Известие Прекратяване на услугата за регистрация чрез “Chrome Web Store” (Миграция на регистрираните акаунти)

Дискусията в/ъв "Технически известия" е започната от ARTHEMIS на 15.2.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. ARTHEMIS

  ARTHEMIS Global Team Leader Team Farmerama BG Team Farmerama BG

  Ръководство за процеса на мигриране
  Уеб магазин на Chrome (Google)

  Предварителна информация:

  Интеграцията на уеб магазина на Chrome е донякъде хибридно решение, което дава възможност на потребителите да се регистрират или да влизат със стандартния си акаунт от Bigpoint или с акаунт на трета страна (SSO – еднократна идентификация)

  Пример: http://darkorbit.bigpoint.com/cws?aid=3306

  [​IMG]

  Bigpoint ще прекрати възможността за използване на друг доставчик за удостоверяване в уеб магазина на Chrome. Ето защо тези потребители трябва да мигрират към акаунт в Bigpoint, като предоставят валиден имейл адрес и променят паролата си.

  Засегнати игри

  · Battlestar Galactica Online
  · DarkOrbit
  · Farmerama
  · Pirate Storm
  · Drakensang Online
  · Rising Cities
  · Zoomumba
  · Skyrama
  · Seafight

  Съобщения за потребителите:

  (за потребители, които вече имат акаунт за SSO от Yahoo, Google и др.)

  Здравей, [USERNAME],

  За съжаление, [GAMENAME] вече не поддържа удостоверяването чрез избрания доставчик. Няма място за притеснение обаче – можеш да продължиш да играеш с акаунта си за играта. Единствено трябва да предоставиш валиден имейл адрес, за да създадеш нова парола за акаунта си. Моля, имай предвид, че ще можеш да активираш повторно акаунта си САМО чрез валиден имейл адрес! Допълнителна информация и помощ можеш да намериш в този раздел на официалния форум.

  [​IMG]

  (за потребители, които се опитват да се регистрират чрез акаунт за SSO)

  Здравей, [USERNAME],

  За съжаление, [GAMENAME] вече не поддържа удостоверяването чрез избрания доставчик. Все още нямаш акаунт за играта, но искаш да продължиш да играеш? Тогава кликни върху следната връзка, за да продължиш към пълната версия на играта [GAME NAME|link]. Нужно е само едно кликване, за да се регистрираш и започнеш да играеш веднага! Доскоро!

  [​IMG]

  [​IMG]

  Как да бъде мигриран съществуващ акаунт за SSO (подробни указания)

  Стъпка 1:
  Трябва да предоставите валиден имейл адрес. Важно е това да бъде наистина валиден имейл адрес, тъй като той ще е необходим при следващите стъпки и за потвърждаване на промените на паролата.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Връзката ще ви отведе в раздела за пароли на акаунт центъра.

  Стъпка 2 : Изпълнете стъпките за възстановяване на паролата. Потребителското име трябва да е попълнено. С натискането на опцията за продължаване ще получите имейл на предварително посочения имейл адрес. В него ще намерите връзка, с която ще можете да нулирате паролата си.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
  Стъпка 3: След като въведете нова парола, ще получите нов имейл, за да потвърдите промените, извършени от вас.

  [​IMG]

  [​IMG]
  Връзката за потвърждение ще ви върне отново към акаунт центъра.

  [​IMG]

  [​IMG]
  Изборът на опцията за връщане ще ви отведе към акаунта ви в играта. От този момент нататък ще можете да влизате през официалния уебсайт на играта: farmerama.com
   
  kali761 харесва това.