Пристанище

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от [[Fermerkaa]] на 18.6.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

От известно време не мога да вляза в читалището през пристанището. Пробвах обичайното: смяна на браузър, на компютър, чистене кеш, рефреш - нищо. Да оставя едно ИД за проверка освен. ID: 38921566.

2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    когато си приключила с отварянето на острова не може да отидеш от там вече в читалището.Ако има пуснат куест в читалището можеш от таймера.

3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Хм, верно? Значи съм се минала, че съм отворила целия остров. Сега трябва да се "разхождам" до града. Еми, ОК! ;)

4. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Здравейте,
    понеже още не съм отворила пристанищната статуя, куестовете за които говорите веднага ли се отварят след нейното активиране или първото поле се получава без куест, а всяко следващо се отваря след изпълняването на куестовете?

черешка и desi232 харесват това.
  5. desi232

desi232 Посланик

и аз още не съм го отворила.събирам банани за статуята ще ми е интересно да разбера повече по темата

6. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    можеш да погледнеш зоните на отваряне тук:Островът на съкровищата
    а всичко за куестовете тук:Куестовете в читалището-52 пост

7. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

черешка харесва това.