Подарък и търговия-юли 2015г.

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 24.7.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Когато е за 200 000 хил. на ден ,една помощна ферма и от друго ще ги изкараш,няма смисъл да събираш толкова много зайчетаxDxD

2. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

ве момчета съобразявайте се кво пишете у форумът,разбирам желанието ви за изява но малко се замисляйте.!

desi232, yiн☯ и mushnuk харесват това.
  3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Като стигнеш до лимоните - свиркай! :p

Което ми напомня, че и аз по едно време търсех СТАЧКА и БИО ЕНЕРГИЙНА НАПИТКА. Та който има за менкане да свирка какво иска в замяна. :)

Последна редакция: 27.7.15
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ами в помощната ферма да сееш и обираш по два пъти на ден лешници и лук вадиш над 280 000 и да сееш на острова още нещо и да продаваш,стават над 300 000 да не влизам в точни цифри на ден колко вадя;)
    но кой както го разбира, не давам пари за да ми вярват;)
    с четири обирания на фермата можеш да докараш и над 500 000 на ден,само трябва да знаеш какво да сееш;)

5. калпазанка

калпазанка Подрастващ автор

някой да търси рибно забавление?

6. -fabulousss-

-fabulousss- Подрастващ автор

Имам напитката. Ако искаш ще ти я пратя , само ми пиши съобщение в фермата като започне . Имам нужда от цветята , но ще видим как ще протече размяната първо с съседите. Иначе ще ти го пратя.

7. babamarta

babamarta Подрастващ автор

аз търся рибно забавление, имам всичко което може да се подарява, пиши на лични, моля те

8. rosita67

rosita67 Подрастващ автор

9. калпазанка

калпазанка Подрастващ автор

хари кравайчето

10. iwaniwaniv

iwaniwaniv Стажант

Оооооо браточка, повярвай - цветята продължават да се търсят!

11. katrinkara

katrinkara Напреднал

и аз си търся хари кравайчето..

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Някой търси ли киви, птицечовки и ковхай, също и производството на лосовете, текстилна мелница, кукувиче яйце I и II? Пишете ми във фермата.

krassimira харесва това.
  13. -fabulousss-

-fabulousss- Подрастващ автор

Избирайте си . Търся плюшено чудовище , езерно чудовище и рибно забавление . Отделно от острова имам още неща за размяна(пролетно почистване , сирене фондю , вечеря за трима ) . Ако има някой заинтересован , на лично в фермата

14. lotopiza

lotopiza Прохождащ

аз търся рибно забавление, срещу 30 лалота, ако има желаещи моля да пише на лични

15. ludkovci

ludkovci Напреднал

Търся парфюмерия, може ли някой да ми помогне и срещу какво. Благодаря!

16. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

17. nik76112

nik76112 Напреднал

ИСКАМ ВЕЧЕРЯ ЗА ТРИМААААА
    какво ще ми струва?

18. vida_bl

vida_bl Обитател

какво ще искаш за Към небето,пиши на лични

19. kosdas

kosdas Анализатор

давам 2 тамаринда или киви за амхерстия които го интересува да пише на лично

20. tani1980

tani1980 Полубог

Ти какво даваш за цъкалката и колко искаш?

Успяха да опропастят едно от най - хубавите събития с това тяхното това може, онова не може...

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.