Приготви се за рециклиране

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mechopuh78 на 16.8.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Здравейте, фермери!

Използвайте темата за споделяне на своите впечатления,
    стратегии и мнения за новото събитие!

Повече информация -Приготви се за рециклиране

Желаем ви приятна игра и много забавления!
    Екипът на Фармерама.​

2. koteto9

koteto9 Старейшина

фермерския магазин нов ли е ? така пише и ли е стария

3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми същоя си е. То няма 15 магазина. Ако се вгледаш в инфоото за неоните ще видиш, че пише че ще гледаме ново растение.
    Аз четох малко по диагонал, ама растения и плодове от тропиците ще предаваме ли?

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не, а може ли за растение точно къде видя да поправям.

5. БашФермер

БашФермер Генерал

Най-накрая нещо, с което да направя монетки, че тва в мотела ме дразни яко. Не 1000 сега 5000 ще си направя, че повече зор за тях да нямам. Вкарвам СТ и реда в действие за батерии, плодове колкото искаш има и ги подкарвам.

6. koteto9

koteto9 Старейшина

дано пуснат накоя редичка няма да е зле

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Това този път ще го пропусна май, поне няма да си давам зор за събиране на батерии. А някаквите изскочили може би все пак ще рециклирам, имам си предостатъчно ФМ, ама знам ли докога ще стигнат.

8. ludkovci

ludkovci Напреднал

Нещо май не дочетох, ама необходимо ли е да копаем новото растение, не може ли да ползваме това, което имаме в плевника.

Последна редакция: 16.8.17
  9. Doremi

Doremi Старши болярин

"Нублоните са донесли отново с тях интергалактическата си машина.
    Тя рециклира стоките, които имаме в плевнята в нещо ново.
    Ще можем да отглеждаме ново растение - Звездно цвете."

Който няма натрупани стоки за рецикломата, може да сее. Но не е задължително. По принцип по евенти от растението на събитието излизат повече изскачащи, но не се знае. Аз съм на дълги растения в основната ферма. Найй-дългите. На бахама съм си твърдо на годжи. Без ххл.
    Абе момиче, събирай, че утре не се знае какво ще излезе да плащаш с монети и хоп- имаш ги.
    [​IMG]:p

Последна редакция: 16.8.17
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Към екипа:
    Една проверчица, моля, дали вълшебното дърво ще дава ли нублонски батерии или не?

11. milkoga1

milkoga1 Господар

Ам те заради тебе го пуснаха тоз рецикломатор.;)

georgiev и amira харесват това.
  12. tani1980

tani1980 Полубог

От Кристалните водопади ще излизат ли батерии?Ами от вълшебните дървета?

13. milkoga1

milkoga1 Господар

В инфото е писано,че от вълшебното ще излизат.За кристалните-нищо не пише,явно там няма да има.....

georgiev харесва това.
  14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Моите предположения са, че вълшебното няма да дава, а иначе ще изскачат и от Кристалните водопади.
    Ама да видим какво ще се произнесе екипът.

15. tani1980

tani1980 Полубог

Абе последно време инфото все нещо куца, аз за това питам.

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Но според немците вълшебното ще дава батерия, а Кристалните водопади и там не са упоменати.
    (Утре ще се разбере :D.)

17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ти да видиш с немците сме се наговорили този път. От вълшебното дърво ще се получават от кристалните водопади не. Така са ни казали немците.

danislavova, [[Fermerkaa]], nefertiti и още 1 човек харесват това.
  18. Пума~`

Пума~` Ветеран

ще поиграя, че домашните любимци чакат :)

_aleks1_ харесва това.
  19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Пфу. Каква гадория. Пфу. Няма продукти от острова, няма скоро да се появи развъждане на папагали - за какво ми е тая перушина. Над 500 броя имам, мога за часове да завърша куест за предаване на перушина, ама не и не.
    И няма и дървесни плодове да се предават. Нито от тук, нито от там. Гадост.

20. Самардапа

Самардапа Главен болярин

10 пъти четох ЧЗВ и съм убедена, че пишеше че ще могат да се предават плодове
    Сега влизам и няма плодовеееееееееееееееееее, Хоп - влизам в ЧЗВ и там са изтрити плодоветеееееее
    Хайде сега да ми каже някой кого да наказваме.........

''Ще могат да се предават плодове, растения, продукти и животни от Фермата, специалните растения''

според мен не е ОК да триете детайли от инфото без да информирате за това

..koni.. харесва това.