Подобрения и поправки в играта

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от milkoga1 на 8.7.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

дай съвет как да направя че да не ми излиза че от кое ниво имам достъп до пл.полета ,да развивам занаяти...

2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

А сега де! ;) Това и аз бих искала да чуя! :pxDxD

3. pineapple87

pineapple87 Майстор

Определено напоследък нещата вървят в правилна насока. При мистериозните обори решиха да премахнат шанса за това да ти се падне жълт обор (край на жълтите кокошкарници за 15 лалота). Ако го направят и с жълтите производства ще е направо сбъднато желание на цялата общност на Фармерама. Вчера са вкарали и търсачка на пазара, а при следващата Подарък и търговия такава ще има и в събитието. Страхотно. Дано продължават в такъв дух и се вслушват повече в играчите и от какво имат нужда те.

bayVasil, Мариана07 и tani1980 харесват това.
  4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

това няма как да го махнем, но тази информация се показва, докато се зарежда прозореца, така или иначе не може да се прави нищо по играта...:(

5. tosh82ira

tosh82ira Подрастващ автор

Забелязах, че оборите ми са отделени от работилниците. Не знам от кога е така, но аз видях преди минутки промяната, голямо благодаря за труда!:music: