Празник на реколтата 2014

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Nov 20, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kristi_ok

kristi_ok Стажант

Само играчи, които не използват бот, ще успеят да се класират в топ 1000 и да получат наградата.какво е бот

2. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Бот (скъсено от робот) се нарича компютърна програма, която използва мрежови услуги, предназначени за хора, с цел да извършва автоматични действия, като обработка на данни. Използването на бот позволява иначе трудоемки задачи да бъдат решени автономно. В редица обстоятелства, използването на ботове, обаче, не се счита за етично.

Едни от най-често срещаните ботове са т.н. уеб-краулъри или уеб-паяци.

3. bilq76

bilq76 Познавач

Представи си че играча е около 10-12 годишен и те разбра от разxDxDxD! Ей няма да намалят стойностите значи тайничко се надявах да ги занижат малко :music:

[[Fermerkaa]] and FrozenKiss like this.
  4. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Е

Е то не е много сложно, че бота е програма, която помага да си докараш по-добри резултати без да се напъваш.
    Иначе бройките няма да ги занижат, всичко е изчислено xD

5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

А аз така се надявах да са сгрешили някоя и друга нула, ама на! :cry:

6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, за всичко, отнасящо се за калкулатора, ще трябва да почакате
    Mrs.Capricorn да се появи и да се намеси.:)

!ЕЛИЯ! likes this.
  7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

За таблицата добре а дали ще участват бахамските дървета в топ 1000 и в задачите?

8. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

сега ще проверя и ще пиша след малко

П.П. ще участват всички растения, животни и плодове от бахама.

9. staneli

staneli Старши болярин

Пише, че може да участват и бахамските дървета.

Сравних нещата с миналогодишния Празник на реколтата и исканата стойност тази година е безбожно завишена.
    Да не говорим, че и разликите в стойностите на растението, което се сади и изскачащия предмет е от земята до небето в сравнение с миналата година. Къде е 120, къде е 5000 /за изскачащия предмет/! А за растението е било 500, а сега 20.
    Много разчитах на тях при евентуално участие.
    Иначе, наградата е добра, но....май и тази година ще гледам отстрани и ще "викам за наще".

Last edited: Nov 21, 2014
    -галатея- likes this.
  10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Пише ,но не са включени в калкулатора, та нещо се обърках кое е вярното това в официални или това на таблиците, затова питам.

11. staneli

staneli Старши болярин

Ами, калкулаторът ми се струва, че е направен на добра воля от Capricorn, за наше улеснение, просто ги е пропуснала. Важна е официалната информация :).

12. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Тази задача ми изглежда много безумна за изпълнение - трябва да си изпразня целия хамбар и да си изхарча всичките пари и пак няма да ми стигнат за да я завърша. Май просто ще продавам на пазара и ще трупам пари. Цените на всичко ще се вдигнат. :) По-добре да вложа всичко в постоянния куест Супени преживявания. От там ще излязат доста точки и пари.

13. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

Здрасти Кобреций,
    Не говорим за ексела, а дали по принцип ще се наливат:)
    Който има хал и ищах да играе, той си ги е сметнал:)Похвално за труда, разбира се, който си е направила.

14. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Не знаех че събитието и фермата като цяло са религия че да отричам или приемам:),доколкото помня в постът си писах 90% от играчите,нямам спомен обаче поименно да съм изброявал:)....виждам колко хора са писали,ми само да се насладим на присъствието им вече ще дерзая в тая насока господин бай индиец да спрята топ всеки месец,странно при проблеми и бъгове не мога да ги забележа из форумът,явно е недоглеждане от моя страна:).!?По повод за осмиването в никакъв случай,леката ми усмивка е по скоро тъжна,а злъч и дребнавост....не знаеш че да изискваш нещо повече е дребнавост,пък за злъч.....и на кое отгоре,дал съм оценка сам за себе си,не играя за ниво а за кеф,което играта не ми дава поради невъзможност си го набавям с много труд.....нямам против мнението ми да се разминава с твоето ,явно смирението е на мода:)

15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

ХАЙДЕ ФЕРМЕРИ, УСПЕХ НА ВСИЧКИ РЕШИЛИ ДА ИГРАЯТ КУЕСТА
    ПОСЛЕ ЩЕ ВИКАМЕ И ЗА СМЕЛЧАЦИТЕ:p

16. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

Апф...стига бе човек!Аз и смирение!?ЩО преиначаваш и извърташ сега?
    Язвителните намеци за "начисание" на его, виждане на име и тн. в контекста на евента ли са или в кофтито концепция на играта?
    Туй че се правиш че не разбираш за кво говоря също адски е дразнещо...
    Да , и защо да няма топ всеки месец?!
    Не точно в тази му форма, но със състезание и разчупване ще видиш у форума хора, които може и да започнат пак да вият срещу бъгове и несправедливост!Тези хора просто..ще играят, ще дават пари и ще се...върнат в играта!
    Хайде без донкихотовска тъжна усмивка, хич не ти ходи!
    Стягай се в кръста, наливай у топа и остай хората да си ..видат името...Все пак ТОП не е просто да влезеш у класацията;)

Торнадо73 likes this.
  17. Привет на всички интересуващи се!

Извинявам се за версията на калкулатора, в която не бяха включени бахамските нещица, в бързината тази сутрин съм качила старата версия (по неизвестни за мен причини снощия файл не можеше да бъде изтеглен - доброжелател???).

Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=b9d542953b

BUTTERFLAYS and Mankata like this.
  18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ехеее, много благодаря :) така е по-добре - има повече за писане :p, екстра са подредени, както в плевнята.

19. Поне на мен така ми е най-лесно, затова е така.

20. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Кротко ни е вече момичето,не е вече на върха на атаката,блясъка на стоманата е потъмнен:)....я сега изрови отнейде библията сложи му ръчичка на нея и правичката му рекни.....дали топът щеше да е толкова актуален ако списъка с играчи не беше публичен:D......пък ако се съмняваш у моито свето слово можеш да погледнеш колко милиарда е налял номер едно в миналогодишния топ,при положение че се е влизало и има-нема 150-160 милиона:)

Thread Status:
Not open for further replies.