Проблем с Изследователи в задния двор

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от siniger12 на 21.9.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. siniger12

siniger12 Стажант

Здравейте.
    Защо след като съм изиграла и трите стъпки в Изследователи в задния двор, отново има надпис Играй? Какво пропускам?
    И защо в Танц с опасността, където се искат 235 поставени парчета пъзел, а аз имам 290, не се отключва? Парчетата пъзел се натрупват автоматично след изиграването на пъзела.
    Мога ли да спра таймера, който вече върви, защото не ми е отключена задачата?

siniger12
    ID 39124164

Последна редакция: 21.9.25
  2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Куеста "Изследователи в задния двор" го виждам като приключен (евентуално презареди играта, за да си дойде всичко на мястото), а за отключването на куеста "Танц с опасността" има две условия - да бъдат поставени 235 парчета от пъзел и да настъпи 15:00 ч. на 25.09.2025 г. Чак тогава ще бъде достъпен за всички играчи.
    Но не разбирам за спирането на какъв таймер иде реч. Уточни, моля.
    Приятен следобед!

3. siniger12

siniger12 Стажант

Под пъзела Време е за почивка има кафява табелка със следния надпис: Играй във: 3 дни 23 04 08 (и времето намалява постоянно.) За този работещ таймер или часовник питах, защото мислех, че трябва да изиграя необходимото преди да е приключило намаляващото време. Разбрах от твоите обяснения, че трябва да изчакам да свърши това време и тогава мога отново да играя.
    Благодаря за обясненията.

Последна редакция: 21.9.25
  4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, точно така. И моля. Приятна игра!

П.П. Заключвам темата като приключена.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.