Проблем с влизане в играта

Discussion in 'Технически проблеми' started by Oskar, Sep 12, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ka-linka

ka-linka Пазител

Благодаря, слънце! Изчистила съм си кеша, но както писах, това се случва от време на време, та едва ли в него е причината. Не е и болка за умирачка, просто споделих. Благодаря, че си ми оправила и поста, във форума съм малко некадър, знаеш си ме :)

.TAINNA. likes this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

май това беше към Муши? Муши приемай душко xD

Муши, а проблема с влизане и излизане в клиента? И в браузър ейдж е така. И сега излизането е мъка голяма. Ако може и това да погледнат :)

Last edited: Jul 27, 2022
  3. ka-linka

ka-linka Пазител

Пак не си сложила розовите очила, я виж на кого съм благодарила :p

.TAINNA. likes this.
  4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, проблемът е вече познат на екипа, явно си чака реда:)
    За другите проблеми също е предадено!

ka-linka and .TAINNA. like this.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря :) Както каза Калинка всичко е на моменти. Залепването на такива неща се получава навсякъде: при избор да поставя дървета или обори, докато прелиствам страниците, при оглеждане на семената в склада, при преглед на пазара - докато оглеждам, все някое от нещата се залепва и трябва да изчакам около минута да му се разпадне визията и да изчезне. Ако трябва ще си поиграя да снимам, но в жегата хич не ми се занимава ;)

п.п. Ето две снимки на лепките :

Голяма борба беше с тези чаршафи. Не щат да се махнат и това е. А трябва да пренареждам полетата :oops:
    Програмистите да намалят размера на чаршафите, и да махнат лепилото от тях. Лепките са навсякъде, където трябва да избирам нещо. Да допълня, това е в клиента. В браузър рядко играя. Ако някой има този проблем в браузър, да каже :)

Last edited: Jul 27, 2022
    ka-linka likes this.
  6. redhooligan

redhooligan Прохождащ

Здравейте
    Някой има ли проблем със влизането в играта през клиента?
    При мен от два дена стои този проблем.
    Стои на 85% ! Чакал съм до 10 минути не се логва!

P.S. През браузъра няма проблеми!

Bamze likes this.
  7. ananievs

ananievs Подрастващ автор

Здравейте!
    Имам проблем с зареждането на играта.Стига до 45 % и стига до 100 %дотам, ако успее да зареди не мога да си взема дневният бонус.Стой ми празно поле.
    ID: 22158977

koteto9 likes this.
  8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Надникнах при теб и установих, че си успял да се логнеш в играта - взет е дневния бонус, преди около 5 мин са посяти си храсти кучета и т.н.
    Приятна вечер!

koteto9 likes this.
  9. ananievs

ananievs Подрастващ автор

Да успех, но на моменти ми само зареждаше примерно при обиране и се наложи да се логна отново и отново.
    Приятна вечер!

10. smehoterapia

smehoterapia Прохождащ

ID: 27167958 Имам проблеми с играта...... Същите като на другите фермери, не мога да вляза ако се случи това не мога да обирам продукция,пуска ме само на основното поле и т.н

koteto9 likes this.
  11. mushnu4ka

Привет,
    Няма информация играта да е била недостъпна или да е имало проблеми.
    Няма с какво да помогна, освен с баналните съвети - докато играеш да нямаш отворени други прозорци, приложения и под., да провериш интернет връзката си, да почистваш периодично кеша при теб, да провериш в настройките на играта дали е изключена анимацията и дали графиката не е настроена с високо качество, евентуало да промениш тази настройка.
    Приятна вечер!

12. Deni820

Deni820 Прохождащ

Здравейте,има ли проблем с играта защото вече трети ден немога да вляза.

13. mushnu4ka

Здравей,
    Няма информация, че играта е била или че момента е недостъпна.
    Опитай с друг браузър, ако играеш през браузър. Или ако играеш през клиента, опитай през браузър.
    Провери интернет връзката, почисти кеша при теб, затвори всичко друго освен играта.
    С друго не бих могла да помогна.
    Приятна вечер!

14. Deni820

Deni820 Прохождащ

Благодаря за бързия отговор,влязох през клиента :inlove:

mushnu4ka likes this.
  15. mushnu4ka

Моля, за нищо. Радвам се, че си успял/а.

16. stoeva

stoeva Подрастващ автор

тази сутрин вече час не мога да влезна в играта и по двата начина пробвам

Хей само при мен ли продължава - още не мога да влезна в играта от 6 сутринта се мъча
    през клиента и goole не става , успях да влезна през microsoft edge

Last edited by moderator: Aug 21, 2022
  17. mushnu4ka

Привет,
    Няма информация играта днес да е била недостъпна, нито имам такива лични наблюдения.
    Само стандартните съвети мога да дам - проверяваш интернет връзката, затваряш всичко друго, опитваш по друг начин, почистваш кеша при теб, евентуално изключваш анимациите в настройктие на играта и под.
    Радвам се, че все пак си успял/а.
    Приятна вечер!

18. stoeva

stoeva Подрастващ автор

А защо клиента ми излиза ей така от вчера сутрин

Last edited by moderator: Aug 22, 2022
  19. mushnu4ka

При теб не се зарежда докрай. Опитай да деинсталираш клиента от Control panel (Контролен панел). И след това го изтегли и инсталирай наново. Също така почисти кеша в този браузър, който ти се е отварял като затваряш клиента.
    С друго не мога да помогна. Приятен ден!

20. stoeva

stoeva Подрастващ автор

Да, благодаря много за съвета, пробвах и през двата браузъра , но ефекта е същият.ID 1568191

koteto9 likes this.