Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .poli78.

.poli78. Активен автор

Не мога да вляза във фермата си, пак проблем ли имате?

to1900 харесва това.
  2. .poli78.

.poli78. Активен автор

Здравейте. От тази сутрин не мога да играя на клиента, влизам във фермата и на което и поле да отида -слънчогледи.
    Лаптопа ми е нов, доставчикът на нета ми каза, че няма проблем, Моля за проверка. ID 38270804

-----
    Ако се налага, моля изчистете ми кеша. Благодаря предварително.

Последно редактирано от модератора: 1.10.25 в 20:46
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, такава проверка не е възможна, т.е. не мога да проверя какво се случва при теб, а само как върви играта на моето устройство с моя интернет. Иначе няма докладвани сривове или проблеми с играта. Ще те посъветвам да почистиш кеша на браузъра по подразбиране при теб (на този, който се отваря след затварянето на клиента). Или да го деисталираш с Revo Uninstaller и да го инсталираш наново. Съжалявам, но с друго не мога да помогна. Хубав ден!

4. .poli78.

.poli78. Активен автор

Благодаря Ви.

mushnu4ka харесва това.
  5. beti06

beti06 Кандидат за признание

Само аз ли имам проблем с играта? Цял ден не успявам да вляза нито през мобилното приложение, нито през компютъра? Моля за почистване на кеша и дано по тръгне, ако е само при мен проблема ID:31420593

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, някои играчи имат проблем с играта и това е известно на БП. За съжаление не мога да ти почистя кеша, ако желаеш пиши в темата за чистене на кеш и Кобрелия ще го почисти, когато има възможност. Приятна вечер!

П.П. Все пак виждам, че си взела дневния подарък от Рошко, както и че има обрани дървета на основното поле тази вечер, освен това засято също тази вечер растение на събитието...

Последна редакция: 30.9.25 в 20:31
    beti06 харесва това.
  7. beti06

Да, благодарение на друг играч, успях да го направя, но ако утре имам същия проблем, не знам защо хвърлиха толкова усилия, а няма да мога да приключа куеста:cry:Все пак, благодаря! Спокойна нощ!

-----
    Век пак, ще се намери ли някой, който да отстрани проблема с играта? Вероятно, някой от сървърите не работи, за да се случва так че едни да не могат да влизат в играта, а други да играят. Има още броени часове до приключване на пъзелите, а проблема си стои - моля за задействане!

Последно редактирано от модератора: 1.10.25 в 20:45
  8. w4w5

w4w5 Прохождащ

За сега се влиза вече,но Хелуинският календар зацикля на въртящите се фоерверки и не дава наградата за деня.
    p.s.Влизам през клиента.

Последна редакция: 1.10.25 в 07:16
  9. beti06

Аз все още не мога да вляза от нито едно приложетие или търсачка>:(През какво точно успяхте да влезете?

10. p_janeta

p_janeta Анализатор

Вчера нямаше никакъв достъп до играта и форума. Не е за пръв път, напоследък се случва често, но отстраняват проблема бързо, за десетина минути. Вчерашния проблем продължи доста време, писна ми да проверявам, успях да вляза чак вечерта.

milena7004, chichobiri и bubolina8 харесват това.
  11. bubolina8

bubolina8 Комисар

И аз вчера имах проблем ,нямах достъп до играта

chichobiri харесва това.
  12. koteto9

koteto9 Анализатор

защо неможе да вляза в приложението за копуване на абонамент за помощатехника

13. darkdemonn

darkdemonn Стажант

Здравейте, при мен също има проблем. От вчера не мога да вляза от компютър и от телефон. Сега чак успях да се логна през телефона.
    Какво се случва с тази игра?!
    А до преди това си играех от компютъра, нямаше проблеми.
    Сега като въведа сайта ми излиза, че няма достъп до този сайт, пробвах най-различни браузъри и няма промяна.
    Интернета ми е бърз, да ви спестя усилията. :)
    Отделно си чистих и кеш данните от браузъра за всеки случай и това не помогна. Вмомента пиша на супер късмет от телефон..
    Ако трябва нещо да се чисти в играта от админ ето ми го ID-то 1692501
    Въпреки че няма да е проблема в това, а е някакъв по-глобален.
    Поздрави и приятен ден!
    А и също така и на мен ми замина купона за помощна техника, благодаря Ви! :)

nivata1 харесва това.
  14. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, от вчера насам има проблем с достъпа до играта на някои сървъри, в някои държави има проблем с достъпа и до форума, както и с други страници, свързани с Фармерама. Причината - до момента не ни е известна, това, което ни е съобщено е, че се работи по възстановяването на нормалния достъп, както до играта, така и до останалите платформи, свързани с нея.
    Засега това мога да ви информирам! Ако имаме повече яснота по темата, ще ви съобщим!

zvezdi4ka_86, .TAINNA., koteto9 и още 1 човек харесват това.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Искам да споделя, че ми бяха избягали DNS-ите в контролния панел. Въведох ги ръчно и всичко се оправи. Ако това ще помогне, Муши предайте нагоре по веригата.

16. zvezdi4ka_86

zvezdi4ka_86 Подрастващ автор

Днес по обяд успях да вляза през мобилното приложение (за малко), иначе от вчера няма влизане нито през клиента, нито през браузъри. А преди малко вече успях да вляза и през клиента, дано проблемите не се появят отново.

17. darkdemonn

darkdemonn Стажант

Искам да потвърдя, че тя се оказа права.
    Влязох си в Интернет настройките и при мен бяха изчезнали DNS-ите.
    Написах ги ръчно и веднага ми зареди сайта..
    За тези, които използват Google Chrome, но и за другите мисля е така.
    Влизате в Контролен Панел>Мрежа и Интернет>Център за мрежи и споделяне>Промяна на настройките на адптера.
    След като сте вече там, трябва да ви излезе прозорец с наличните ви Интернет връзки. Ако сте с кабел цъкате на Ethernet, аз съм с кабел и цъкнах там..
    Стъпките за ръчно въвеждане са следните:
    Цъкате десен бутон на Ethernet в моя случай > Свойства>Интернет протокол версия 4 (TCP/IPv4) >Свойства>Получавай автоматично IP адрес за първата опция.
    След това на долната опция цъкате> Използвай следните адреси на DNS сървъри:
    Предпочитан DNS сървър: 8.8.8.8
    Алтернативен DNS сървър: 1.1.1.1

Забележка!
    Цъкайте по отделно на всяка една кутийка където въвеждате цифрите, защото иначе ги пишете на едно и също място.
    След това цъкате на "ОК" бутона и отваряте наново сайта Farmerama и трябва да ви зареди!
    Поздрави и приятна игра и дано да съм успял да помогна!

milena7004, .TAINNA. и naturalna89 харесват това.
  18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Доставчика ми е Виваком. Основния ми браузър е ейдж, но играя през клиента. Иначе без днс-ите играта и форума не се заредиха на нито един браузър. Също и чуждите форуми. Сега е добре, но играта цикли. Има още какво да пипнат в БП

darkdemonn харесва това.