Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -галатея-

-галатея- Стажант

Здравейте, аз пък не мога да предавам в новият куест (предадох малко и после "умря"). Дестина пъти вече излизам и влизам в акаунта си. ID: 33455108

Последна редакция: 11.12.14
  2. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

За да не отварям нова тема, моля Ви, проверете какъв е проблема. При мен ли само бутона карта не работи? Цяла нощ си играя да чистя каквото мога, на CCleaner четката му подпалих вече. Изтрих си Хрома, инсталирах си го отново, флаша в комплект, какво още да направя. Така е във всичките ми ферми. За да премина от поле в поле ми се налага да се разлогвам, защото и рефреша не помага. Не мога да играя. С Експолера е същата история.

3. malechka-palechka

malechka-palechka Прохождащ

4. mimi-05-

mimi-05- Прохождащ

5. pomosht3

pomosht3 Прохождащ

6. pomosht5

pomosht5 Прохождащ

7. pomosht6

pomosht6 Прохождащ

8. pomosht7

pomosht7 Прохождащ

9. pomosht8

pomosht8 Прохождащ

10. pomosht9

pomosht9 Прохождащ

Последна редакция: 13.12.14
  11. Styx

Styx Guest

пробва ли да си изчистиш кеша,обновиш флаша или да влезеш от друг браузър?

ПП:След проверка проблем с акаунтите не е открит.

Последно редактирано от модератора: 13.12.14
  12. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

:mad::mad::mad::mad:
    Ти дали чете първият пост? Хром, експолер, почистено с CCleaner, Изцяло наново преинсталиране на всичко и пак същата история. Моля не ме пращай за зелен хайвер. Мои са всичките тези постове. Играх си да снимам цяла нощ..., за да ми кажете да си изчистя бисквитките и кеша ли? Това се случва през всичките компютри с които играя... Ако беше през един само в него да е проблема, ма то на нищо не прилича вече... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Последна редакция: 13.12.14
  13. p_janeta

p_janeta Старейшина

Цвети, пробва ли с мозила? Нещо са пипали по играта и се появяват проблеми с някои браузери. При мен имаше с cometbird ...

14. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Играя през личния си компютър - хром и експолер, през този на дъщеря ми - който е с модзила и експолер, през служебен - съответно само експолер, през телефона - фотон браузер, нищо. Това започна в момента в който обрах първия чорап от календара. Личният ми комп го направих на малмалад снощи, мислейки си, че в него е причината - да ама не.

15. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

проблем с играта
    С голям зор влязох не мога да си завъртя колелото:(

16. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Ха честито, сега и теб ще те пратят да се почистваш, щото явно сме нехигиенични.

17. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

какво да почиствам вчера всичко беше супер много съм се оцапал и измърсил за един ден така ли:mad::mad:

tutifruti9 харесва това.
  18. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Ми аз рева от кога още, че има проблеми... Снимков материал приложих камара, та ме пратиха да се позачистя. Що реши, че при теб може да огрее слънцето и да земат да си оправят у немско бъговете.? Надявам се, разбираш, че ти го казвам в кръга на шегата, че вече от нерви почвам да се смея, като лудите станах.

19. бабчето

бабчето Стажант

:mad:ейняма да я оправят тая игра-току що пак имаше проблеми с влизането в играта-то даже не само с влизането ами със зареждането на началната страница..пет минути врътках браузърите и не ще и не ще да зареди-хеле се оправи най-после ама това през ден се случва..бактън вече..:mad:

20. tutifruti9999

tutifruti9999 Прохождащ