Подаръци ще има за всички от сърце! - 2 част

Discussion in 'Официални игри във форума' started by kinder4e, Dec 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Последните 3 парчета от пъзела, вече чакат да бъдат намерени. Днес нямат дата :)

kinder4e likes this.
  2. milkoga1

milkoga1 Господар

3. –divane-

4. ka-linka

ka-linka Посланик

5. –divane-

6. milkoga1

milkoga1 Господар

Картинката е за колегите,аз само помагах с линковете.;)

7. esz102

esz102 Младши експерт

Браво!Достоен отговор и жест към всички играчи!Благодаря ти:)

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

9. –divane-

Браво, остави ид, за да начислим наградите.

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

ID:14988764

11. –divane-

Готово, след рефреш ще ги видиш :)

milena7004 likes this.
  12. ka-linka

ka-linka Посланик

Носталгичен филм в забранените ли е? ИД 31376927
    И едно огромно благодаря на Милко!!!! Честно казано, прибрах се снощи след една лееека тренировка за коледното парти и последните три картинки ги свалих от него. Още веднъж благодаря!

13. –divane-

Не е, но и рецепта която нямаш, бонус и селектирано живот, само да не е последно

14. ka-linka

ka-linka Посланик

Щом не е, нека е носталгичен филм. Все не ми стига време да се пробвам на ударометъра и си нямам.
    Благодаря от сърце и весели празници на всички фермери!

15. –divane-

Още подаръци има да избираш

16. ka-linka

ka-linka Посланик

Ама то било истинска Коледа, затрупана от подаръци. Един бобър гмуркач, общи приходи L за реколта и с рецептите го загазих, защото нямам пето ниво на всички занаяти и не знам какви рецепти имам

П.П. Моля те, избери ми нещо хубаво, което нямам, че с тези занаяти съм гола вода, хич не им разбирам, по твоя преценка

Last edited by moderator: Dec 20, 2018
  17. kinder4e

kinder4e Guest

Здравей и честито!
    Мога да те посъветвам да се разходиш в раздел - занаяти. Там има всички рецепти, като по нива е описано кои са тези, които се печелят или купуват, и няма да се отворят от нивото. Огледай хубаво и прецени какво би ти било най-полезно. Никой не те пришпорва за рецептата, помисли и тогава пак пиши, за да не съжаляваш.

Last edited by moderator: Dec 20, 2018
  18. ka-linka

ka-linka Посланик

Благодаря! Ще разгледам. Може ли чак утре вечер да кажа, до тогава няма да имам нужното време.

19. kinder4e

kinder4e Guest

Може, няма да те гоним я :) Ти си я спечели, сега остава само да си я избереш, така че да си доволна и да ти върши работа. Можеш да прочетеш в темите, а и да се допиташ до някой по-опитен приятел/съсед. Аз лично бих заложила на чатнито, ако го нямаш, защото се ползва всекидневно или на нещо, което ще ми е лесно за производство и ми е нужно. Така, че когато си готова пиши, а при първа възможност, след това, админ ще ти я добави:)
    Хубава вечер!

20. ka-linka

ka-linka Посланик

Благодаря. А може ли да проверите имам ли рецептата за ягодово-морковено чатни? Ако я нямам - нека е чатни, ако я имам, нека Караконджо си избере една рецепта и я изпратете на него. Може ли?

Thread Status:
Not open for further replies.