Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Постави отметка, за да запазиш данните.
    Освен това след като имаш вече съхранени данни, можеш да тези функции:

2. ananievs

ananievs Подрастващ автор

Това упражнение го направих преди дни иначе нямаше да пиша тук.Поставих отметка,Добавих данни за индентфикация и въпреки това трябва да въвеждам парола и име всеки път.

3. mushnu4ka

А като кликнеш в полето за потребителското име не се ли появява в дясно полето Моите идентификационни данни и списък със съхванените данни? (В игра на български първият ник се припокрива частично с думата 'идентификационни".)
    И няма как да знам каква е причината да пишеш във форума.

4. ananievs

потребителското име и парола са празни.в идент.данните ми са запаметени паролата и името.

5. mushnu4ka

Кликваш в полето Потребителски данни, появява се вдясно полето Моите идентификационни данни, кликваш върху запаметения ник и той автоматично се пренася в полето Потребителски данни, натискаш Вход и това е.

6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

При мен е вляво :)

7. ananievs

Видях къде е проблема.ника ми излиза в един и същ ред с думата - идентификационни и трудно се забелязва

8. mushnu4ka

Уф, да, вляво е. (Нали знаеш за другото вдясно ;) .)

Да, така е, за съжаление. (На български език е много дълго наименованието и не се събира на 1 ред, на други езици не е така, предадено е за промяна с по-къс текст, но дали и кога ще се случи не ми е известно.)

9. ananievs

Весело посрещане на новата година!

10. mushnu4ka

Подобно!

11. grueva

grueva Стажант

Тази игра ми стопи нервите , толкова е бавна.
    Оправете я най- накрая. Ще се откажа, а вероятно и много други

.water. и koteto9 харесват това.
  12. .банчева.

.банчева. Младши експерт

Това вече е прекалено....само нерви и нищо друго....жалко....ще се отказвам...явно няма оправия!!!!!От ден на ден по-зле!КОШМАР!!!!!

koteto9 харесва това.
  13. ico86

ico86 Младши експерт

днес клиента да няма почивен ден като е неделя? Не иска да се отвори.

koteto9 харесва това.
  14. mushnu4ka

Пробвах, получи се, работи.

15. elei52

elei52 Кандидат за признание

Голяма мъка е тоз клиент. изхвърля ме няколко пъти, ако не съм включила помощниците е трагедия, за всяко действие чакаш по половин минута, че и повече. при оборите повече от две действия не позволява да направиш едно след друго, обереш, прибереш торта и чакаш да те пусне да нахраниш и напоиш. Ако така ще продължава нямам никакво намерение да си хабя нервите, ще напусна играта. :cry::(>:(:( ID: 25320723

16. panairi

panairi Стажант

Мен много ме мъчи отварянето на кащоните - "Изоблие от..." с бонуси. Обираш едно и те връща в началото, преместваш да стигнеш до следващото, обереш, айде пак в началото....

yannisz харесва това.
  17. mushnu4ka

Използвай търсачката, изпиши примерно "изо" и ще виждаш само сандъчета, след това "сът", "кош" и "сан". Това е решението в момента, за да се избегне връщането в началото.

18. barish_98

barish_98 Стажант

Здравейте,от сутринта се опитвам да вляза в играта,но пак не мога.Някой знае ли какво става

19. Буреноска

Буреноска Младши експерт

от клиента ли се опитваш да влезеш или от браузър? Опиши малко повече за проблема си, за да може да се добие по ясна представа за случващото се

barish_98 харесва това.
  20. snejankatasnej

snejankatasnej Стажант

еее неее нее е вярно
    все още не мога да влизам нолмално в играта
    всеки път я стартирам и много труно обирам полетата
    какво да направя
    зов за помощ изпращам