Подобрения и поправки в играта

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от milkoga1 на 8.7.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. didinko1

didinko1 Стажант

Привет!На мен не ми харесва,измислете го по-добре за да е лесно,бързо и приятно.Всичко най-хубаво.

sashka_9800 харесва това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Забелязахте ли, че в менюто със съседите най-отгоре има картинка на подаръче и акто го цъкнеш отваря директно прозорчето за подаръците. Това е по-удобно от преминаването през листата с Топ10 играчите, въпрос на свикване да пращам подаръчета от там. Само дето понякога мнооооооооооого бавно реагира.
    Иначе новите "Новини" ме дразнят, че ако не прочета, ми "напомнят" това със натрупващите се числа в червено в лявото меню, при бутона за новините.

[[Fermerkaa]] харесва това.
  3. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

Привет!На мен не ми харесва:p

4. koteto9

koteto9 Старейшина

ДО КОГА ЩЕ СЕ БАЗИКАТЕ С НАС БИХТЕ ЛИ СЕ КОНКРЕТИЗИРАЛИ НА КОЙ Е ИЗГОДНО ДА СЕ БАЗИКА С НАС ПРОСТОСМЪРТНИТЕ

не ви ли е срам от постъпките от това че няма нищо като хората за да стане нещо хубаво като бахама тр. да чакаме 2години за всичко ли тр. да чакаме толкова

5. koteto9

koteto9 Старейшина

бихте ли казали напоследък какви подобрения сте направи ли за наше удобство и мяма ли най сетне да увеличите подаръците като купон за тех. и др подобни а не са мо тия глупости мещо по смислинно има какво ПОМИСЛЕТЕ

Последна редакция: 19.9.15
  6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

гледам и не вярвам на ушите си:oops:xDднес от 5 броя събития всички са продажби xDработата върви на гъз глава затрива8)
    къв тоз любимец активация след 16 часа:eek:ще го ползваме през ден пълноценноxD

Последна редакция: 24.9.15
    Kid_Rock харесва това.
  7. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

купувай мъ ко са потриваш да отчетем дейност от булгарско xD

8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

мерсиxD

9. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

как мерси ве новата ценност кълвачът не си ли я купи xD

10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDда си го цъкам през денxDмерси:)

Kid_Rock харесва това.
  11. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ба нищо ся то да не е играчка за малки деца да го ломиш през час:p;)xDxDxD

Valkaaa76 харесва това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И що през ден? Че е като котенцата само с едно бране дневно - така е, но си е веднъж дневно (както и Котешката цъкалка).

13. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Като го туриш на острова, с великденски мармалад и пролетен венец, 7 сови и 7 врани, 2 нощни мори, дракон, се си мисля, че и нещо изпускам, ма това са доста точки за бахамска цъкалка, та аз лично ще си го взема кълвача, па ако ще и да се разчуе. Все пак и от него ще имам по 15 % точки, които ще се отразят перфектно на синята лагуна, която ми дава по 50 000 бахама точки, че и повече на обиране, па било то 1 път седмично.

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ами да я ползваш на макс е през ден, да речем береш сутрин в 7, вечер в 10 ;)и на другия ден духаш таратора или и ставаш чирак 8)то на едни гарги станахме чираци, ама айде да речем те са като ххл щото вече цъкалата ни са под 12 часа;)айде няма нужда 8)тънкажки номера 16 часа

Kid_Rock харесва това.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, 16 ч. е тъпо време. Но то отдавна сме чираци на гаргите и ххл дърветата, и на 10-12 ч. цъкалки също, поне моите "големи" бранета се въртят около тях - сутрин и вечер през 12 ч., а другото както дойде xDxDxD.

Ей на тази сутрин - супер-аверчето ми даде 12 ч. комбайн, четирите опции, петата, новата, не я даде xDxDxD. И дилема - да се възползвам ли или не. (По принцип купувам само берачката, а за куести ползвам купончета и от куестите комбайна.) Е, в крайна сметка разрушках 2 полета с ххл дървета, ще си попълня запасите с царевичка, овес, къпини и др. краткорастящи xDxDxD. Абе диагнозата "фармерамозависима" е ясна xDxDxD.

Аз кълвача си го взех. Но всеки решава за себе си какво, кога и дали да си позволи.

16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

точно още едно за чиракуване мерси :)мога да го взема, но не си струва:)

Kid_Rock харесва това.
  17. olga729

olga729 Прохождащ

Докога?
    Не стига, че из цялата ферма гъмжи от всякакви летящи, изкачащи и тем-подобни лентички, бутончета и пояснения ами ги пляснахте и в небесната градина! Това е игра все пак, не е книга за четене!
    :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

xari_myri харесва това.
  18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ами поиграй си с настройките на играта и няма да те натоварват :).

-.kiki12345.69- харесва това.
  19. bayVasil

bayVasil Знаменитост

За мен си е екстра, аз копам по един път на ден, за повече нямам време. Но ако гониш точки и си на цъкалки не е много сгодна, едното копанете и е без нея, освен ако не си само на дегустатори и копаш като замаян по часовник, тогава са ти две копания без нея.

20. milkoga1

milkoga1 Господар

Сякаш никъде не видях мнения за помощната техника в Небесната градина.Като исзключим няколко бъга в началото,но общо взето малко са се постарали този път(е верно с доста закъснение).

Kid_Rock, stefi и lion8080 харесват това.