Подарък и търговия-октомври 2015г.

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 29.9.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

благодаря сега разгледах ЦЕНОРАЗПИСА и видях че го няма е тръпка да има за следващия път а кумшията ще трябва да почака

2. tani1980

tani1980 Полубог

То ще му се изчака чакането, като моето със производството за сирене.Докат се докопам до него то ще стане вече на синьо сирене.Забравих и парфюмерията.

Някой има ли баобаб за размяна?

-.kiki12345.69- харесва това.
  3. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

не е у ЦЕНОРАЗПИСА-нали много работа им стана на немците със предводител баш бай ти Върун Индйски(визирам го като баш брадър) простено да им е а на чакаштите търпение и дано нивга да не се сбъднат писанията на ЗООООООроооооо

Торнадо73 харесва това.
  4. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

как да ти метна 1 като не сме съседи парфюмерията забранена но сирене ще ти пратя

5. tani1980

tani1980 Полубог

Кики и то е забранено за съжаление.Аз за какво казвам че ще стане на "Бри" докато го разрешат.

6. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Хехее може би....вече обаче искам и тортата поднесена във.....;):p

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Уредена си.

П.П. Аз притварям кепенците на сергията за днес.

8. vida_bl

vida_bl Обитател

Търся баобаб.Пишете на лични.

9. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Нема страшно фантазиите на Зоротка няма как да се получат бай Варун кинти кърти покрай ПиТ не е толкоз улав да си резни клончето ;)xD

10. uncleRex

uncleRex Кандидат за признание

Работилницата за одеяло за пикник може ли да се разменя и ако е да, някой предлага ли я?
    Предлагам баобаб ...... за костенурка.

11. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Някой да има излишна панда колада? Какво искате в замяна?

Последна редакция: 2.10.15
  12. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

Някой да има излишна костенурка
    Имам:розови обори за свине ,патици и крави

13. slaytanic1878

slaytanic1878 Обитател

Ако някой има баобаб и скоруша за размяна,нека пише.Мога да предложа амхерстия,тамаринд, седра.

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пусни си в системата размяна на розов обор за костенурки, голяма е вероятността да се получи.

П.П. Аз да се похваля - успях да си намеря търсените от мен питомба ХХЛ и акай ХХЛ. Също и едно Хари докопах. За мен този ПиТ вече е успешен. А може би още нещичко интересно ще намеря.

Мариана07 и [gabi]04 харесват това.
  15. mila3470

mila3470 Стажант

търся си дама че редчето ми трябва да се допълни,някой ако има да ми пише какво иска за нея

16. tani1980

tani1980 Полубог

Порасна ти работата значи, тоест самочувствието.Това във... а това са си екстри направо.
    Мерсиии Муши! :D Ураааааа :D:D:D

Трябват ми орех, слива и череша ххл, ако има някой в излишък да пише.

17. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

18. meche

meche Стажант

Търся мармоти и орел !Моля пишете на лично за какво разменяте! Ника ми е :milena_ot_shabla

19. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Малеее, ама откъде ги измисляте тия цъкалки?! Имам чувството, че играя друга игра...май половината евенти съм ги проспала! :oops:

Та както казах на една съседка - на път съм да впиша в червената книга: скунксове, мармоти, елени, катерици.
    Ще се радвам, ако някой помогне с миграцията на тези популации към моя ареал :)

ПП: Забравих да кажа, че имам доста представители от БП загадъчности в излишък за размяна.

20. tani1980

tani1980 Полубог

То и аз не им обръщам много вмнимание на цъкалките, като ги накачуля на редовете и после забравям наименованията им и колко точки дават.А пък в чевервената книга БП трябва играчите си да запишат, че все по-малко стават май.

П.П.Май В-то на клавиатурата ми го мързи нещо.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.