Подарък и търговия-юни 2015г.

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Jun 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -helixme4o-

-helixme4o- Обитател

Някой ако има излишно Хари да пише какво иска за него-ако го имам,ще направим трампа!

2. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Давам дървета ХХЛ от Бахамата (нар, ямайска слива, манго, смокиня) или Яйчено дърво за Фонтан от сняг и Сърфист на лед. :)

черешка likes this.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пу за мен ххл ямайската слива :)

4. Eli1200

Eli1200 Познавач

Да, много ти благодаря, но ми пратиха.:D

Last edited: Jun 15, 2015
  5. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Благодаря за указанията, няма да ги ползвам:).
    В този ник Kalina_A банана е с отворена статуя...ако става въпрос за друг акаунт, да, съгласна съм.
    При отворен остров имаш възможност да купуваш загадъчни стръкчета и ако нямаш отворени статуи за дървета, е включен банана, предполагам за да имаш по-малък процент на получаване на специалните дървета. Това е лично мое предположение и признавам, не знаех за този "феномен" с банана. Други админи също не знаят защо важи това правило за острова.
    Съвсем не знам всичко за играта и не тръбя никъде нещо подобно. :)

6. Роналдиня

Роналдиня Кандидат за признание

ако на някой му се намира дядо коледа пенсионер и не го ползва да каже

ПП:не го искам даром,дано имам това което търсите.ник Poналдиня

Last edited: Jun 15, 2015
  7. uncleRex

uncleRex Кандидат за признание

Търся - ковхай
    Имам - рожков, трънка и много други обори и дървета.
    Търся - майк и лили, стрелба с лък, пикантни готвачи, танцьор на салса, кестенов паяк, кестенов фермер, ясла.
    Пишете какво искате. По възможност на лични, но и тук става.

8. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Търся Сърфист на лед и Хари Кравайчето - давам Рожков, Огнено дърво, Папагалско или ХХЛ бахамско (смокиня, манго, нар), Яйчено - по избор. Ако някой иска може и за обор на Енот или Таралеж. :)

черешка likes this.
  9. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Търся киви,ковхай и скоруша.Давам седра,трънка,имам доста дървета ХХЛ,котка,сова,жаба...Пишете ми на лично

10. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Търся солни дървета, козе мляко дървета,захарни,телени,медни дървета. Пишете какво искате за тях :)Имам кестен,рошко,обори....

11. denislav4o216

denislav4o216 Редовен

Здрашейте търся си Седра, Киви, Ковхай и Скоруша.Моля ако някой има да пише на лично :)

12. kosdas

kosdas Анализатор

егати стръкчетата пак 2 папагалски нар кактосово и авокадо поне мляко да имаше да ги врътна на неква бахамска супа

13. Eli1200

Eli1200 Познавач

Някой случайно да има Съкровищница на враните? Моля да ми пише какво иска в замяна.
    П.П - нямам Ковхай или Амхерстия

14. kosdas

kosdas Анализатор

а тамаринд

15. Eli1200

Eli1200 Познавач

Не, съжалявам. Вече не ми трябват. Благодаря все пак:)

16. _Gem_

_Gem_ Младши експерт

17. borjo91

borjo91 Стажант

Ще ти ги пращам и в XXL , на мен ми трябва Плюшено мече . Всичко друго си го набавих.

Тамаринд веднага ти пращам , пращай ми Плюшено чудовище .

Last edited by moderator: Jun 16, 2015
  18. -fabulousss-

-fabulousss- Подрастващ автор

Търся Амхерстия. Давам всякакви цъкални ако не са ми заредени по редовете. Не давам киви тъй като ми е само едно . От всичко останало имам по 2 или повече.

19. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Имам нар и шамфъстък ХХЛ,както и обикновени такива,търся ковхай,баобаб или скоруша.Пишете ми на лични

20. -petar75

-petar75 Прохождащ

Здравейте, ако някой има катерици или скунксовеи може да ми изпрати да ми се обади за да разменим нещо