Полярно парти

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 15.1.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

Използвайте темата за споделяне на своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!

Повече информация

Весела и забавна игра!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. харесва това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

растение-ледена близалказахарен конуссламки
    снежен конус12295770
    замразени плодове12475033
    фрапе14206137
    всичко121241106494
    за редичката и цъкалките
    задачи 1-6 и 8
    11300 110941054 1041466 459

Последна редакция: 15.1.19
    tanyamery, eva-mina, fermer4o888 и 2 други харесват това.
  3. ComeMyLady

ComeMyLady Подрастващ автор

Нещо много стиснат този съндък.. По 1 бройка тор на 72 часа... Само ваучера е по-така ама я се падне я не за месец...

4. .water.

.water. Обсебен

Нещо не ме влече 330 000 ТО на 3 дена не си заслужава да копам толкова.Приключих със събитието .Успех на тези,които ще го играят.

bubolina8 и лудакрава1 харесват това.
  5. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Пропускам и това

лудакрава1 харесва това.
  6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:що 3

7. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Щото редичката е с време за "узряване" 72 ч.

8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

а....... ме р си, нъл съм слаботоково трябва ми допълнително обяснение :oops:xD

mushnu4ka харесва това.
  9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Дано експериментът с няколко взаимообвързани събития едновременно се окаже неуспешен, защото от БП ще ме загубят трайно. Нито едно от събитията поотделно или вкупом няма потенциал да ми разбута фермата.
    Успех на всички решили да ги играят!

Пума~` и лудакрава1 харесват това.
  10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не се обиждай, трябва ти малко повече обяснение, но повярвай, не си само ти, с тез объркани и заплетени евенти, много обяснения не вършат работа, докато не започне евента.
    Все се надявам на нещо по-лесно, по-малко копане и по-хубави награди, явно няма да доживея такова нещоxD, много ли искам?
    Аз ли грешно се моля, БП ли грешно ме разбира, няма сделка за съжаление.

лудакрава1 харесва това.
  11. Пума~`

Пума~` Ветеран

И отново чаках с нетърпение да видя нещо интересно и нещо което си заслужава, но отново 20 евента и нито един не си заслужава.. Съжалявам, но не бих играл за цъкали даващи по-малко точки от готварското училище и за някакви дребни награди :) Предлагам за напред да помислят малко повече за играчите защото ще изгубят доста хора. :)

bubolina8, mell, billy97 и 3 други харесват това.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Мен няма да ме загубят. Ще играя. И без това гледам някакви там животни на 2 полета, ще ги махна.
    Ще играя зарди супата.
    Допада ми. редичката, цъкалките ми харесват. Не ме е грижа какво дава. Просто искам още и още и още. Мухахаха.

13. elei52

elei52 Кандидат за признание

Пропускам, много ми идва копането, нещо ме е хванал мързела напоследък, така че ще почивам още. Ще чакам нещо по-привлекателно с по-малко копане и по-хубави награди. Успех!:D

14. -silvieva-

-silvieva- Напреднал

Извинявам се, но току що засях семенцата от новото събитие, но две от поленцата ми останаха празни, показва че имам само 8 засяти, ами взе 10 тор на мими. Може ли да проверите ИД:37623419.. на горската поляна, благодаря предварително.

15. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Ще предам за проверка, но и ще попитам дали рефрешна играта? Ново логване направи ли? И след това ли е така?

16. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей ,
    пробва ли повторно влизане,аз ги виждам 10 засяти.

17. -silvieva-

-silvieva- Напреднал

пробвах да, може би защото играя от телефон... благодаря, успокоих се , че са засяти всичките :)

mushnu4ka харесва това.
  18. bubolina8

bubolina8 Комисар

Единственото блазнещо е купона за техника.ама сигурно ще се пада веднъж в годината!

19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

хех много взискателни тези децаааа все са недоволни от нещо :) Играя за удоволствие. Този път добре са засукали играта, та ми е весело :D Змийчетата ги оправих. Глася Полярното парти за супичките ;)

ПЕПЕЛЯШКА, [[Fermerkaa]] и kakata13 харесват това.
  20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Нещо много заспали тея изкачащи - 182 конуса и 152 сламки, а трябват по 77 за един конус - излагат се.
    Айде сламките - иди дойдеи, по-малко искат, можеби ще се съберат, ама конусте...

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.