Поредица от облачета Изобилие

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от .TAINNA. на 24.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Имам въпрос за Поредица от облачета "Изобилие". Във фая пише: На реда се поставят - Вълшебна шапка, Ученик на Ингрид, Бомбастичен подарък, Мултифункционален гений, след като са обрани всичките им зареждания!.
    Единият ми въпрос е за ученика и бомбастичен подарък как се набавят. Шапката имам, гения ще го купя, но как да набавя другите две?
    Вторият ми въпрос е относно зарежданията. Не ми е ясно какво означава "след като са обрани всичките им зареждания". Вълшебната шапка ми е на полето и дава точки през определено време. Ако може малко помощ и пояснение.

2. mechopuh78

mechopuh78 Guest

3. БашФермер

БашФермер Генерал

ей мързелива работа. човека 100 въпроса е задал ти с един линк минаваш, без 2 думи човешки да драснеш или най-малкото да поздравиш. нали си наясно, че те държат само щото нямат хора? те ясно що си го причиняват ама ти за толкова години как тая съвест в теб не проговори и не ти стана неудобно вече?
    до колкото си спомням, поне преди беше така ако сега няма промени, вежливостта, уважението и отношението към потребителите бяха много важно условие в екипа. учиха ви как да сте вежливи, как се поздравява и т.н. ама като гледам ти тия уроци си ги пропуснал. ти целия си се разпуснал, ама тва е друга тема.

.TAINNA. харесва това.
  4. БашФермер

БашФермер Генерал

всички предмети от реда се купуват. всеки предмет за определен брой обирания дава специални неща освен точки. след като му вземеш "екстрите" в темата пише кое какво и колко пъти дава и останат само точките тогава може да ги сложиш на реда.
    та като ги купиш сега не може да активираш веднага реда, първо трябва да изцъкаш предметите определен брой пъти, докато си вземеш благинките от тях.

.TAINNA. харесва това.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Баш здрасти приятелю. Можеш ли да ми помогнеш? Взех редичката и цъкалките. Но не мога да ги кача. До колкото разбирам трябва да ги поставя на полето да зреят. Имат определен брой обирания. И се обърквам. Такива цъкалки при опит за разрушаване, когато са на полето, обикновено изписва, че ще бъде изгубена завинаги. Не искам да рискувам, затова търся пояснение и малко помощ кое как да направя, за да кача цъкалките на редичката :)

п.п. Писали сме едновременно. Кратко, точно,ясно ти си невероятен! Благодаря ти от сърце френд :D

Благодаря за линка, но и аз както Баш каза, очаквах пояснението, което той ми даде, да е от теб. Затова благодаря на него, а не на теб.

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В тези цъкалки има заложен определен брой обирания (зареждания), които ти дават някакъв бонус (лг, СХ и т.н.). Ако ги разрушиш преди това, губиш този бонус. Но не и самата цъкалка. Тя остава, но поставена на полето ще дава само точки.
    Твой е изборът дали да загубиш тези бонуси и да ги накичиш на облачетата или да изчакаш колкото там трябва дни и тогава да отидат на редичката.

.TAINNA. харесва това.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

постави ги на полето и след 40 обирания тогава ги заложи на облаците ако сега ги поставиш на поле и махниш губиш всички 40 благинки от тях

.TAINNA. харесва това.
  8. dedoto

dedoto Адмирал

тези цъкалки се запазват в менюто като ги махнеш от полето и тогава ги качваш на редчето

.TAINNA. харесва това.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

mushnuk, DILQNADELI, dedoto, благодаря ви приятели. :DС помощта от Баш и от вас, оправих плетеницата. Купих още една шапка, а старата качих на реда. Нямам място на полетата :D

DILQNADELI харесва това.