Подарък и Търговия - март 2019

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Mar 6, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Пума~`

Пума~` Ветеран

Търся клопка за хамстери, пишете в играта :)

2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Определено предпочитам да е нещо равностойно, за да са доволни и двете страни... Сега нали няма да ме питаш, кои и колко неща са равностойни на 100 бр. Клопка за хамстери?

3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Няма да се разберем лесно :) За мен 1 хари е равностойно или розов обор, за теб може 5 от тези да не са.

4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

1 Хари или розов обор за 100 Клопки, определено не е равностойно предложение :)
    При възможността да отглеждаш каквото ти душа иска в сателитки и да го прехвърляш през пазара, силно обезмисля каквито и да са обори и производства, дори и розови. За дърветата положението е сходно, рано или късно плодовете им се появяват на пазара, стига да имаш МП, можеш да си купиш всякакви. Харита имам трийсетина, не само ми стигат, а и често ме мързи да ги вадя... Та при това положение, предлагай :)

5. –divane-

Е кои каза 1 за 100 o_O

6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Е то какво остана да ти предложат....Нищо.Зарадваи жените за 8 ми март метни им по един подарък. че като те чета разбрах едно предлагаш а те е срам да кажеш цената сиxDxDxD

7. –divane-

А не мерси, подаръци не искам. Ако мога да платя мога, ако не здраве да е.

8. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

–divane- likes this.
  9. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

На тън мън ми звучи, честно без да ми се сърдиш.
    Казвай направо цената, не с недомлъвки(виж xari_myri). Хари не искаш,обор не искаш,дърво не искаш, най добрата декорация ти я даваш. Ако аз трябва да бъда честна за мен най-ценното ми е харито, то си остава вечно. Всяко следваща декорация,обор или дърво ще има подобрение. Моя гледна точка.
    Та цената ти е :

DILQNADELI likes this.
  10. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз нещо съм изостанал явно, тъй като не съм много по цъкалките...Я пояснете що са борите толкоз за тоз хамстер?

-helixme4o- likes this.
  11. Каспаретка

Немъртво съкровище
    100 ТО/ТрТО х нивото
    22:00 ч.
    1х1
    Клопка за хамстери
    200 ТО/ТрТО х нивото
    22:00 ч.
    1х2
    [​IMG][​IMG]

.TAINNA. and milkoga1 like this.
  12. milkoga1

milkoga1 Господар

Явно дава хубави точки...;)

Каспаретка likes this.
  13. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Пошегувах се с репликата ти "За мен 1 хари е равностойно или розов обор...". Съжалявам, ако си ме разбрала буквално! Останалата част от поста обаче е напълно сериозна.

За размяна си говорим, не за продажби и подаръци. Отделно от това, за подаръци не се пазари човек, те просто са нещо от сърце. Или да обобщя за неразбралите - нищо не продавам, подарявам от сърце, на който ми е на сърце!

Искаше ми се, вие да предложите нещо, не аз да си искам, но очевидно няма да се получи точно така :)
    Сериозно бих помислил над варианта за размяна на Клопка за хамстери срещу двойно повече бройки Немъртво съкровище. Без тън-мън :)

Last edited: Mar 6, 2019
    .TAINNA. likes this.
  14. Каспаретка

Ами така кажи да не се мотаем. Аз съм пас за това. Благодаря :p

15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Извиняваи но аз сега те чета че искаш нещо в замяна досега бе само ма тъи ма иначе а и каква е разликата да взема хамстера а да дам 2 от немъртвото като точки ще събера еднакво или просто като инвестиция го търсиш при размяна на един хамстер 1 хари пример само давам а ако е не мъртвото са 2 броя ще вземеш 2 харита 1 за 1 еи ти си се взел много на сериозно бе човек аз поне не бих направила тази зделка успех дано ти се получи

sm0uk3r71 likes this.
  16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Е то и ти не си каза направо ами тръгна оферти събираш... И аз да не видя, ама не ми се получи xD

Сигурно си имам достатъчно основателна причина, като например разликата в мястото, което заема едната и другата. Това, че ти не я разбираш си е изцяло твой проблем. Във всеки случай не предлагам кон за кокошка, както ти с Папагалските :) И да има и да няма сделка, няма да будувам и да го мисля.

Last edited: Mar 6, 2019
    milena7004 likes this.
  17. Каспаретка

Не не очаквах да скочиш с това. Признавам си изненада ме ;)

2 немъртво са 200 по нивото за 1 клопка 140 по нивото ;)

18. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Това как го измисли?

19. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

100 не 140

20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

2 Немъртво са 2 х 100, т.е 200 по нивото, колкото е и една Клопка.

Каспаретка likes this.