Празнична програма

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Jan 22, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .water.

.water. Обсебен

Пишеш му ника в съобщения на получател и пращаш ако пише във форума копни му ника и пак там от пощата после в изходящи долу в дясно пише добави като приятел добавяш го и това е.

.TAINNA. likes this.
  2. mell

mell Редовен

Пише, че вече имам 23 приятели и не ме пуска.

3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Трябва да добавиш в листата с приятелитетози, на когото искаш да изпратиш подарък. (Не бъркай съседите с приятелите.)
    Това става като му изпратиш съобщение от пощата в града. След това отиваш на изпратеното съобщение, слагаш отпред отметка и натискаш бутона Добави като приятел.
    След това ще можеш да изпратиш подарък.

Погледни в тази тема:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Добавяне-на-приятели-снимка-на-фермата-и-оценяване-на-фермата-на-друг-играч.1684/

лудакрава1 and .TAINNA. like this.
  4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Добро утро ;)Редовете са взети :) Целта ми бе забрата ...но няма да успея:) Имам още едно денонощие и каквото такова;) Успех на всички незавършили:)

5. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Още 14 игри за втория ред ми остават.
    И к'о стана? Изкъртих един куп работи от полетата, че да развъждам повечко растение, и сега нещата ми се обърнаха наопаки - растение имам, обаче нещо ми намаляха драстично албумите. Та пак съм в джаза... xDxDxD

6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Още 3 игри и лявата страна е готова.

7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Браво :inlove::D

Ще ги пуснат много скоро като другите обори и дървета в куестове или евенти, а що да не успееш сега? Ще успееш и още как :)

Аааа такива да ги нямаме! играеш джаз до дупка xD Бучни дръвца ххл за по 12 ч. Имаш време ;)

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

По моите сметки ще успея да изиграя 92, най - много 95 игри. Сега последно взех антилопите. Иначе са ми 77/71. Точиците - 85 рядко по 95, 1 единствен път 105.
    То и без това 1 ред мие по-важен. Дава повече манджи. А невинността голям кяр нямам. Мога да си я мелям, понеже имам рецептата. Докато за щолена нямам, и ще си спестя закупуването й.

milena7004 likes this.
  9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ай готово, взех и газелите!
    За какво ли са ми, ама пуста колекционерска страст!
    Иначе довечера ще съм готова с растението. Бучкам дългорастящи и каквото излезе. ;)

П.П. Бооооже, боже, това събитие верно ми взе акъла! Хахаха, какви газели ме гонят! xD
    Та последно, взех ЗЕБРИТЕ! :p

Last edited: Jan 29, 2019
  10. AsparagusMintCandy

Е, набучках де, набучках! Ма резултат след седем - да се наскитосам и да се прибера, та всичко наред да обера. И дано 432 албума ме огреят, че да зарипам кат младо яре. xD

11. -niksan-

-niksan- Обсебен

Без да си давам зор май ще взема и газелата;)

12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Аха, без зор викаш?! Ама и ти кат' мене "бъркаш двата щата". xDxDxD

13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не ги бъркам в момента имам точки 10510 трябват ми за зебрата 10925 за да е взема
    5 игри ми трябват, имам растение за две игри ,довечера обирам в 22 часа и албумите няма да са проблем:)
    Целта ми бяха двато реда вечерта ако сложа пак растение и утре още две реколти ,включвам реда за моментното поникване може и да подмина 125 игри;)

.TAINNA. likes this.
  14. kakata13

kakata13 Старши болярин

Мисля че и аз ще взема шареното магаре.За сега съм на 10360, а време има

AsparagusMintCandy and .TAINNA. like this.
  15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Остарях, но явно ум няма да ми дойде, лявата страна е готова, зебрата наредена до антилопите, далеч от лъвовете, остават последните 25 ЛГ да взема, но незнам дали ще успея, продължавам с копането.

16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

O_о Сори, даже не бях видяла, че има и газели (то защото си имам вече).
    Стискам палци дано успееш да вземеш и зебрите. ;)

.TAINNA. and -niksan- like this.
  17. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Редчетата взети, газелата също, но до зебрата няма да успея да стигна …. имам растение, но албумите нещо намаляха. Но и на това съм доволна :)

18. AsparagusMintCandy

Взех втория ред благодарение на Баба Лъв! Да се светят златните ѝ лапи! БП ЛГ с шепи да ѝ дава! От редки обори и дървета да не се отърве! :D

19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ааа де! ела бой бий ме та xD Щи кажа аз една баба кат' тъ шляпна зад вратлето xD Заедно бяхме в джаза заедно денсихме па де дьо xD че и аз благодарение на теб направих някой и друг албум да не стоя без работа :D

dedoto and AsparagusMintCandy like this.
  20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

80/72.
    С гола вода - толкова.
    Няма да дам половин милион парици за 100 акита. Не са познали.
    Иначе за съжаление и при мен свършиха албумите, та се нареждам сред желаещите за помощ.
    Уж имах толкова много, те взеха че свършиха за миг.
    А лупите са друга работа. Те са доволно количество - 177, но понамаля ползването им - между 3 и 5 на игра, най-вече да свърша по-бързо, за повече точици.

Thread Status:
Not open for further replies.