Подарък и Търговия - март 2019

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 6.3.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Пума~`

Пума~` Ветеран

Търся клопка за хамстери, пишете в играта :)

2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Определено предпочитам да е нещо равностойно, за да са доволни и двете страни... Сега нали няма да ме питаш, кои и колко неща са равностойни на 100 бр. Клопка за хамстери?

3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Няма да се разберем лесно :) За мен 1 хари е равностойно или розов обор, за теб може 5 от тези да не са.

4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

1 Хари или розов обор за 100 Клопки, определено не е равностойно предложение :)
    При възможността да отглеждаш каквото ти душа иска в сателитки и да го прехвърляш през пазара, силно обезмисля каквито и да са обори и производства, дори и розови. За дърветата положението е сходно, рано или късно плодовете им се появяват на пазара, стига да имаш МП, можеш да си купиш всякакви. Харита имам трийсетина, не само ми стигат, а и често ме мързи да ги вадя... Та при това положение, предлагай :)

5. –divane-

Е кои каза 1 за 100 o_O

лудакрава1 и scaregrowII харесват това.
  6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Е то какво остана да ти предложат....Нищо.Зарадваи жените за 8 ми март метни им по един подарък. че като те чета разбрах едно предлагаш а те е срам да кажеш цената сиxDxDxD

7. –divane-

А не мерси, подаръци не искам. Ако мога да платя мога, ако не здраве да е.

milena7004, ПЕПЕЛЯШКА, kakata13 и още 1 човек харесват това.
  8. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

–divane- харесва това.
  9. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

На тън мън ми звучи, честно без да ми се сърдиш.
    Казвай направо цената, не с недомлъвки(виж xari_myri). Хари не искаш,обор не искаш,дърво не искаш, най добрата декорация ти я даваш. Ако аз трябва да бъда честна за мен най-ценното ми е харито, то си остава вечно. Всяко следваща декорация,обор или дърво ще има подобрение. Моя гледна точка.
    Та цената ти е :

DILQNADELI харесва това.
  10. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз нещо съм изостанал явно, тъй като не съм много по цъкалките...Я пояснете що са борите толкоз за тоз хамстер?

-helixme4o- харесва това.
  11. Каспаретка

Немъртво съкровище
    100 ТО/ТрТО х нивото
    22:00 ч.
    1х1
    Клопка за хамстери
    200 ТО/ТрТО х нивото
    22:00 ч.
    1х2
    [​IMG][​IMG]

.TAINNA. и milkoga1 харесват това.
  12. milkoga1

milkoga1 Господар

Явно дава хубави точки...;)

Каспаретка харесва това.
  13. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Пошегувах се с репликата ти "За мен 1 хари е равностойно или розов обор...". Съжалявам, ако си ме разбрала буквално! Останалата част от поста обаче е напълно сериозна.

За размяна си говорим, не за продажби и подаръци. Отделно от това, за подаръци не се пазари човек, те просто са нещо от сърце. Или да обобщя за неразбралите - нищо не продавам, подарявам от сърце, на който ми е на сърце!

Искаше ми се, вие да предложите нещо, не аз да си искам, но очевидно няма да се получи точно така :)
    Сериозно бих помислил над варианта за размяна на Клопка за хамстери срещу двойно повече бройки Немъртво съкровище. Без тън-мън :)

Последна редакция: 6.3.19
    .TAINNA. харесва това.
  14. Каспаретка

Ами така кажи да не се мотаем. Аз съм пас за това. Благодаря :p

15. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Извиняваи но аз сега те чета че искаш нещо в замяна досега бе само ма тъи ма иначе а и каква е разликата да взема хамстера а да дам 2 от немъртвото като точки ще събера еднакво или просто като инвестиция го търсиш при размяна на един хамстер 1 хари пример само давам а ако е не мъртвото са 2 броя ще вземеш 2 харита 1 за 1 еи ти си се взел много на сериозно бе човек аз поне не бих направила тази зделка успех дано ти се получи

sm0uk3r71 харесва това.
  16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Е то и ти не си каза направо ами тръгна оферти събираш... И аз да не видя, ама не ми се получи xD

Сигурно си имам достатъчно основателна причина, като например разликата в мястото, което заема едната и другата. Това, че ти не я разбираш си е изцяло твой проблем. Във всеки случай не предлагам кон за кокошка, както ти с Папагалските :) И да има и да няма сделка, няма да будувам и да го мисля.

Последна редакция: 6.3.19
    milena7004 харесва това.
  17. Каспаретка

Не не очаквах да скочиш с това. Признавам си изненада ме ;)

2 немъртво са 200 по нивото за 1 клопка 140 по нивото ;)

18. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Това как го измисли?

19. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

100 не 140

20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

2 Немъртво са 2 х 100, т.е 200 по нивото, колкото е и една Клопка.

Каспаретка харесва това.