Подаръци ще има за всички от сърце!

Дискусията в/ъв "Официални игри във форума" е започната от kinder4e на 4.12.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. gimitko

  gimitko Кандидат за признание

 2. gimitko

  gimitko Кандидат за признание

 3. gimitko

  gimitko Кандидат за признание

 4. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Условието ми е ясно.Цитирах последния ти пост.Конкретно е написано:който даде двата линка за днес,печели днешната,а който даде ЛИНКОВЕТЕ+НАДПИСА печели голямата.За мен така подадената информация означава линковете на всички букви от надписа и самия надпис.Не че ми е притрябвала "голямата ви награда",ама мин. които загубих да копирам линкове се оказаха напразни.Кат пльоснете нещо мислете как ще го възприемат хората от отсрещната страна.
   
  lion8080 харесва това.
 5. kinder4e

  kinder4e Guest

  Ами все си мислих, че като напиша "линковете" е ясно за кои става въпрос, след като от самото начало искаме само по 2, нито повече - нито по- малко. С тези мисли написах поста си, не съм искала да подведа никого, повярвай ми. Всичко, което правим е да допренесем за коледния дух и настроение във форума, и ни най-малко не съм искала да предизвикам такива реакции, просто действах на основа на правилата :( Ако се чувстваш подведен от мен поднасям извиненията си, не съм целяла това. Колкото до "голямата награда" нали си наясно, че чувала с подаръци се спуска от друго място?
   
 6. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Хубава вечер от мен.Не желая да влизам в безсмислени спорове.
   
  lion8080 харесва това.
 7. gimitko

  gimitko Кандидат за признание

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ !!!!

  П.С. научих как да поствам буквите :D:D:D
   
  DILQNADELI, milkoga1, –divane- и още 1 човек харесват това.
 8. gimitko

  gimitko Кандидат за признание

  За мен Милко е победител.
  Невъзможно е да се намери буквата в същата минута в средата на раздела на 8ма стр.

  (пробвайте може ли да стигнете до там за няколко секунди)
   
  Wolf4ooo, mimi_05, melisa05 и 2 други харесват това.
 9. kinder4e

  kinder4e Guest

  Весели празници и на теб! Радвам се, че покрай играта научи нещо ново :) Благодаря за участието и позитивните емоции!
   
 10. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

 11. kinder4e

  kinder4e Guest

  Ами явно може...
  Няколко човека във форумът са включили опцията да ме следят, но joujou не е една от тях и аз бях учудена, но е факт, че успя за толкова кратко време.
  Ако трябва да си говорим истината - бях влезнала в 5 различни теми, за да мога да заблудя хората, които през последните няколко дни започнаха да ме следят. След като вече бях в 5 теми, тогава пуснах буквата. Това е, което аз направих.
   
  Последно редактирано от модератора: 11.12.18
  joujoujouj харесва това.
 12. Каспаретка

  Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте,
  Не разбирам защо е спора o_OНадпис има както и победител.
  Предстоят други игри нека се запази коледния дух и настроение. А за това дали ни е " голяма наградата" с това разполагаме това даваме. Ако на някой не му харесва нашата награда нека не играе.

  ПП:Тръгнахме много нахъсани да разведрим и внесем настроение, но честно да Ви кажа се присетих защо скоро не сме го правили . :(
   
  joujoujouj харесва това.
 13. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Хайде да се успокоим всички, че уж Коледно настроение .... пък то какво стана. Критика сме казали, че може да има, както и извинения ако има грешка. Но понякога май забравяме как се критикува?

  Jojo какъв бонус и какъв предмет?
   
 14. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Смятах да приключа по темата,ама явно част от коментара ти е насочен към мен.Все ми е тая каква ви е наградата, въпроса е по скоро да е честно спечелена, и всички да имат равен шанс за спечелването и.Е квото и да говорите, няма да ме убедите в това, нито беше коректно подадена информацията, нито е възможно в рамките на секунди да се открие буквата(нищо против победителя). И да, като не ми харесва-няма да играя и не смятам да го правя, защото и при следващата е ясно какво ще се получи.
   
  lion8080 харесва това.
 15. joujoujouj

  joujoujouj Полубог

  Наистина е невероятно, нали? Не мисля, че дължа обяснения някому, спазих условията и правилата на играта и успях да се включа навреме. За да е ясно как се справих обаче ще опиша стъпките си накратко: днес си подредих намерените от предишните дни буквички, дообяд открих "В"-то и чакайки последната буквичка по метода на изключването стигнах до извода, че има голяма вероятност тя да бъде скрита в раздел FAQ - за събития, после прецених, че вероятността да бъдем затруднени в търсенето е доста голяма в необятната тема Куестове в читалището, и накрая късметът ми се притече на помощ, защото попаднах на "З"-то малко след като kinder4e я беше поставила там. Та толкоз за логиката и късмета. Благодаря за наградата, оценявам я!
   
 16. milkoga1

  milkoga1 Господар

  А и се сетих за една поговорка, много хубава "гузен не гонен бяга", та като ви гледам как цялото войнство се наредихте и сами си наливате масло в огъня....е, не говори добре това (за вас).
   
  lion8080 и eskus харесват това.
 17. joujoujouj

  joujoujouj Полубог

  Може ли да помисля малко?
   
 18. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Трети път няма да моля никои за нищо!

  Ок, другите неща са начислени.
   
 19. milkoga1

  milkoga1 Господар

  А въпрос може ли?
   
  lion8080 харесва това.
 20. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Същото е и с въпроса, тук не е диктатура, всеки може да пита и да каже какво мисли, стига да се изразява коректно. Ти сам написа, че като пльоснеш нещо трябва да мислиш как ще го прочетат от среща.
   
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.