Празнична програма

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 22.1.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. .water.

.water. Обсебен

Пишеш му ника в съобщения на получател и пращаш ако пише във форума копни му ника и пак там от пощата после в изходящи долу в дясно пише добави като приятел добавяш го и това е.

.TAINNA. харесва това.
  2. mell

mell Редовен

Пише, че вече имам 23 приятели и не ме пуска.

3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Трябва да добавиш в листата с приятелитетози, на когото искаш да изпратиш подарък. (Не бъркай съседите с приятелите.)
    Това става като му изпратиш съобщение от пощата в града. След това отиваш на изпратеното съобщение, слагаш отпред отметка и натискаш бутона Добави като приятел.
    След това ще можеш да изпратиш подарък.

Погледни в тази тема:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Добавяне-на-приятели-снимка-на-фермата-и-оценяване-на-фермата-на-друг-играч.1684/

лудакрава1 и .TAINNA. харесват това.
  4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Добро утро ;)Редовете са взети :) Целта ми бе забрата ...но няма да успея:) Имам още едно денонощие и каквото такова;) Успех на всички незавършили:)

milena7004, .TAINNA., kakata13 и 3 други харесват това.
  5. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Още 14 игри за втория ред ми остават.
    И к'о стана? Изкъртих един куп работи от полетата, че да развъждам повечко растение, и сега нещата ми се обърнаха наопаки - растение имам, обаче нещо ми намаляха драстично албумите. Та пак съм в джаза... xDxDxD

-silvieva-, [[Fermerkaa]] и .TAINNA. харесват това.
  6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Още 3 игри и лявата страна е готова.

milena7004, [[Fermerkaa]] и .TAINNA. харесват това.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Браво :inlove::D

Ще ги пуснат много скоро като другите обори и дървета в куестове или евенти, а що да не успееш сега? Ще успееш и още как :)

Аааа такива да ги нямаме! играеш джаз до дупка xD Бучни дръвца ххл за по 12 ч. Имаш време ;)

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

По моите сметки ще успея да изиграя 92, най - много 95 игри. Сега последно взех антилопите. Иначе са ми 77/71. Точиците - 85 рядко по 95, 1 единствен път 105.
    То и без това 1 ред мие по-важен. Дава повече манджи. А невинността голям кяр нямам. Мога да си я мелям, понеже имам рецептата. Докато за щолена нямам, и ще си спестя закупуването й.

milena7004 харесва това.
  9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ай готово, взех и газелите!
    За какво ли са ми, ама пуста колекционерска страст!
    Иначе довечера ще съм готова с растението. Бучкам дългорастящи и каквото излезе. ;)

П.П. Бооооже, боже, това събитие верно ми взе акъла! Хахаха, какви газели ме гонят! xD
    Та последно, взех ЗЕБРИТЕ! :p

Последна редакция: 29.1.19
    -dd76-, pepa551, -silvieva- и 6 други харесват това.
  10. AsparagusMintCandy

Е, набучках де, набучках! Ма резултат след седем - да се наскитосам и да се прибера, та всичко наред да обера. И дано 432 албума ме огреят, че да зарипам кат младо яре. xD

-silvieva-, bubolina8, .TAINNA. и 2 други харесват това.
  11. -niksan-

-niksan- Обсебен

Без да си давам зор май ще взема и газелата;)

kakata13, -silvieva-, bubolina8 и 3 други харесват това.
  12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Аха, без зор викаш?! Ама и ти кат' мене "бъркаш двата щата". xDxDxD

-silvieva-, .TAINNA. и лудакрава1 харесват това.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не ги бъркам в момента имам точки 10510 трябват ми за зебрата 10925 за да е взема
    5 игри ми трябват, имам растение за две игри ,довечера обирам в 22 часа и албумите няма да са проблем:)
    Целта ми бяха двато реда вечерта ако сложа пак растение и утре още две реколти ,включвам реда за моментното поникване може и да подмина 125 игри;)

.TAINNA. харесва това.
  14. kakata13

kakata13 Старши болярин

Мисля че и аз ще взема шареното магаре.За сега съм на 10360, а време има

AsparagusMintCandy и .TAINNA. харесват това.
  15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Остарях, но явно ум няма да ми дойде, лявата страна е готова, зебрата наредена до антилопите, далеч от лъвовете, остават последните 25 ЛГ да взема, но незнам дали ще успея, продължавам с копането.

kakata13, .TAINNA., ka-linka и още 1 човек харесват това.
  16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

O_о Сори, даже не бях видяла, че има и газели (то защото си имам вече).
    Стискам палци дано успееш да вземеш и зебрите. ;)

.TAINNA. и -niksan- харесват това.
  17. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Редчетата взети, газелата също, но до зебрата няма да успея да стигна …. имам растение, но албумите нещо намаляха. Но и на това съм доволна :)

kakata13, .TAINNA., AsparagusMintCandy и още 1 човек харесват това.
  18. AsparagusMintCandy

Взех втория ред благодарение на Баба Лъв! Да се светят златните ѝ лапи! БП ЛГ с шепи да ѝ дава! От редки обори и дървета да не се отърве! :D

dedoto, ..koni.., kakata13 и 2 други харесват това.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ааа де! ела бой бий ме та xD Щи кажа аз една баба кат' тъ шляпна зад вратлето xD Заедно бяхме в джаза заедно денсихме па де дьо xD че и аз благодарение на теб направих някой и друг албум да не стоя без работа :D

dedoto и AsparagusMintCandy харесват това.
  20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

80/72.
    С гола вода - толкова.
    Няма да дам половин милион парици за 100 акита. Не са познали.
    Иначе за съжаление и при мен свършиха албумите, та се нареждам сред желаещите за помощ.
    Уж имах толкова много, те взеха че свършиха за миг.
    А лупите са друга работа. Те са доволно количество - 177, но понамаля ползването им - между 3 и 5 на игра, най-вече да свърша по-бързо, за повече точици.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.