Подарък и Търговия - март 2019

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 6.3.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Ау много сериозни станахте,аз ще си замълча колко бройки имам :p като слушам срещу вас да бягам не мога да ви стигна.

FrozenKiss, .TAINNA. и milkoga1 харесват това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Спомням си когато бях нов играч имаше една цъкалка която даваше към 500 то,какво ли не даваха за нея;)
    Сега дори на полето няма да е сложатxD

3. milkoga1

milkoga1 Господар

Е похвали се с 10 те си бройки де.......xD Шегувам са...

Каспаретка харесва това.
  4. Каспаретка

Ама как да се хваля, то срам да ме хване xD

лудакрава1 и milkoga1 харесват това.
  5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Не ми се говори! Всички пулмолози са ми приятели вече, ефект никакъв.

.TAINNA. и milkoga1 харесват това.
  6. milkoga1

milkoga1 Господар

Горе долу същия проблем....
    По принцип е така, най актуалното в момента се търгува адски скъпо.Но такава е играта.( да не ти казвам аз колко пари съм дал да купувам от пазара златно листо...)

FrozenKiss, Каспаретка и -niksan- харесват това.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ха така наредихме се все антибиотични фермери и фермерки. И аз от коледа до преди 2-3 седмици смених няколко антибиотика. Но имам диагноза: 4-те грипа един след друг, които не бяха включени във ваксините за този сезон и накрая пневмония. Отровиха ме с лекарства, но вече съм здрава :)
    Гледам за пит хамстера и немъртвото ще са хит. А аз ще търся ясен и махагоново дърво :)

п.п. по въпроса за пулмолозите, на мен точно пулмолог ми помогна

bubolina_8, [[Fermerkaa]], ПЕПЕЛЯШКА и 2 други харесват това.
  8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Вероятно няма да е този път.
    :)

.TAINNA. харесва това.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря :) С какво още ще ни "зарадва" БП? Ще имаме ли инфо кои са неразрешените за подарък неща? Дано не са много :)

10. mushnu4ka

Предварително инфо - не. Утре всичко ще ни се изясни.

.TAINNA. харесва това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Не не, аз не искам предварително инфо, а инфо след започване на ПиТ. Преди доста време ни се казваше това и това не става за подарък или за търговия. Попитах с цел да не се ровя из офертите като гламава :) Но ако няма инфо, няма да се сърдя ;)

12. mushnu4ka

Не очаквай да има някакъв списък.

.TAINNA. харесва това.
  13. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

И мен ме изненада с тази оферт, само 7 имам излишни, т.е 6 за размяна, ако проявяваш интерес утре ще пратя.

14. .water.

.water. Обсебен

xDxDxD я кажи кого уплаши ,че то най-лесното нещо беше да си събереш клопки трудното е да ги замениш ,защото няма за какво.

15. Каспаретка

АА я ще мина нощес на всички една проверка и да видя кой какво да дава. Много имащи сте всички xDxDxD ще отварям тефтера, аз съм бедна мишкаxD
    ПП:Ама минахте размечтахте на с Диване ся сме като в необрано лозе кой какво има да дава:oops:

.TAINNA. и баткотонакаката харесват това.
  16. munci1991

munci1991 Обитател

по добре недей ;)

17. Каспаретка

Що бре, ти какво имаш за даване? Или като мен само за вземане си се наредил xD

.TAINNA. харесва това.
  18. munci1991

munci1991 Обитател

драсни на лични na biberon4o25

.TAINNA. и Каспаретка харесват това.
  19. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Мен миналия месец, като бях в болницата да ме правят на опитно зайче, ме пипна нещо странно (както обикновено) - почна с много яка суха кашлица, която след половин ден стана мокра. Температура изобщо не вдигнах, само ми се запуши носа с една прозрачна хрема. И сега все още едвам говоря, щото кашлицата ми съдра ларинкса - не мога да взимам стредните тонове, т.е. или мънкам тихо или крещя, иначе звук не излиза. Нещо такова да си карала? :oops:
    Имам някакви съмнения, че може и някаква тежка алергия да е било, въпреки че не се обринах и не ме сърбя нищо... Пък следващата седмица трябва да ходя да си нося епикризата на джипито и да ми пусне пак c-реактивния протеин да се види дали е паднал, след онуй дет ме изби от химикала в яйцето на "Аякс" в началото на декември. И ако сега пак е било алергия не виждам къв ще е смисъла изобщо.

На тоя ПИТ ще дебна за 1 мексикански кипарис аз май само. Още не съм се огледала какво друго ще диря.

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Много болни, най напред ви давам две бабини рецепти за кашлица, изпробвани:
    1. равни количества ракия, мед и олио, разбърква се и се пие.
    2. 1 чаша мед(чаена), 1 супена лъжица куркума на прах, по 1 каф. лъжичка на 2 часа(може и по-често).
    дано имате полза

Сега по темата
    ОРГАНИЧНА ТРЕВОКОСАЧКА
    това търся, пишете оферти тук или на riomde.

kakata13 и -niksan- харесват това.