Премиум предимства

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от tanyamery на 26.8.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. tanyamery

  tanyamery Посланик

  Новата цъкалка от колелото на късмета, която влиза от утре в играта наистина много ми харесва , но има конфликт на интереси. Автоматичното бране на дървета към премиума ще трябва да се синхронизира с автоматично активиране на редовете касаещи дървета и новата цъкалка "Призрачен трапер", защото иначе екстрите, които касаят дърветата са в разнобой с премиума. Вероятно ще ми отговорите, че автоматичното бране може да се блокира, но нали закупуването на премиум е именно за получаването на предимства ?
   
  Последна редакция: 26.8.21
 2. tanyamery

  tanyamery Посланик

  В евентите "Голямата гонитба" за премиума има предимство по отношение на лупите, тъй като дърветата се обират сами, а в конкретният случай - от пустото поле пълно с дървета непрекъснато се трупат лупи.
   
  Bamze и choko_59 харесват това.
 3. choko_59

  choko_59 Знаменитост

  много съм зле.въобще бях забравил за тази опция.чак сега като прочетох написаното се разрових и видях че има отметка за това.както се казва по добре късно от колкото никога.ето защо трябва да се чете форума.
   
  Bamze и tanyamery харесват това.