Предмет подарък - липсва

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от 0246 на 14.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. 0246

0246 Обитател

Здравейте, при мен липсва въпpосният "Пълен релакс"

PS: Извинете, сгрешила съм датите

2. KAtanasova

KAtanasova Guest

Няма нищо,случва се на всеки :)

3. milkoga1

milkoga1 Господар

Имам въпрос,ако го взема,но не го поставя на полето а си стой в килера,дали след време като го изкарам ще ми даде 30 обирания на монети?

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Когато и да го поставиш на полето, все това ще дава, само не трябва да го триеш от полето докато не направиш и 30-те обирания.

milkoga1 харесва това.
  5. milkoga1

milkoga1 Господар

Благодаря,предполагах но не бях сигурен дали е така.

6. pepa551

pepa551 Анализатор

Моя е в цветната градина за по сигурно,да не го гилотинирам и взех първите монети.

.water. и milkoga1 харесват това.
  7. БарадДур1

БарадДур1 Подрастващ автор

защо немога да си купя гулдени
    имам кинти ама са български пари
    да искаш а да не можеш странна работа

8. –divane-

Не мога да разбера къде срещаш затруднения. Всички тук пазаруваме с български пари. Би ли обяснил по-подробно?

9. БарадДур1

БарадДур1 Подрастващ автор

ами попълвам всичко както си му е реда и ми изписва да попълня номера на картата
    няма как да пропусна номера на картата

10. –divane-

Ако си сигурен, че попълваш коректно номера, както е според указанията, ще трябва да се свържеш със колегите от проблеми с плащанията:
    https://ssl.bigpoint.net/paymentsup...me=&game=171&instance=171&userid=&language=bg
    Опиши най-подробно проблема, ако имаш възможност приложи им и снимка.

11. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

на задната страна на картата има 3 цифрен код него иска да вкараш примерно 222 не само този който е от предната страна за потвръждаване иска и малкият 3 цифреният, а и зависи каква ти е картата