Поредица от облачета „Тих залив“

Discussion in 'Технически проблеми' started by червената_шапчица, Mar 10, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Хубаво си купих празната поредица от облаци, но...на облаците 1х1 не може да се постави каквото и да било, т.е. не само , че не се визуализира, но след след F5, рефреш, релог и лог, положението е едно и също - няма поставен предмет на облак 1х1. Искам съдействие и разрешаване на проблема!
    ID: 11137718
    ID: 11116223

Желая на тези облаци да ми се постави "Танц на листата". Благодаря!

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    Проверката показва, че и в двата акаунта редът е със запълнени облачета, като и в двата акаунта са поставени по три "Голям фойерверк" и по два "Раково съкровище".
    Допускам, че е възможно "Голям фойерверк" да не се визуализират, но това ще го разбереш, ако задършиш курсора на мишката върху облачето. Ако е така, пиши, за да докладваме за проблем с визуализирането на този предмет.
    Приятна вечер!

3. червената_шапчица

Благодаря! Да, като задържа курсора на мишката се изписва "Голям фойерверк", но не само че не се визуализира, но и като кликна върху облачето ми дава менюто, за да си избера друг предмет. Не ми позволява и да премахна "Голям фойерверк". Ако на теб ти е възможно и ти разрешава, моля, изтрий "Голям фойерверк" от облаците 1х1 и ми постави "Танц на листата" и на 3те! Явно, че има има проблем с фойерверките и това може да се докладва. Благодаря!

4. mushnu4ka

Отново здравей,
    Тествах сега и също не мога да изтрия въпросния предмет от облачето. Не мога да го направя и с наличните ми "модски инструменти". Но на тест редът го обрах. Т.е. има два варианта: 1) береш реда по начина, по който е в момента; 2) премахване на бъгавите "Голям фойервер" от някого нагоре по веригата.
    Лека нощ!

5. червената_шапчица

Добро утро! Активирах реда във вида, в който е, но ще очаквам някой нагоре по веригата да се задейства и да разреши проблема. Усмихната събота!

6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Това е много стар проблем. Фойерверките, малки, големи, всякакви, и още няколко цъкалки, не се визуализират в небето. Въртят се слънчогледи. При готов за обиране ред, цъкалките не могат да се обират. Стоят закотвени там и няма как да се заменят с нещо друго. Муши, има много постове по този проблем. На различни места са. Пускай го моля те нагоре, че аман от техните проблеми.

Искам да поставя още едно питане: защо не могат да се поставят в облаците цъкалките с определен брой обирания? Исках да поставя от тях, защото имам стотици събрани и ненужни. Дават много малко точки, а заемат много място на полето. Имаме много по-стойностни цъкалки от тези. Та ако може да ги разрешат за поставяне в небесната градина.

7. mushnu4ka

Здравей,
    Ще помоля за конкретизиране - би ли желала изтриване на невизуализиращите се предмети от този ред или само търпеливо ще чакаш БП да се задействат и да оправят визуализацията му?
    Притен ден!
    Привет, в момента не се върти нищо, облачето изглежда като празно.
    Подозирам, че си наясно с отговора - защото БП така са решили.
    Приятен ден!

.TAINNA. likes this.
  8. червената_шапчица

Добра вечер,
    чакам и двете - изтриване на невизуалиращите са предмети от този ред и оправяне на визуализацията на фойерверките, защото ги имам поставени и на други редове.
    Хубава вечер!

9. mushnu4ka

Здравей,
    Не било възможно да бъдат остранени от реда имащите "шапка невидимка" предмети. Съжалявам, но се налага да чакаш отстраняването на проблема. Сигурна съм, че си наясно, че за съжаление някои неща в БП стават бавно, много бавно.
    Все пак по-важното е, че можеш да обираш реда.
    Приятна вечер!

Заключвам темата като изчерпана.

.TAINNA. likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.