Празник на реколтата 2014

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Nov 20, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Мисля че беше около 113 милиона но не гарантирам на 100%. Може да е било и малко под това.

Ще стискам палци, ако все пак решиш :)

2. adibobi

adibobi Напреднал

аз ще изиграя празника, но за топ 1000 8)8)8):inlove::inlove::inlove:

3. kismit

kismit Активен автор

Благодаря, Люси! Хубава вечер! :)

4. munci1991

munci1991 Обитател

173 759 696

5. vida_bl

vida_bl Обитател

пиши ми на лични,защото не ти знам ника,ако обичаш

6. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Аз също съм до трета. Успех на всички с евента.

7. kismit

kismit Активен автор

Благодаря за точния отговор, munci :)

8. tceco

tceco Прохождащ

9. kismit

kismit Активен автор

10. munci1991

munci1991 Обитател

11. *GRACIELA1616*

*GRACIELA1616* Младши експерт

НЕЗНАМ КАК ДА СИ ИЗКАЖА ВЪЗМУЩЕНИЕТО ОТ НАГРАДИТЕ, МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ ПРЕКАРАХ И ИГРАХ И НАКРАЯ НАГРАДАТА МИ СТОИ В КИЛЕРА, ЗАЩОТО НЯМАМ МЯСТО ЗА НЕЯ (ДРУГИТЕ НЕЩА ЗА МЕН СА ПО ВАЖНИ, НЕ ЧЕ МИ СА В ИЗЛИШЪК БАНАНИТЕ), НО ДА НЕ БИ ДА СЕ СЛУЧИ ДА ПРОМЕНЯТ СТАТУТА НА НАГРАДИТЕ, КАКТО СЕ Е СЛУЧВАЛО ВЕДНЪЖ.

12. БашФермер

БашФермер Генерал

300 милиона праг залагам аз, няма как щом миналата година е бил над 170 милиона сега да не е по 2. Нищо, че са 1000 тази година, а не 500, с толкова ферми ще е избухване.

Гледам, че Дан се чуди ще има ли бг участници. Там сме 8)

Last edited by moderator: Nov 20, 2014
    -cvete-, mali783 and bilq76 like this.
  13. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Чета че има и оптимисти,за съжаление и стари играчи се връзват на безумията на мургавото субектче,хубава е идеята да се представи България,само после да те е срам да кажеш какъв топ си спечелил:),но пък ферми среден калибър ще наливат,не че нещо но прагът може да надскочи 300 милиона,за нещо което не струва нищо,Баш спочудих ти се,за бананът каза че ще участваш с разпъната сергия на пазарът:)но.....всеки решава за себе си,кой знае главно за спортът може и да участвам но надали,надеждата ми е за промяна на характеристиките ....ще видим:)

14. БашФермер

БашФермер Генерал

Ама какво не им харесвате на наградите? Миналата година предмета даваше един банан на една седмица, естествено, че няма да играя за него. Сега е в пъти по-добре от миналата година, нека сме реалисти. Ще играя. Идва и риф там ще са нужни точки опит предполагам този предмет няма да е излишен.
    Вие какви награди очаквате? :sleepy:

kismit likes this.
  15. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ндааа ето че намерих общото между стар-нов играч,90% и от двете групи милеят да си видят името в топът,кой знае едните да напомнят за себе си,другите да се чувстват по можещи:)...тъжно наистина.!?Според мен щом нещо се стреми да бъде по добро то и стъпките трябва да са по големи,да се сравнява някакво човече с проценти за острова с предмет даващ ТО за цялата ферма ми е малко смешно.!?Явно обаче че против всяка логика играта се развива скокообразно в посока надолу,БАШ братко точно ти ли свали гардът,явно смирението те е споходило,много играчи сложиха кръст на играта огорчени от ставащото НИЩО,ето за това ме боли,както и да е.....пожелавам на всички да начешат егото си или пък тръпката си при състезанието.!?

16. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

Боже да сваря и аз да пиша у форума..
    В това събитие има нещо хубаво, което и ти Буря не можеш да отречеш или осмееш:)
    Виж, колко хора писаха:)Не бях виждала Дан , Баша, Мунци от месеци във форума, дано като цяло се раздвижи , пък било то и за няколко дни!!!!!!!!!!Не те разбирам за какво его и кви красти и тръпки говориш?!
    Аз не съм топ ( освен голямата ми уста нищо не е "топ")но ще играя евента!Не щот"милея" да си видя името в топа..То който съм искала го знае и си го гушкам всеки час;)Не и за да напомням за себе си ( не ми пука за другите , не очаквам и друго отношение) не и заради спорта!
    В концепцията на играта това и липсва, за това върви надолу - състезателния принцип. Дори и като публика , ще се радвам че живваме малко:)
    Наградите ги бива, не съм очаквала нещо ПО - ГОЛЯМО, а ти кви идеи имаше?Предмет даващ 1000% т.о. или 5 дракона ?
    Хайде без жлъч и дребнавости..
    .
    П.П. Съжалявам че не играх за банана миналата година..зор се събират бре;)Ха дано БП прозрат че разчупването ще е именно в прокарването на състезателния дух..иначе еврата не знам до кога ще ги сбират от обори здрач, разсъмване и икиндия:sleepy:

bilq76, kismit and BUTTERFLAYS like this.
  17. st.kremena

st.kremena Стажант

здравейте, не мога да изтегля калкулатора - дава ми "несъществуващ файл" :(

18. Привет, опитай отново.

19. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

В калкулатора не виждам дървесни плодове от Бахамата, няма ли да участват в топ 1000 и в задачите?

Last edited: Nov 21, 2014
  20. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

няма ги и хайваните от бахама..а в селектирани са сметнати и те:)
    Надявам се да са пропуск на екипа...

Thread Status:
Not open for further replies.