Празнична програма

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 22.1.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. pepa551

pepa551 Анализатор

Не мога да повярвам, че упях да взема втория ред:music: Вчера в бързината, на едно поле не засях семенцата, в мелницата много голяма част смлях от цветята .Зебрата е мираж, но все някога ще дойде и на моята Бахама :)

dedoto, [[Fermerkaa]], .water. и 2 други харесват това.
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Онзи ден с кестеновия ред, щолен, самата невиност, много супер тор и облагородените ми рози, за час-два ми дойдоха към 2500 албума , но ако щете вярвайте пак няма да ми стигнат. Запънах се на 97 задача вдясно и дали ще ми се получи не зная.

.TAINNA. харесва това.
  3. milkoga1

milkoga1 Господар

В ляво завършено, другото вече не ми се занимава....

kakata13, -dd76-, [[Fermerkaa]] и 6 други харесват това.
  4. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Според мен редчетата бяха доволно постижимо приключение. Апетитната хапка "зебра" без 25-30 хиляди супер тор не бих могъл да я взема. Ще я чакам при по-добри условия, което със сигурност ще се случи след месец до два. Тогава може би ще пуснат ново оборче да кажем варан или каракуда и изискванията ще са поносими. И нека не забравяме, че играта все още няма край!8)

milkoga1, AsparagusMintCandy, .water. и 2 други харесват това.
  5. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Браво юнак!

milkoga1 харесва това.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ще споделя моя експеримент по повод кестеновия ред. Заредих щолен и самата невиност. Наредих в пустото поле 41 плодородни полета. Пуснах реда и насадих облагороден карамфил. Ръсих вода, тор и СТ и моментално изниква. Дава по 41 албума, тоест всяко плодородно поле дава изскачащо. Похарчих много СТ, и събрах почти всички изскачащи нужни за смилане на фотоалбумите. Остава до утре да събера още към 320 и са готови. Сега засях растението на събитието. Дано успея да го събера и него. Искам да опитам да завърша лявата част или поне повечето задачки :) Но, до където стигна :) Газелата не я гоня. Имам си. Ако успея да я стигна ще е добре. Ако ми избяга, пак ще е добре :)
    Ако имах още СТ щях да заложа плодородни полета. В по-малката ми ферма направих така:
    6 градини с общо 228 плодородни. Със щолен и невинност, засяти с растението, поръсени с вода, тор, СТ и мими тор. Дават по 23 бр реколта или 5244 за 3 ч.36 мин. На празните местенца около плодородните наслагах малки поленца и полях само с вода и тор. Времето им е същото като на плодородните. Общо от малките полета се събират 480 реколта.
    Резултатът за 3ч.36 мин. е 5724 бр. реколта. С две засявания за 7 ч.15 мин. стават 11400 бр. До сега не съм опитвала, но мисля за следващите евенти да приложа тази тактика след разсяването. Бройки се събират много, ако има мими тор. Хем по-малко СТ отива, хем са повече бройките растение и за по-кратко време. Изскачащите са от всяко плодородно поле по 1. Ако не стигат, след събиране на растенията се слагат ХХЛ дървета :)

7. lilimim

lilimim Активен автор

8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

само ст

.TAINNA. харесва това.
  9. venelina_andreeva

venelina_andreeva Стажант

моля за помощ за фотоалбуми

10. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ай да са ми честити Зебричките :D:D:D:D Плана за петилетката е преизпълнен;) Доволно .Остава още една реколта след 5 час и удрям катинара;)

.TAINNA., [[Fermerkaa]] и pepa551 харесват това.
  11. pepa551

pepa551 Анализатор

Ей, затова си Лудетина :)

лудакрава1 харесва това.
  12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Така е комши ;)

pepa551 харесва това.
  13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

[​IMG] кошмарът свърши;):D

kakata13, [[Fermerkaa]], milkoga1 и 3 други харесват това.
  14. dedoto1

dedoto1 Редовен

втори път на такава хурка няма да се вържа да ма извинява БП :mad:

имам над 200 дървета от началото и към 40 обора и накрая изкачащи няма :cry:

бл5изо 40 мил.за говна :eek:при следващата такава бр. съм в почивкаxD

[[Fermerkaa]], milkoga1, bubolina8 и още 1 човек харесват това.
  15. sabchooo

sabchooo Велик майстор

kakata13, milkoga1, .TAINNA. и 2 други харесват това.
  16. bubolina8

bubolina8 Комисар

Имам две игри до края ,не ми стигат фотоалбумите моля за помощ!

17. -silvieva-

-silvieva- Напреднал

Даа се похваля и аз с моите резутати :p
    1.Супите приключени успешно :)
    2. Двете реддички от празничната програма ввзети :)
    - единствено съжалявам за 35-те мил. бахама точки, които щяха да са ми в огромна полза за разитието на острова, но и без тях събрах около 200 банана и след малко се мятам да отарям руни :p
    3. Научих всичко за култиирането и мигновеното поникване:)
    - за нещастие още не ми се е паднал бонуса за супер торта на карамфилите, но ще се възползам в следващи събития :p
    4. И не на последно място.. вече мога да качвам снимки във форума xD

соууу хепи:D

ПП: Благодаря на всички за ценните съвети и търпението и наа всички за изпратените албуми, без вас нямаше да се справя! :inlove:

kakata13, [[Fermerkaa]], milkoga1 и 8 други харесват това.
  18. fifi9902

fifi9902 Младши експерт

ако бяха отпуснали малко време като компенсация за получената гърбица,останах под върха.

19. bubolina8

bubolina8 Комисар

Благодаря ви за подаръците! Успях да взема и двата реда!

[[Fermerkaa]], -silvieva-, .TAINNA. и 4 други харесват това.
  20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

УСПЯХ
    И двете страни са готови.

kakata13, [[Fermerkaa]], -silvieva- и 3 други харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.