Подобрения и поправки в играта

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от milkoga1 на 8.7.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. milkoga1

milkoga1 Господар

Поредната недообмислена идея......Искахме таймер в небесната градина-ЧАСОВНИК дет се вижда а не да държиш мишката по 1 мин.за да видиш времето.И още по голямата глупост да нахакат всичко в менюто с предметите,еми кво ровиш половин час да си намериш купона за помощната техника,че иначе в досегашния вид в инвентара на комбайната беше мнооооооого сложно....Що за простотия?Ми да бяхте ги сложили в седмо подменю на работилницата,че по лесно да се намират?Струва ми се ,че нечия тъпа глава за да се докаже пред шефовете си замисля от простотия до по голяма простотия,пък ние простите да се бъхтаме тук,що не.Ще викаме,викаме и ще млъкнем,както винаги.

Kid_Rock, nefertiti, пионерче и 10 други харесват това.
  2. desi232

desi232 Посланик

аз едвам си намерих сандъка с инструменти,и се зачудих какво правят купоните ми за техника в инвентара ама не обърнах внимание,а то било поредната простотия-.-

nefertiti и milkoga1 харесват това.
  3. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Купоните си остават и в менюто на техниката, а продуктите от занаятите са си все още и в килера.

4. desi232

desi232 Посланик

при мен всичко е събрано в една графа

5. milkoga1

milkoga1 Господар

и кому е нужно едно и също нещо да го има на две места?Иначе за наистина нужни подобрения чакаме с години и получаваме някакви мижави извинения,а това?Пак питам кому е нужно?Иначе е твърде сложно да се постави нормален таймер на небесната градина,ама може купоните да са на две места,айде моля ви се...

Kid_Rock, пионерче, betii и 9 други харесват това.
  6. _Gem_

_Gem_ Младши експерт

Напълно необходима тема, а раздразнението ти е обосновано.:)

Като го видях в менюто всичко смесено и прекръстено и затрупано, онемях... Толкова ли си нямат работа, че вече се чудят ама къде ли не да ми бърникат и да разбичкват работите ни?! Не знам що за човек е този, който смята подобни смахнати неща за "улеснения" и "подобрения".
    Пълна глупост е за мен, ама никой не ма пита.:cry:

Последна редакция: 26.7.15
    nefertiti, betii, milkoga1 и още 1 човек харесват това.
  7. milkoga1

milkoga1 Господар

То бих разбрал донякъде идеята с "техническите проблеми"за някой неща,но абсолютно ми е нелогично да се правят никому ненужни промени,който просто нямат смисъл(даже и не улесняват),а за съществените неща да се трае.От цяла седмица хората се оплакват от проблеми с играта,екипа и БП си мълчат.
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Замръзване-и-трудно-зареждане-на-играта.12503/
    Все пак имало проблем,виж ти....

Последна редакция: 25.7.15
    Kid_Rock, lion8080, pipi и 4 други харесват това.
  8. mamahadi24

mamahadi24 Стажант

оправете колелото на късмета почти не се върти трябва да прави поне едно завъртнане а то стои почти на место

nefertiti харесва това.
  9. elei52

elei52 Кандидат за признание

Кога най-после ще направят нещо за небесната градина. Имам 23 страници, докато ги нацъкам всичките, ме хващат лудите. Това да направят според мен е по-важно отколкото да правят "подобрения и улеснения" , които на никого не са нужни.

pipi, nefertiti, betii и още 1 човек харесват това.
  10. desi232

desi232 Посланик

можете ли да ми обясните защо като презаредя играта и инфото изчезва и не мога да видя кой ми е изпращал подаръци и на кой съм пращала,няма ли най-накрая да оправите бъговете по играта-.->:(:mad:

nefertiti харесва това.
  11. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    прочети тук :https://board-bg.farmerama.com/inde...-трудно-зареждане-на-играта.12503/#post-62466

Kid_Rock харесва това.
  12. desi232

desi232 Посланик

nefertiti харесва това.
  13. minzuhar

minzuhar Прохождащ

Здравейте!
    Какъв беше замисълът при преместване на прозореца с новините от менюто вдясно горе в менюто вляво долу? Не виждам никакъв смисъл! Пък и визията на иконата сте сменили. :eek:

desi232 харесва това.
  14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Поредната измислица, докато свикним ще цъкаме нагоре надолу:mad:, само едно не разбирам, защо се правят неща, които не са никак важни???

nefertiti и desi232 харесват това.
  15. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Kid_Rock харесва това.
  16. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Надяваме се промяната в страницата с новините да ви допадне.

Не, не ми допада. Писна ми да ми излиза на 91 - во ниво, че от незнам си кое ниво имам достъп до спа мениджър и алхимик, аз по дяволите съм ги отворила отдавна. Писна ми да ми съобщава, че имам право на плодородни полета и какво ли още не, защото покрай тая плява пропускам инфото, което наистина ме интересува. Докато ми зареди всички тези излишни прозорци, играта забива и не зарежда. Писна ми и определено не само, че не съм доволна, аз съм бясна. Писна ми... :mad::mad::mad:

Kid_Rock, sashka_9800, tani1980 и 2 други харесват това.
  17. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Да нервна съм. Искам да играя, не да преминавам по 15 мин. от поле в поле и да не мога да си хвана бонусите - за повечето от които съм дала реални пари - защото някой си е решил да прави нови прозорци или каквито и да е промени, без да помисли как по дяволите да поправи съществуващите днес и сега проблеми . Писах поста, за да може да бъде предадено някъде там по - нагоре, па дано някой се сети да ни чуе поне, то е ясно, че не искат да ни изслушат всичките болежки, па и не виждам с какво точно пречи моята нервност на който и да било.

tani1980, nefertiti, desi232 и още 1 човек харесват това.
  18. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Да, който дава реални пари за игра има право да иска качество и да се ядосва, без да го интересува дали ще остарее по - бързо.

sashka_9800 и bayVasil харесват това.
  19. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

напълно съгласна съм със теб-да бяха сложили бутон в настройките,който иска да го активира който не.Въпрос за 00000,1 пени колко от нас ще активират туй инфо.Приятна игра и повече ооооооооооооом

nefertiti и dida2402 харесват това.
  20. ico86

ico86 Младши експерт

не съм доволен от новата промяна, прекалено много бутони ще се използват и ще става по бавно

dida2402 харесва това.