Проблем в читалището

Discussion in 'Архив на Помощ' started by .water., Jun 15, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .water.

.water. Обсебен

За 24 часовото събитие каквото изкарам влизам да го предавам да не го изтърва и при всяко влизане в читалището ми вади всички куестове и един ми се мъдри на немски .Трябва всеки път да слагам отметка на събития ,за да ми извади текущото малко е изнервящо .Моля за проверка аз ли нещо някъде съм натиснала ,направила или това си е проблем на БП
    ID: 49250882

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Добро утро,

Нищо никъде не си натиснала. Така се получава, когато всичко друго в читалището е изпълнено.
    (Влизай за 24-часовия през новините, таймера или иконата на горската поляна, поне ще виждаш веднага куеста. А ако са празни, т.е. няма икона в таймера или на поляната или съобщение в новините - значи частта е приключена.)

.water. likes this.
  3. .water.

.water. Обсебен

Благодаря.Хубав и спорен ден.

4. mushnu4ka

Моля, подобно.

5. pipeto7

pipeto7 Стажант

Не се отварят задачите в читалището>:(>:(>:(

6. батманХХ

батманХХ Прохождащ

Чудесно, на края на 24часовия пак проблем

7. mushnu4ka

Опитахте ли пак? В момента виждам куеста в читалището. (Също така играч е споделил, че е имал повобен проблем, но се е оправил и заради това си е изтрил поста.)

8. pipeto7

pipeto7 Стажант

Тръгна,хубав ден!

9. mushnu4ka

Подобно!
    :)