Проблем с Мозила

Discussion in 'Архив на Помощ' started by tani1980, Jan 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, запаметяваш.
    И Google да те шпионира още повече xDxDxD. Нахалник xDxDxD.
    То ми стига, че се меси къде ли не.

П.П. Няма вече сняг във фермата ми :cry:. Зимата явно и там свърши, както в Б-я xD, преждевременно.

2. olinka_90

olinka_90 Активен автор

За шпиониране - не съм много наясно, но знам, че следи дейността ти с цел да ти предложи неща, от които имаш полза. Има едни досадни известия при първоначално инсталиране, но могат да се махнат. Пък и да ме следят ми е все тая, най-много да видят, че си купувам разни неща или пък, че играя фармерама. :D:D Тая мозила като започне да ме кара да инсталирам това и онова направо ме хваща лудост.

П.П. И при мен няма сняг. :cry:

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Абе то и аз много не съм наясно какво точно следи Google, но не ми харесва когато някой мисли вместо мен, дори и да мисли, че ще ми е от полза. Но Google си е навлек, определено.
    П.П. А във форума зимата още не е свършила.

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Има начин да се прекрати предлагането на Windows 10. Някъде в нета го имаше добре обяснено, нещо в ъпдейтите на Windows се правеше, но в момента не можах да го намеря и да дам линк.

5. lekence

lekence Активен автор

mushnuk likes this.
  6. tani1980

tani1980 Полубог

При мен нещата с флаша не се оправиха.Преинсталирах Мозилата и флаша наново, но всичко си е все същото, флаша постоянно се срива на флаш-игрите в нета.Единственото, което се сещам вече е че след последните ъпдейти и актуализации, самата Мозила да блокира по някакъв начин флаш-плеъра.Тубата, вбокс-а, фейса няма проблеми.Проблемите са само на игрите.

7. milkoga1

milkoga1 Господар

И при мен Мозилата се срива често,но когато се се срине всичко умира.

georgiev and lion8080 like this.
  8. tani1980

tani1980 Полубог

При мен не Мозилата дава фира, а флаша.

9. tani1980

tani1980 Полубог

Е чак пък на всички игри да се скапва флаша е прекалено, едва ли на всичките програмистите им са калпави и действат със закъснение.

10. tani1980

tani1980 Полубог

Не ми стига че не мога да играя през Мозила, сега и на Хрома - а нещо му стана. Аман вече. Заради една игра трябва ли човек да инсталира всички браузъри питам аз? Ето как ми излиза сега портала на играта - и на Хром и на Мозила са почти еднакви.

11. lekence

lekence Активен автор

12. tani1980

tani1980 Полубог

Много благодаря, Хрома се оправи. Явно аз съм улучила кофти момент. Но това ще го разгледам все пак. :)

13. lekence

lekence Активен автор

Същото като хром е,но доста по леко :)

14. tani1980

tani1980 Полубог

Ще го пробвам разбира се. Обаче ей това много ми се наби на очи от моята екранна снимка - " "Ку-ку, добре че пристигна в онлайн света на FARMERAMA!" " . Съвсем побеснях като го видях. Все едно ти се подиграва, остана и да се изплези... xD

sm0uk3r71, mushnuk and lekence like this.
  15. tani1980

tani1980 Полубог

Не трябва да бъде така -
    Играй FARMERAMA и се запознай с щурите обитатели на онлайн фермата си!

По - добре би било - Играй Farmerama и се запознай с другите щури играчи на онлайн фермата! xDxDxD

olinka_90, desi232 and milkoga1 like this.
  16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ама те пишат за говорещи животни, а моите не говорят. Бива ли така? Паднала ми се е дефектна ферма xD.

tani1980 and milkoga1 like this.
  17. milkoga1

milkoga1 Господар

Въйййй,триййй,махай ги тези неми животинки xD

georgiev likes this.
  18. desi232

desi232 Посланик

какви са тези говорещи животни,искам и аз хахахахxD
    не бях забелязала,къде е ,при стартирането на играта ли изписва

19. tani1980

tani1980 Полубог

Най-долу вдясно на портала на играта. Скролни надолу, където пише история.

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А Дунава замръзнал ли е? Риба има ли? Някое препечено сомче с каквото му се полага - ухааа.

Е, тенкю, тръгнах да скролвам да търся историята и без да искам установих, че облаците се скролвали, а аз се моря да ги прелиствам от стрелкичките. Обаче и екрана на играта се скролва с тях, ама за 2-3 стр. върши работа.

Last edited: Jan 14, 2016