Проблем с бутон в лента със съседите

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от .TAINNA. на 10.9.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Този бутон при първо натискане не прибира лентата, а я връща да стои отворена. Аз я прибирам, за да не ми пречи, но тя все се отваря.

kakata13, Zlobara и mimi123123456 харесват това.
  2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Не мога да се съглася, че бутонът не работи. По-скоро става въпрос за припрян играч, който бърза да го натисне, за да прибере лентата, а тя играта сама я прибира, т.е. натискайки бутона, без да изчака натуткването на по-бавната игра, припряният играч вади отново лентата и си отваря работа след това пак да я прибере. Това създава илюзията, че трябва два пъти да се натисне бутона. Пробвай да изчакаш играта да си свърши зададеното й, за да се убедиш в написаното от мен. Това с показването на менюто (лентата) със съседите се случва примерно при връщане от алпийския свят на основното поле.
    Приятна вечер!

3. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Кандидат за признание

Не съм съгласна с даденото обяснение. От доста време аз също забелязвам това нещо. Не бих казала , че е голям проблем но е доста дразнещо.

.Gaga7., kakata13, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Описаното от мен по-горе е за игра в браузър. В клиента играта в момента не прибира сама менюто със съседите, което бил известен проблем. Но и там категорично няма проблем с бутона, няма нужда от второ натискане.
    Приятна игра!

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Нееее, не си права с това обобщение. Изобщо не съм припряна. Просто искам да е както си беше: с един клик, а не с два да прибера менюто със съседите и щом го прибера да не се отваря пак при преминаване на друго поле, а да стои затворено, докато реша да го отворя. Това е от 3-4 дни. Грешно се изразих, но има проблем и не от бързане. Появи се след като пооправиха клиента. В браузър не съм гледала и не искам.
    Да, много е дразнещо

.Gaga7. харесва това.
  6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

За проблема с бутона е съобщено от известно време, може би преди Ддос атаките. Предполагам не го считат за наложащо и е оставено в списъка за - когато има време.
    При мен вече работи нормално.

.TAINNA. харесва това.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

оправили са го, вече е добре :) Благодаря :)

Bamze харесва това.
  8. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Затварям темата и желая приятна игра!:)

Bamze и .TAINNA. харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.