Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Опитай да влезеш в играта като ползваш следния линк https://www.farmerama.com/?action=internalGameUnity&webgl2=0

naturalna89 харесва това.
  2. .poli78.

.poli78. Активен автор

Здравейте. Не мога да инсталирам клиента , пробвах няколко пъти ID 38270804,error EPEREM ,INSTALATION NOT PEREMITTED

bo6on харесва това.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, сигурен/на ли си, че клиентът е правилно деинсталиран преди това? (Примерно с използването на Revo Uninstaller.) Сигурен/на ли си, че имаш права да инсталираш каквото и да било на компютъра, на който се опитваш да го направиш? Определено въпросната грешка не е проблем на играта. Евентуално потърси помощ от по-компетентно лице. Съжалявам, но с друго в дадения случай не мога да помогна. Приятен следобед!

4. .poli78.

.poli78. Активен автор

Благодаря. изтеглих го .

mushnu4ka харесва това.
  5. pcto1

pcto1 Прохождащ

Здравейте отново,
    Временно реших проблема като изтеглих мобилното приложение на Фармерама на телефона си и започнах да играя през него. Докато траеше Пълнолунието всичко беше наред От миналия седмичен куест обаче пак започнаха проблемите. И двата куеста (Мания за животни и Под звездно канапе) не се виждаха в таймера, невидимо беше и растението на събитието. Бях принудена да ги играя през лаптоп, което ми е супер неудобно, защото съм с малко дете и постоянно съм в движение и не мога да мъкна и лаптоп със себе си. Както и да е, криво-ляво завърших куестовете не напълно, изтърпях. Сега обаче, новите седмични куестове и растенията на събитието отново са невидими в мобилното приложение. На сайта, през уеб браузъра, продължава да ми показва черно поле.
    На https://get.webgl.org/webgl2/ проверих дали браузърът ми поддържа новата версия (WebGL 2). Да, поддържа я, виждам въртящия се куб. Какво повече да направя, за да си играя редовно през телефона, не знам!

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, някои събития можеха да се играят в мобилното приложения, някои не можеха. В началото на ФАЯ за събитието това беше упоменавано. Но ще те посъветвам оттук насетне да не разчиташ на мобилното приложение. За съжаление никакъв съвет не мога да дам за игра през телефон, тъй като нямам никакъв опит с това. Спокойна нощ!

Bamze харесва това.
  7. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, да кажа аз как решавам проблема си до този момент - преди играех почти само през Μicrosoft edge, сега след новите промени използвам доста често гугъл хром и когато отварям играта излиза черния екран, защото ми я отваря през стария линк /не знам защо/. В съседен прозорец имам страницата от форума с новия линк - https://www.farmerama.com/?action=internalGameUnity&webgl2=0 и докато ми се зарежда стария прозорец на играта аз я отварям отново през този линк. Фермата продължава да ми се зарежда оттам, от където е стигнал стария линк и така се отваря играта. После изтривам прозореца с черния екран. Дано обясних разбираемо и дано е временно. Стискам палци! Ако не се разбира, кажи, ще опитам да обясня другояче:)

Bamze и pcto1 харесват това.
  8. pcto1

pcto1 Прохождащ

Ехаа, получи се, Кобрелия, благодаря ти много! Супер си!
    Благодаря и на mushnu4ka! Спокойна нощ!

Кобрелия, Bamze и mushnu4ka харесват това.