При продажба на ПиТ да получаваме лалогулдени вместо пенита

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от The.Farm на 27.9.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
?

При продажба на ПиТ да получаваме лалогулдени вместо пенита за предметите

Гласуването е завършено на 30.9.16.
  1. да

33 глас/а
    91.7%
  2. не

3 глас/а
    8.3%
  1. The.Farm

The.Farm Болярин

Не е реално да продадеш някаква цъкалка (без значение - търсена или не) за смешна сума от порядъка на 3000-5000 мъхнати пенита. Този който е вкарал "продажби" в играта със сегашната смехотворна система на разплащане е луд абдал. Кой ще се раздели с коя да е цъкалка за тези смешни сумички бре!!! СМЕНЕТЕ ВАЛУТАТА НАРЕЧЕНА МЪХ. ПЕНИТА С ЛАЛОГУЛДЕНИ ТОГАВА СМЕШНИЯТ ВИ РАЗДЕЛ "ПРОДАЖБИ" ЩЕ ИМА СМИСЪЛ!

Това е като офертата в магазина - 300 лалогулдена за да купиш някакви си 12000 мъхнати пенита.
    Абе тези хора които ги създават тези оферти гаргара ли си правят.

Но да се върнем на предложението - ЗАМЯНА НА МЪХНАТИТЕ ПЕНИТА С ЛАЛОГУЛДЕНИ В "ПРОДАЖБА" НА ПиТ

Последна редакция: 27.9.16
    DILQNADELI харесва това.
  2. The.Farm

The.Farm Болярин

Не мога да разбера тези негативни хора, които дават "НЕ" на добро предложение.
    Ами обоснови се, моля, ако не е проблем, че съм в настроение за спор.
    За този дал "НЕ", явно му е по готино да получи невероятно огромната сума от 4000-5000 мъхната шума за добра цъкалка. Пфу-уу, явно подобни хора създават и такива тъпанарски предложения като сегашната продажба на ПиТ

Последна редакция: 27.9.16
    маринката74 и .water. харесват това.
  3. kossebosse

kossebosse Стажант

Няма как да се съглася еднозначно с твоето предложение и да пусна глас "ЗА" и ще ти обясня защо.
    По принцип нали знаеш, че тази игра е комерсиална, т.е. някой някъде седи по цял ден зад компа и цъка "Фармерама", за да измисля събития и други подобни забавления за такива като нас с теб. Да, обаче този някой не го прави, защото си няма друга работа, като нас с теб, ами чака на заплата. Затова и след като ни позарибиха малко, още след година и половина някъде /по спомен/ започнаха да вкарват събития като "Загадъчни стръкчета", "Загадъчни обори" и тем подобни, чрез които ако искаш да изпъкнеш в общността на фермерите и да се кефиш, че се направил дупка в морето, можеш срещу реални пари да участваш във въпросните събития и да се възползваш пръв от нововъведенията в играта, като насреща получаваш тръпката от очакването - какво ще ти се падне и в последствие - да се пробваш на пазара за мъхнати пенита. И така, та относно твоето предложение - предлагаш изкупуването на предметите да се извършва чрез ЛГ. Ок, аз имам "помощни" ферми / надявам се знаеш какво е това/, всеки ден ще си изпращам по една цъкалка "Стига зимен сън" /напълно безплатно/ - общо 20 мога да получа за ден. Та 20 цъкалки на ден, за месеца 600, за 4 месеца /защото на 4 месеца идва ПиТ / - 2400 цъкалки, по 1 ЛГ да ми ги изкупят са 2400 ЛГ. Охаа :)
    И то само от един вид цъкалка, ами ако добавя и 100 000 х N кокошкарника? :) направо не ми се мисли, ще си замерям съседите с ЛГ.
    Мани недей !!! :) :) :)

П.С. А за Ханс в Германия пред компа, помисли ли ? За Гретхен, която го чака в къщи и за онзи дошъл чак от Индия да ни оправя Фермата ?
    Няма безплатен кеф, такъв е живота :)

Последна редакция: 28.9.16
    ZORBA13, The.Farm и xari_myri харесват това.
  4. xari_myri

xari_myri Ветеран

на човека му е станало скучно и решил да пусне поредната безмислена анкета,па се и сърди че не всички мислят като него

feniks160 и The.Farm харесват това.
  5. The.Farm

The.Farm Болярин

На никой не се сърдя, аз съм от играчите който влагат РЕАЛНИ ПАРИ в тази игра, акаунта ми е диамантен. Защо ли, защото мога да си го позволя. Де що има яйце е купено, рецепти също. Знам какво значи "сателитки" и аз ги ползвах, но така или иначе кранчето за някои неща спря (откриване на чисто нови сателитки и изпращане на определени неща при евент докато си натрупаш нужните бройки - надявам се да си наясно, Косе-босенце).

Също и да си чел ОУП -

"1.2.7 Потребителят има право да открие различни акаунти на портала. В някои от предложените от Bigpoint игри, потребителят има право да участва само с един акаунт (забрана за мултиакаунтинг). Допълнителна информация ще намерите в правилата към игрите. Bigpoint препоръчва на потребителите, които разполагат с повече акаунти, да се запознаят непременно с правилата на играта, тъй като нарушението срещу забраната за мултиакаунтинг, се наказва с незабавно блокиране на потребителя.
    Дори и в игри, в които на потребителя е разрешено, да притежава повече акаунти, е забранено, различните акаунти да общуват или взаймодействат по между си по какъвто и да било начин (забрана за пушинг). Освен това, определен акаунт не трябва да се използва за постигане на облага от страна на друг акаунт на същия потребител, например чрез пренасяне на предмети или активи в игрална валута в рамките на играта или при състезаване между/един срещу друг на два акаунта на един и същи потребител."

Надявам се знаеш какво е пушинг!

Има ли желание, може да се направи по правилен начин, а не да се мрънка от ваша страна и да се търсят слаби страни на предложението. "Недостатъците" може да се отстранят - безплатните цъкалки, обори и т.н., които се купуват директно в играта, ще си останат с мъхнати пенита, а от евенти (редки цъкалки и загадъчни) да се продават срещу лалогулдени, така ще се пресече това за което говориш. Мисли!!!

И то не да се продават за 100-200 гулдена, но поне символично за 10-15 гулдена. Примерно срещу ТО-то което дава една цъкалка, колкото повече ТО дава толкова повече лалогулдени да получиш за нея.

Така или иначе сегашната система за продажба е глупава и безсмислена. (Така както примерно ти предлагат да си купиш за 300 лалогулдена 12000 мъхнати пенита от магазина. Пари давам за тази игра, но не вярвам и милионер да се възползва от тази "невероятно глупаво-примамлива" оферта).

Има ли желание пак повтарям, МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ПО ПРАВИЛЕН НАЧИН.

НЯМА ДА ОБЕДНЕЯТ, НИТО БРЕМЕНСКИТЕ МУЗИКАНТИ, НИТО ГАСТАРБАЙТЕРИТЕ ОТ РОДИНАТА НА ВИШНУ, НЕ БОИ СЕ!!! Този който е използвал реални пари пак ще продължи да използва, този който не е дал и лев, пак няма да даде никога.

Напротив ще се "раздвижи и освежи" играта!

Последна редакция: 28.9.16
    lyd_s_motika и .water. харесват това.
  6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Кой ти е казал че няма безплатен кеф? Много се лъжеш! За тракер не си ли чувал - без значение дали са бг или чужди. Всичките там игри музика и филми и сериали са безплатни. Субтитри после също взимаш наготово за тях и не даваш пари. Минералната вода също я има безплатна - никой не те бие през ръцете да идеш до магазина да я купиш. Може да идеш до безплатния извор и да си налееш.

feniks160, lyd_s_motika и .water. харесват това.
  7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Да си кажа честно, не съм чела разни правилници задълбочено, но съм съгласна да се дават ЛГ, поне за неща, които се купуват с ЛГ.
    Ако си дал 5 лг за стръкче, защо да не получиш поне 3 лг при продажба, обор 15 лг, поне 10 да вземем при продажба.
    Като се има впредвид, че при загадъчните 90% се падат боклуци, няма да откажа и повечеxD, стига да има кой да даде.
    В тази връзка, някой замислял ли се е как се купуват кошниците за евента, само с ЛГ и РЕАЛНИ ПАРИ, защо на края не се обменят останалите растения и изкачащи за ЛГ, а дават МП?
    Аз съм ЗА предложението, макар, че съм повече от сигурна, че и това няма кой да го чуе:mad:.

ZORBA13 и sm0uk3r71 харесват това.
  8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

точно, някой от нас имат дори в повече и домашни любимци и как да ги продадеш за смешни пенита, а стоящи в менюто са напълно безполезни също като функцията продажба

Последна редакция: 1.10.16
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Съгласна съм, с голям труд събирам ЛГ да си купя по един намален дом. любимец, а нито мога да го подаря, нито да го продам за ЛГ.

-helixme4o- харесва това.
  10. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

напълно съм съгласна с
    The.Farm но за съжаление незнам защо не мога да гласувам

11. Роналдиня

Роналдиня Кандидат за признание

и аз не мога да гласувам.
    Така представена идеята щях да гласувам с НЕ.
    Но ако е като предложението на пепеляшка съм ЗА.

12. milkoga1

milkoga1 Господар

Гласуването е завършило вчера,затова не може

тралала, lion8080 и Роналдиня харесват това.
  13. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

ЗА идеята да се продават за лалота нещата за които сме плащали с лалогулдени. Стръкчета, майстор строители, предметите от парти врътките - плашила, цветя , птичи къщурки, домашни любимци ...и др.

DILQNADELI харесва това.