Премахването на Рошко

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от gevre4e на 16.12.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. gevre4e

gevre4e Стажант

Моля да се премахне Т.Н. Рошко от акаунта ми ! Причината поради която искам това е :
    - писна ми всеки път да влизам при него и да ме гледа някаква супер малоумна овца --незнам кой извратен програмист я е измислил , но наистина е супер малоумна все едно че цялата ви аудитория е на 4 годинки!
    - Не може ли да се измисли индивидуален модул с който да се привключва към старата версия на играта където не се налагаше толкова усилия за да получиш едно завъртане на колелото ! Всъщност идеята на дизайнерите на играта е когато влезеш при Рошко , той да ти дава някакъв подарък освен един билет за колелето!
    Аз искам ако е възможно да откажа този извънреден тодарък ! Омръзна мивсеки ден да ми дава едно и също - едно завъртане и 4 супер тор !
    Просто не мога да разбера концепцията на самата игра ! Не е ли идеята да се олекоти самата игра , все пак е базирана на флаш ! Но явно вместо да орежете ненужните модули вие добавяте ли добавяте нови ! Колкото нови простотии , в т.ч. нови обори , ново развъждане , и т.н. ,, толкова повече бъгове !
    Впрочем аз се бях отказал от тази игра заради нарастващата колоритност , новите обори и всичките нови глупости, тропически остров , банани , корабчета и т.н.!
    С две думи , моля ви да ми премахнете тоя изверг Рошко , и моля както сте добавили меню за намаляване на анимациите и известията , така и да направите и меню за връщане на старата фармерама (със старите бутончета за обиране на реколтата , водата и т.н.), където всичко беше много по опростено и не се налагаше да имам мощен компютър че да мога да играя! Чао засега, спирам да пиша , сигурно съм ви отегчил до безкрайност ! Но мисля че това е идеята на съпорта и на блога , да се споделят проблеми , а аз мисля че имам такъв ! Искам да споделя че времето което ми отнема да си обера фермата е около 45 минути ! Всичко е от самото забавяне на играта , ненужните анимации , допълнителните менюта *за обирането даже са еднакви , единият бутон е същия като другия но са два ... Преди да направите каквато и да е интеграция към нещо ново е логично да се остави препратка към стария интерфейс на платформата ! Знам че искате да печелите от потребители и се радвам че сте достигнали 5 милиона или колкото са , но колко от тях играят , не повече от 100 хиляди! Ако искате може да ни изпратите по-мощни компютри , че да можем да играем ...
    А сега ... Махнете ми шибания Рошко , ако ли не , поправка ....

Последно редактирано от модератора: 17.12.14
    julyanna харесва това.
  2. fermer4eto77

fermer4eto77 Прохождащ

малиии как нете заболя ръката да пишеш толкоз цял ферманxDxDxDxDxDxD атова сдухането из искам

3. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Премахването на опцията от твоя акаунт е технически невъзможно.

4. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Хахахахах, е наистина ме разсмя! Освен изверг, Рошко е и рецидивист - всеки ден повтаря едно и също престъпление - дава подаръци и завъртания на колелото. Пък ако си премиум ти дава и по две завъртания! О, ужас! xD За едно съм съгласна - играта е прекалено тежка, аз също съм си спряла анимациите, защото компа ми се бави прекалено. И по принцип съм забелязала, че играта е направена да те мотка максимално. Всеки път като ми се наложи да вляза в плевнята да си търся занаят и ми прилошава - пада едно превъртане на тия занаяти (всииичките са наредени на един рафт), за обирането на домашните любимци да не говорим и небесната градина, дето така и не я оправиха да сигнализира когато има готов ред, да знаеш да влизаш ли или не.

julyanna и BUTTERFLAYS харесват това.