Празнична програма

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Jan 22, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

давай давай не се мотай таз програма бързо изиграй ;)

bubolina8 and milkoga1 like this.
  2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Между 10-те разлики и 10-те предмета няма разлика в точкуването (10 за игра, по 6 за намерен предмет/разлика и евентуално бонус за време). В третата игра - 10 точки за игра, по 1 точка за всеки намерен предмет плюс бонус за време.
    (Във ФАЯ за събитието това го има описано.)
    Според моя опит играта за най-много предмети за 90 секунди е за отличниците. Другите две за мен бяха еднакво трудни/лесни. Но все пак всеки си преценява възможностите, всеки опитва коя игра му се отдава и играе нея.

Dionys and .TAINNA. like this.
  3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

В 1та ферма карах само на намери най много предмети, няколко пъти 122 в повечето 130-135 т. Но е доста натоварващо за очите, направих грешка и играх много на куп, на края става мармалад.

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Що се товариш толкова мами? Имаш толкова много задачи и работа ... Карай най-лесното като мен :) Първия ден тренирах в сателитките. Най-лесно и ненатоварващо ми е лупата с търсене на 10 предмета. Запомних кое къде е и сега минавам набързо и излизам. Ще ми останат много лупи. При търсене на скритите предмети се справям без тях. Де да можех да дам на нуждаещи се играчи ;)

Last edited: Jan 28, 2019
    ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  5. DAN63

DAN63 Обитател

Всичко е взето и приключено , но за дясната колонка ми се наложи да изиграя още 15 допълнителни игри , тоест общо 160 игри....много копане ми дойде , отдавам се на почивка поне 15 дена ....

6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Браво за успеха! Не се заричай за почивката. Току виж излезнало нещо интересно и пак ще хванеш мотиката :p

7. весивеси

весивеси Прохождащ

Седя, гледам умно и се чудя защо си причиних това :D:D:D. 9 000 растение и 1575 изскачащи ми трябват, за да направя 140 игри. Ама тъпо и упорито продължавам xDxDxD

8. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И аз така! Току що придобих двата реда, растенията ще ги направя до края обаче 2000 и кусур изскачащи ..... още?!
    Станах разногледа въпреки новите ми очила!
    Даже и да "извадя от ръкава" номера с карамфилите не съм сигурна, че ще успея да стигна до края.
    Не ми е за ТО/ТрТО, ЛГ и т.н. глупости при положение, че трябва да си причиня среднощни бранета.
    Май ще е колкото толкова!
    Освен ако БП не се вземат в ръце и не поотпуснат малко кранчето! :cry:

9. bubolina8

bubolina8 Болярин

И аз съм много зле с изскачащите ,ще ни докарат до нервен срив , да отпускат кранчето и аз се чудя защо си го причиних:cry::cry::cry:

ka-linka and [[Fermerkaa]] like this.
  10. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Да беше някакво друго събитие - иди дойди.
    Аз поне не си представям така празник, рожден ден, каквото и да е.
    В крайна сметка не е луд тоя, който дава баницата.....

11. bubolina8

bubolina8 Болярин

Мазохитски Рожден ден,но никой не ни е виновен!
    При селектирането ще изкачат ли албуми?

12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Пише: "малък шанс". Според критериите на БП мноооооооооооого малък шанс.
    Освен, ако в движение не променят нещата.

ПЕПЕЛЯШКА and bubolina8 like this.
  13. ka-linka

ka-linka Посланик

не, изскачат малко лупи
    и на мен ми трябват около 1500 албуми
    растението ще го събера до довечера, но с изскачащите няма да се справя
    зебрата ми е на около 1000 точки разстояние, за 12-15 игри дано събера, че я нямам

ПЕПЕЛЯШКА and bubolina8 like this.
  14. bubolina8

bubolina8 Болярин

Още от сега моля за фотоалбуми ,да не рева в последния момент!

15. kakata13

kakata13 Старши болярин

като събереш растението наслагай 7-8 часови обори и ще понасъбереш и лупи и албуми

ka-linka likes this.
  16. mell

mell Редовен

При следващото такова събитие с безкрайно много хиляди изскачащи и растение казвам СБОГОМ на Бигпойнт - поне за "рождения си ден" можеха да се отпуснат малко, а то стана не рожден ден, а погребение. За толкова много труд можеше и наградите да са адекватни - защо само редове, къде се изгубиха гигантските секвои и гигантските обори? Ами помислете малко от БП, че с тези безумия, може и да откажете някои от играчите. До този момент горе-долу се понасяше, но с последния евент се "оляхте". С трици маймуни не се ловят - помислете над написаното, защото вместо парички, може и без нищо да останете в един момент. Последният евент на мен ми струваше 200 лалота , 5000 супер тор и 1000 Мими - от колелото ме бяха забравили с повече плевня.
    И още един неприятен момент- днес през нощта в 1,17 минути играта отново имаше бъг и ме изхвърли-не знам в колко часа се е оправил проблема - защото имаме нужда и от сън, не само 24 да стоим в сайта на БП -за мижави наградки. След бъга не знам дали ми е отчело играта и 105 точки от играта с разликите. Не оспорвам -вече съм БЕЗКРАЙНО РАЗОЧАРОВАНА и не желая да се занимавам повеч с Бигпойнт.

17. xari_myri

xari_myri Ветеран

еее нали дадоха по една цъкалка,все пак неси капоxDxD,накрая се оказа че сметката за рожденият ден я платиха играчите8)8),егати кефа ахахаха,слдващото такова извращение го пропускам със 200.

18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

що за играчи има? все са недоволни. Бързо забравихте коледното и новогодишното отпускане на кранчето. Гледате в чуждите градини и се сърдите, че не можете да се справите във вашите. Много било копането. Ами не копайте. Давайте като Нане и Вуте Моем да копам, моем и да не копам. Не сакам я да съм добре, сакам Вуте да е зле. Стегнете се и не мрънкайте. Който го е страх от мечки, не ходи в гората за дърва.
    Най-малко от теб очаквах такива думи. Комши, стар играч си и не ти прилягат. Ако съм сред играчите, не съм платила ничия сметка. Недей да говориш от името на всички играчи, а само от свое име. Лично аз играя за удоволствие и с удоволствие и се смея на вечно мрънкащите и вечно недоволните :D А реални пари за евенти много отдавна не се е налагало да давам. Ако си играл само за вдигане на ниво с цъкалки и дървета, как очакваш да изиграеш евент без да сееш или отглеждаш добитък? Не визирам само теб. Много са играчите от този вид.
    Хайде хора стегнете се и или играйте или недейте. Развивайте играта си всестранно и ще играете без да се налага да купувате кошници или ЛГ. Безсмислено е да заплашвате, че ще се откажете от играта. Тя е прекрасна ;):)
    За празничната програма ми трябват още 10 албума и ще взема и втората редичка. Нататък каквото взема е добре дошло :D

п.п. Още 6 албума до втората редичка :p

лудакрава1 likes this.
  19. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Извинявам се,но какво отпускане на кранчето е имало за Коледа и Нова година?
    В какво се е изразявало,защото се притесних сериозно,че съм пропуснал нещо уникално и голямо,което БП е раздавал.

20. kakata13

kakata13 Старши болярин

и втората редичка е запълнена,нататък квото падне

pepa551, .TAINNA. and [[Fermerkaa]] like this.
Thread Status:
Not open for further replies.