Премиум фермер и Премиум Плюс фермер

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от .TAINNA. на 10.12.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Имам въпрос за Премиум фермер и Премиум Плюс фермер.
    Премиум фермер го имам от много време. Подновява се в първата десетдневка на месеците.
    Когато пуснаха Премиум Плюс фермер, направих абонамент и за него, но се подновява в края на месеца.
    Чета отново ФАЯ и не ми стана ясно дали да поддържам двата абонамента или да спра обикновения Премиум фермер?
    Известие - Премиум плюс | Farmerama BG
    Тук пише така:
    Ако при закупуването на Премиум Плюс имате действащ Премиум, започва да действа Премиум Плюс, а действието на Премиум ще продължи след приключването на действието на Премиум Плюс.
    Подновяването и прекатяването на абонамента за Премиум Плюс стават по същия начин както при Премиум.

Не ми е ясно написаното. Сега плащам и двата Премиума, а не виждам смисъл. Моля за яснота и съвет какво да правя.

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    Мисля, че сама си си отговорила, че няма смисъл да поддържаш и двата премиума, защото вторият съдържа това, което и първият, плюс още нещо. Но сама трябва да вземеш решението какво да направиш.
    Хубав ден!

.TAINNA. харесва това.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря Муши, сега ще спра обикновения. Плюс е с 2-3 лв по-скъп, но е по-добър. Според мен :)

врътни ключето ако искаш ;)

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Моля, моля.

.TAINNA. харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.