Проблем с влизане в играта

Discussion in 'Технически проблеми' started by Oskar, Sep 12, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

даже и прозорците за потвърждаване и съгласие вече ги няма:D

2. pipeto7

pipeto7 Стажант

Вече е прекалено.Да вземат да я спрат,докато я оправят,а не всеки ден загуба на ресурси и нерви.>:(>:(>:(

3. -iliana7-

-iliana7- Кандидат за признание

и аз такса мисля , много е изнерящо с часове да стоишна компютъра и да пробваш дали ще тръге играта

4. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Омръзна ми всеки ден да ме призовават за търпение! Омръзна ми да ми пускат събития и да не мога да ги играя, както и когато аз желая! Омръзна ми други хора да ме съветват и да се опитват да преразпределят времето ми! Желая, когато имам време за игра, да мога го оползотворя безпроблемно! Ако БП вече не могат и/или не желаят да поддържат играта, да бъдат така любезни да ни уведомят, а не да ни залъгват с подигравателни компенсации, и да приключим с това безумие. 8)

Last edited: Aug 19, 2023
  5. xari_myri

xari_myri Ветеран

Пак няма влизане във играта, не обичам да се оплаквам но вече взе да ми писва от постоянните проблеми, или я оправете тази игра или я спирайте че да се приключи тази мъка.

6. beti06

beti06 Кандидат за признание

Отново същата спънка - вече и компенсациите не оправят нещата....Ще се играе ли днес!?

7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

В браузър edge влезнах много трудно, но влезнах, само че от картата не мога да отида на нито едно поле. След рефреш излезна:
    503 Service Temporarily Unavailable

nginx

През клиент влизането е невъзможно.

-iliana7- and nivata1 like this.
  8. -iliana7-

-iliana7- Кандидат за признание

аз успях да вляза само в основното поле , но не ми дава да обирам , да сея , общо взето нищо не може да се направи , а в другите полета изобщо не се влиза , какво правим с растението от събитието

shiky likes this.
  9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

писна ми:mad:3 часа няма влизане време за цяла реколта:mad:или да я оправят или да я спират

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

вече работи, влизах във всички полета, през браузър. Клиент още не съм тествала

Работи 5 мин. и пак заби. Не е добре играта

11. kazmin_tamara

kazmin_tamara Напреднал

При мен е същото.Един паяк го вземам вече 7-8 пъти, давам му храна...,но часовникът е спрял и не отчита време.За да постигна този "успех" се борих около час и като видя 45% ...да не обяснявам, всички сте го изживявали.Реших да опитам с бонус кода, ама и него не го дава. Не знам какви атаки са, или са кофти сървъри, много потребители, малко програмисти, ама сега като се пооткажат играчи, може по-упоритите / или друго определение/да се пооправи играта/ а дано, ама надали/. Понеже съм на морето ще отида да се топна, да охладя страстите. Успех, да се надяваме да ни дойде късмет да поиграем.

shiky, dedoto and .TAINNA. like this.
  12. dobrinka195360

dobrinka195360 Стажант

И при мен е така.Трудно влизам и до там нито мога да обера нито да мина на някое друго поле!!!!!!!

shiky and .TAINNA. like this.
  13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

по-добре да я спрат

shiky, dedoto and bim177 like this.
  14. denislav4o216

denislav4o216 Редовен

Отново същата работа.....миналото събитие не успях да завърша, явно и това ще има същата съдба....не е честно!!!

shiky likes this.
  15. червената_шапчица

С голяма мъка успях да презасея,

но не се отчитат поставените вода и тор. А дали при следващия прозорец на работа на играта презасяването ще е факт, това сигурно и БП не го знаят. :mad:

shiky and dedoto like this.
  16. Hancheto

Hancheto Изключителен талант

Tъкмо мислех ,че само при мен не се е оправила играта...ама като ви прочетох,разбрах ,че не съм "сама" в това "приключение" ;)
    Да се надяваме бързо да се справят,че вече наистина ми стана много досадно ;)
    иначе ...хубав ден на всички :)

17. bim177

bim177 Обитател

Не се влиза отново в играта.За кой ли път вече , а после хората защо не играят.Куестовете ги спират на момента обявени за край , а вече втори ден не може да се играе.

shiky likes this.
  18. червената_шапчица

За момента играта вече е достъпна. Побързайте, защото не се знае до кога ще е това.

zvezdi4ka_86, bim177 and dedoto like this.
  19. dedoto

dedoto Адмирал

8)три пъти брах и сях с рефреш на всяка дейност на четвъртия се получи:(

20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

вече не е достъпна

shiky and nivata1 like this.