Известие Преминаване към HTTPS

Дискусията в/ъв "Технически известия" е започната от ARTHEMIS на 23.3.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. ARTHEMIS

  ARTHEMIS Global Team Leader Team Farmerama BG Team Farmerama BG

  Здравейте, фермери!

  Нашите специалисти от отдела за информационни технологии работиха усилено през последните седмици, за да прехвърлят игрите ни от http към шифрования стандарт https. Значителна част от задачата вече е изпълнена, но все още ни предстои да завършим някои по-малки задачи, с които ще приключим напълно прехода.

  В случай че все още имате проблеми с влизането в играта, моля да се свържете с нашия съпорт (
  http://www.bigpoint.com/support/), за да проучим конкретния случай.

  Моля, имайте предвид, че адресите на форумите ни продължават да бъдат http. Преминаването към https би причинило сериозни проблеми за потребителите на нашите форуми и за модераторите и значително ще ограничи използването на форумите. Ето защо те ще запазят адресите си от типа http. Уверяваме ви, че това няма да се отрази върху сигурността на данните на потребителите, тъй като няма процес на директно влизане във форума. Това означава, че не се извършва обмен данни в среда, която не е защитена.

  Екипът на Bigpoint за поддръжка на клиенти
   
  mike9480kj харесва това.