Празнична програма

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 22.1.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Празнична програма

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.

Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Желаем ви страхотно забавление!
    Екипът на Фармерама

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

растение
    изскачащи
    1-ва редичка
    45 720​
    3 240​
    1-ва и 2-ра редички
    61 595​
    4 365​
    всичко вляво
    90 170​
    6 390​

gimitko и FrozenKiss харесват това.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

мдаааа труден та труден, но интересен евент. Затвориха ни кранчето за прекъсване на играта
    При рефреш или прекъсване на мини-играта след нейното стартиране ще получите времева санкция от 20 секунди
    и по този начин ще загубите възможността за получаване на най-високите бонуси!

Трябват нови стратегии, яко копане и много изскачащи :)

п.п.супите са трудно достижими, но ако не опита човек, няма да разбере вкусни ли са :p

Последна редакция: 22.1.19
    ПЕПЕЛЯШКА, mell, FrozenKiss и още 1 човек харесват това.
  4. .water.

.water. Обсебен

Защо ли си помислих,че за рожденния ден ще ни почерпят нещо на корем.Цяла година копане до припадък и сега да празнуваме да ама не.Стисках 3 бустера за растение на събитието сега май им дойде реда.Супите не ме вълнуват каквото ми харесваше в магазина го взех.Да видим до къде ще стигнем.Чаках с интерес да видя какво са ни приготвили и съм разочарована.Защо да е лесно и приятно за играчите като може да е трудно и завъртоляно.Успех на всички в начинанието.

shiky, milkoga1, nefertiti и 12 други харесват това.
  5. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ще се играе то е ясно:) Но стаите във този вид като мозайка ли ще са , или нормално видими?

ПЕПЕЛЯШКА, FrozenKiss и .TAINNA. харесват това.
  6. ФЕРМЕРЗ

ФЕРМЕРЗ Подрастващ автор

Много копане, чак да ти се отще. Едва ли ще го завърша, пък и не виждам смисъл. Доста съм разочарована, не виждам смисъл да го играя с толкова много изкачащи и растение.

shiky, ПЕПЕЛЯШКА, FrozenKiss и 2 други харесват това.
  7. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Нормално видими.

8. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Ох! Направо тръпки ме побиха, като четох описанието. Трябва да понаредя обори... :oops:

.TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА, FrozenKiss и още 1 човек харесват това.
  9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Благодаря, сега са маскирани xDxDxDxD

10. .water.

.water. Обсебен

Ще заложа стартово на основната растение бахамата е с дървета няма да я пипам .Имам 2 къщурки за обори и две за производства колкото дадат лупи толкова 20 подаръка на ден мисля ще стигат.Не знам с една реколта колко игри могат да се изиграят по 5 лупи на игра та мисля те няма да са проблем.

.TAINNA., FrozenKiss и лудакрава1 харесват това.
  11. mushnu4ka

Само дето лупи няма да могат да се подаряват.
    Малко над 5. (Бране само с чатни и сеене на всички полета.)

.TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА, kakata13 и 3 други харесват това.
  12. .water.

.water. Обсебен

Благодаря Муши уж четох старателно ама е на пак съм недочела.Разбира се,че няма да може тези 100 гулдена ,който успее да се докопа до тях трябва да му ги извадят през...носа да го кажем(макар,че друго ми беше на езика:oops:)

elliss_bg, nefertiti, tanyamery и 9 други харесват това.
  13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз заложих само на Кристалните обори+ 2 къщи обори +2 производства. Останалите полета са растения.Та да видим....o_O

.TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА, FrozenKiss и още 1 човек харесват това.
  14. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Голяма мешаница, голямо чудо, колко вида игри смесиха и аз не разбрах.
    Няма празнуване, няма почерпка, копане и труд....
    Може да се отдам на частно празнуване xDxDxD така и така БП ги е скръндз да дадат нещичко :wuerg:

.TAINNA., dcpm, лудакрава1 и 5 други харесват това.
  15. karina367

karina367 Подрастващ автор

Нещо не схванах. Като стартираме мини игра една от четирите ли ще излиза произволно, или ще избираме ?

16. mushnu4ka

Три са мини-игрите.
    Ние избираме коя да играем и тогава я стартираме.
    А играта избира коя сцена да ни предложи.

AsparagusMintCandy, nefertiti, .TAINNA. и 2 други харесват това.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Боже, боже, бях се настроила на отрупана софра, малко копане и много подаръци:p, а то, софра няма, копане до припадък, подаръци-по-смотани не може и да се измислят:mad:, с една дума, да ти е драго да се отдадеш на истински празнициxD.
    Измислете нещо, което да ме накара да играя на всички ферми, прочетете какво искат фермерите, зарадвай те ни, поне веднъж.

milena7004, milkoga1, .TAINNA. и 8 други харесват това.
  18. bubolina8

bubolina8 Комисар

Нещо имам лош спомен от скорошен евент с лупи!Все по сложни и объркани евенти с безумни количества бройки и изскачащи!

milena7004, .TAINNA., sashka_9800 и 2 други харесват това.
  19. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Мерси за бързата и точна информация!
    Успех на всички!

20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

За 10-ия рд очаквам растението и изскачащите да са х2, даже може няколко растения да са, всички с различни времена и разбира се няколко вида изскачащи. Награди може и да няма никакви, копането е достатъчна радост. Това събитие е всичко друго, само не и празнично. Както и да е, не е за първи път, ще го преживеем. БП могат вече да ме учудят единствено, ако пуснат да се копае и в Цветната градина... До утре ще мисля, дали да играя за шестте ъпгрейда, всичко останало не представлява никакъв интерес за мен.

milena7004, milkoga1, .TAINNA. и 6 други харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.