. Проблема не е отсега, а доста отдавна. Вместо да се чудят какви нови гадини и дървеса да творят, да вземат да оправят старите си бакии.

indi-orehche likes this.
  20. Zlobara

Zlobara Активен автор

Ей голяма мъкааааааааааааааааааааааа и няма оправия същия проблем го имам някъде от около 3 дена
    -.-