Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Проблема го има, замръзва ми играта, боря се като пиле в калчища и все така продължава. Ще ми преинсталират компа днес, но съм на 100% сигурна, че проблема не е в него, и телефона ли да си преинсталирам? Сложила съм дървета и обори за повече часове, та да не се налага често да влизам в играта. Ще се пробвам с компа в работата да играя куеста, надявам се да не ме принуждава толкова често на лог - разлог, защото ще играя само на 1 поле.

2. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

От два дни съм с друг интернет доставчик и wifi. При преминаване на всяко второ поле ми се налага рефреш и имам същия проблем с двойния цък на мишката, но не само във фермата, а навсякъде по сайтовете. Възможно ли е да е от интернет връзката ти?

3. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Не е възможно Нев, през различни доставчици играя през седмицата, се едно и също си е.

Проблема ми продължава и днес, 07.02.2015 г., много трудно играя, моля за съдействие. Преинсталирах 1 - ния компютър, с тайната надежда, че в него е проблема, но уви, пак е същото. Замръзва и преминаването от поле в поле е постоянно лог - разлог. Обирам и не съм обрала, да ама после се оказва, че даже съм и наторила, как става това? Всеки божи ден, преди да вляза в играта почиствам, история, бисквитки и всичко необходимо, защо се случват тези неща?

Последна редакция: 7.2.15
  4. krasito7501

krasito7501 Прохождащ

здравейте може ли да проверите ID 35701318 от три седмици не мога да вляза в играта

5. .stoian70.

.stoian70. Прохождащ

здравейте може ли да проверите ID44087077 от три седмици не мога да вляза в играта

6. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Проблем с акаунта не открих. Опитай с друг браузър или обнови флаш плеъра.

7. .stoian70.

.stoian70. Прохождащ

не знам как да обновя флаш плеъра

8. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

9. nelsan32

nelsan32 Стажант

и при мен има проблем с влизането в играта,зарежда до 1% и дотам id13568220

10. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей

Проблем с акаунта няма, при мен зареди нормално. Опитай с друг браузър или обнови флаш плеъра.

11. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Това, че при Вас, не се отчитат проблеми, не означава, че при играчите е така. Аз си мълча, боря се все още с играта, но е много трудно от доста време да се играе. Флаш, кеш и бисквитки са обновени и почистени, или не зарежда или замръзва. Това е проблем от доста време насам. Нета и доставчика са ми перфектни, знам го, защото играя и други игри, а там нямам проблем. Съвета ми, към тези с проблем като моя е: Когато стане така, излезте от играта, изчакайте 5 - 10 минути и пробвайте отново. Така при мен се получава поне на 3 - тия, 4 - тия път този тормоз приключва и вече става възможно да се играе нормално.

12. m.pavlova23

m.pavlova23 Прохождащ

не мога да отида на острова бахама ид-5821197 помогнете

13. Привет, опитай през друг браузър, а също почистване на кеш, обновяване на флаш плеър.

14. brazdir35

brazdir35 Прохождащ

Не мога да си влезна в акаунта таман да влезна и ми излиза --> Ти излезе от играта <---
    защо така става ?

15. [Ghost_Rider]

Здравей.
    Възможно ли е още някой да знае паролата ти и да се опитвате да влезете в акаунта по едно и също време?

16. brazdir35

brazdir35 Прохождащ

Никой не ми знае паролата от няколко дена не мога да влезна

17. [Ghost_Rider]

Снощи е засято растение за настоящия куест.
    Опитай отново сега през друг браузър да се логнеш в играта.

18. brazdir35

brazdir35 Прохождащ

Благодаря стана.

19. [Ghost_Rider]

Радвам се, че всичко вече е наред.
    Успех в играта!

20. brazdir35

brazdir35 Прохождащ

Може ли да ми помогнете, постоянно ми излизат някакви реклами е знам как да ги премахна. Щом влезна в играта веднага ме изхвърля, очаквам вашите съвети защото на мен не ми идва хич на ума. Този проблем се вижда на профилната ми снимка, не знаех как да ви я покажа :)