Покажете своята Ферма

Discussion in 'Кътчето на ораторите' started by Калисто, Nov 15, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Калисто

Калисто Прохождащ

Това предполагам е някакво нововъведение :inlove: което ме изненада приятно. Надявам се,че не е някой бъг и да не е само на седемдесето ниво

Mankata and BUTTERFLAYS like this.
  2. bilq76

bilq76 Познавач

не е бъг и аз днес го видях на фермичка на 58 ниво;)

BUTTERFLAYS likes this.
  3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Моето дърво на мъдростта:p

4. Калисто

Калисто Прохождащ

Ето пак зарята

xari_myri likes this.
  5. desi232

desi232 Посланик

добър вечер,може ли да попитам с коя програма си показвате фермите

6. desi232

desi232 Посланик

благодаря,а къде отиват снимките

7. desi232

desi232 Посланик

аз имам снимки ама ги няма в графата за снимки,а тази последната където снимах не е излезнала,и като се опитам да снимам отново ми изписва след 2 часа

8. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Снимките не отиват никъде , а остават в тази тема.

9. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Можеш да направиш снимка на екрана на компютъра си, разгледай тук:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/2434/

10. desi232

desi232 Посланик

11. desi232

desi232 Посланик

мерси,просто ме обърка графата за снимки в пощата,защото аз я снимах. а нямаше снимка

12. feniks160

feniks160 Стажант

13. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

14. The.Farm

The.Farm Болярин

А-аа, ето Я и моята фермаа, много се гордея с нея, има нещо "загадъчно" в нея, нали? Ахахахаа-хъъъ-ъъ, Ъ-ъъ, какво друго...
    А, да.. това съм аз на снимката, никога не съм обичал да ме снимат, (не съм фотогеничен така да се каже, но тук излязох добре) това и казах на човека пред мен, свършил му бензина, завалийката. "Е, нищо... по този край сме гостоприемни, да мистъъ, точно тъй му рекох. А и мама вече е сложила вечерята, не подушваш ли, пуйка тъпкана с кестени, лучен сос и царевица с чесново масло. Да, мистъъ, знаем как да посрещаме след неочаквани пости... ааа-ъъ искам да кажа... гости, да-а. Какво викаш, не си искал да досаждаш, какво... имало ли бензиностанция тука, табелата на разклона... 2 мили... Не човече, виж стария Добс отдавна фалира и се изнесе, но май имам някой и друг останал галон в мазето, ще слезеш ли с мен да видим! Какво, бързаш викаш... за какво ми е този трион ли, Хелоуин е човече... не се спичай, ахахаха-ахахахах-хахахах, чакай... чакай, чакай... имаш нещо в косата. Да, ще го махна разбира се, обърни се, да-да, обърни се, не бой се мистъъ, за къ'в ма имаш... ввжижижиживзииуууттст-ццъъъъъ. Е, проклета кратуна, пак ми изкриви триона! Мамо-оо-о, Мааммм-мм, слагай масатаа-а, даа-а идвам!

Предхелоуинска шега, весел и пълен с изненади празник.
    от Фермата

Last edited: Oct 24, 2015
  15. *авоман*

*авоман* Стажант

16. *авоман*

*авоман* Стажант

17. *авоман*

*авоман* Стажант

18. Галфон

Галфон Кандидат за признание

ето и моята

19. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Хванал си влака.... :).... не веднъж.

ето го и моя контрастен имот

отпред

и отзад

20. Zlobara

Zlobara Активен автор

Красива ферма със страхотни секвои xxl и много красиви предмети:)само не мога да разбера кое е това дръвче зад едната секвоя. Виждам го за първи път.