Подаръци ще има за всички от сърце!

Discussion in 'Официални игри във форума' started by kinder4e, Dec 4, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. milkoga1

milkoga1 Господар

Тъй, и аз какво нередно съм казал? И смятате ли, че подхода ви е правилен? Със заплахи? И ако това е начина и други колеги, несъгласни просто да си замълчат-е успявате,да признавам го.Аз лично и да бъда наказан, не ми е проблем, но когато съм убеден в правотата си никой не може да ме спре да отстоявам позициите си. Бях си изказал мнението, че не е коректно подадена информацията и приключих по темата, а какво последва....Наредихте се всички да нападате, ама чакайте малко айде да видим сега кой действа коректно и кой не?То стана така-абе може да си изкажете мнението,ама то ако е различно от нашето-не може...Нищо против никого, лично, но в случая некоректното отношение не е от моя страна.Лека вечер от мен,аз приключих по темата, за мен е затворена страница.

lion8080 and eskus like this.
  2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Разбирам, кое те е подвело и нямаме проблем с това, че си го написал. Деси се извини и обясни какво е имала в предвид ми се струва че въпроса трябваше да приключи още там.
    Ако се чувстваш заплашен, не такава е била целта ми и мога съвсем чистосърдечно да ти се извиня. Все пак ако беше така, можеше да изтрия всичко и да приключим, но не смятам че това е правилния подход.
    Относно това какво нередното си направил, намирам част от коментарите за леко подигравателни и заяждане. Но може и аз да не съм разбрала правилно, както ти не разбра мен.

И аз ще ти пожелая лека вечер! Наистина смятам темата за приключена :)

milkoga1 likes this.
  3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Щом имам право на избор, на драго сърце бих приела Бонус общи приходи L и един Носталгичен филм :)
    Надявам се, да не съм улучила изключенията!
    Още веднъж желая на всички

4. kinder4e

kinder4e Guest

Здравей, аз не мога да ти дам 100% сигурен отговор за предмета, минавам само да кажа да не чакаш тази вечер, а най-добре утре сутринта Люси като се появи, за да не стават грешки.

joujoujouj likes this.
  5. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:) аз и без това не бързам за никъде.
    Спокойна нощ!

kinder4e likes this.
  6. –divane-

Готово.

joujoujouj likes this.
  7. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

8. –divane-

9. БашФермер

БашФермер Генерал

милко, на теб кво ти стана бре да не са ти спряли ракията от теб не съм го очаквал. я удари две и влез в релси.

Thread Status:
Not open for further replies.