Постоянно ме изхвърля от форума

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от mushnuk на 27.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И ми дава този прозорец - клик.
    А като се върна във фермата и там презарежда отново.
    Какво се случва?
    :mad::mad::mad:

ПП1 Забранила съм получаването на известия, не зная свързано ли е.

ПП2 Сега и флашът се крашна, а е ъпдейтван пред няколко дни (версия 26.0.0.137 за модзила е). И играта не се зарежда.
    :mad::mad::mad:

ПП3 След рестарт на компютъра играта се зареди, да видим как ще е.

Последна редакция: 27.7.17
  2. The.Farm

The.Farm Болярин

Преди си виках, абе от какво се оплакват тези хора, моята ферма бачка, пушка е... Е, явно дойде време и на мен да ми лазят по нервите. Същата работа, че и на всичкото отгоре само лагове във фермата, увисва и гледам как "цветенцето" се върти по 10 минути или въобще не иска да зареди при смяна на полетата. Или се появява само нивата всичко друго отстрани седи в сив цвят и го чакаш да се появи също по 2-3 минути. Или ако не се появи си принуден да правиш поредният рефреш Изчистете ми кеша, моля... но едва ли е от това. ИД 53141928 Докато напиша това ми костваше също сумати нерви, защото постоянно ме изхвърляше от форума. От играчите съм, които плащат доста и влагат все нещо в тази игра, така че имам пълното право да "мрънкам". Пишете на тези в Алемания да си размърдат трътките и да направят нещо по въпроса.

Последна редакция: 28.7.17
  3. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Готово