Проблем със светулчената забава

Discussion in 'Архив на Помощ' started by ka-linka, Jun 10, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ka-linka

ka-linka Посланик

При първо обиране днес предадох малко термоси и палатки, растения не съм предавала, защото разсявах. Сега влизам, няма нищо предадено, всички фенери са изгасени. Моля за проверка - ид 31376927. Предала бях на страничните полета , не на четирите в центъра.

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Тук се крие отговорът на твоето питане:
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Светулчена-забава-на-открито.19881/#post-179414

-niksan- likes this.
  3. ka-linka

ka-linka Посланик

-niksan- likes this.
  4. mushnu4ka

Моля, моля, за нищо.
    :):):)

П.П. Струва ми се, че добре изскачат, не би трябвало да имаш проблем със завършването, дано!

ka-linka likes this.
  5. dedoto

dedoto Адмирал

до 6ч.си беше наред сега като обрах и рекох да предам за някоя фигура таратанци и си направих нова и след това взех да чета:(

6. ka-linka

ka-linka Посланик

При мен не зная какво се случва и не смея да предавам вече - направих първата фигура / направила съм и снимка на екрана/, но фенерите не се изгасиха, за да започна втора фигура, рефрешнах - пак си стоят запалени. Ще може ли да ме компенсират като ми завършат събитието до обяд, да ми начислят наградите и да почвам да си сея теменужките? Това на нищо не прилича. Ходя и на работа и не мога да дебна 6 дни кога всичко на БП е на 6, та да играя.
    П.п. - Отляво на лентата не се отчита направената фигура - стои си 0 фигури, а отдолу има маркирана завършена фигура. Писна ми!!!!!!!!!!!!

Last edited: Jun 11, 2020
    .water. likes this.
  7. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

След като ти се появи зеления тик в дясно под наградата се появява бутон "активирай", за да се отчете всичко.

8. mushnu4ka

Точно дака - цъкваш върху тикчето и след това вдясно с бутана "Активирай" предаваш фигурата и ще се отчете в лентата с напредъка, а даже ще попита: "Сигурен ли си, че искаш да активираш тази комбинация и да възстановиш всички фенери?"

ka-linka likes this.
  9. ka-linka

ka-linka Посланик

С тая игра още едно висше трябва да завърша. Благодаря от сърце!

10. mushnu4ka

Моля, за нищо. Приятен и усмихнат ден!

ka-linka likes this.