Подарък & Търговия 2016г.

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 15.1.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .water.

.water. Обсебен

Я щом е дублиран моля пиши ми ти в моята кочинка тя не е дублирана:)

The.Farm харесва това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А защо не се обърнеш към съпорт да ти разрешат проблема с дублирането?

Ако са на твоя пазар.
    А за второто си много прав. Но не е гаранция, примерът е от миналия ПиТ с една открадната ферма.

The.Farm харесва това.
  3. ventsito

ventsito Стажант

Само дето има различни платформи и аз като пусна игра без ръце за мравояд, може и да не се засечем ;)

4. .water.

.water. Обсебен

Определено има голяма вероятност да не се засечете ако не сте на един пазар няма как да стане с размяна в системата.Разменяла съм с уговорка само с хора от форума на които смятам,че мога да гласувам доверие и до сега проблеми не съм имала.Дано и за напред да е така.Ползотворна и успешна търговия на всички.

лудакрава1 и маринката74 харесват това.
  5. vida_bl

vida_bl Обитател

прелагам мравояд за язовец

6. The.Farm

The.Farm Болярин

При желанието ми друг да не използва ника The.Farm, създадох дублиращи никове (всичките възможни варианти) с участието на кирилица. Така че и този ник е мой, но изненадващо, не мога да вляза в него, сякаш е станал призрак акаунт. Какво имам предвид ли - според теб колко възможни варианта има на думата The.Farm с кирилица и латиница заедно (точката няма значение как е набрана). Ще ти кажа - 7 + 1 (оригиналният ми - само на латиница).

Във всичките 8 влизам, само в акаута-призрак не става, защото просто няма друг вариант за изписване (и се чудя понякога как ли съм успял да го създам деветият като уж е невъзможно). Опитай се да ми изпратиш писмо и да станем приятели, кажи ми какъв е герба - трябва да е куче захапало поничка на черен фон. Това е моят призрак-акаунт.

Последна редакция: 27.9.16
  7. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Защото не е твой.

ПП:работи се по твойто дублиране.

.water. харесва това.
  8. .water.

.water. Обсебен

Интересен факт Каспаретка и точно навреме:)

9. Каспаретка

Няма как да се засекат другите с този.
    Акаунта с който се засича (дублира)изобщо не е негов и е създаден много отдавна.
    Иначе и той е в заблуда че е създал 7+1(но не са дублирани)

The.Farm харесва това.
  10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

О! И още интересни факти, госпожо Board Administrator ;) Поздравления! :inlove: На всички изкатерили се по йерархичната стълбичка - също! :)

ПП: Да бяхте почерпили, а?

11. The.Farm

The.Farm Болярин

Имах предвид само визуална прилика, не буквално дублирани. Не знаех че има начин да се дублира ако се използва само една система за изписване примерно латиница. И как става това. При създаване на акаунт системата не те ли отхвърля ако искаш да регистрираш вече съществуващо акаунт-име. Но явно, греша

12. Каспаретка

Да визуално,но пак не са 7+1.
    Когато бъде оправен дублирания ник ще пиша тук в темата.

ПП:Жужу сори не съм подготвена и за мен бе изненадаxD.

The.Farm харесва това.
  13. Каспаретка

Не може вече да се получават тези неща но останали акаунти от преди години правят проблем.
    Винаги при създаване на акаунт с абсолютно еднакви символи играта не допуска втори такъв акаунт.
    Преди години можеше да се сменя ника в играта и настанаха големи дублирания,за това и беше спряна тази опция.

14. kopis64

kopis64 Стажант

Търся червена панда - предлагам тигър, мравояд или фламинго.....:music:
    Пишете ми на личния!!

15. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ееее, нямам бърза работа, пък и никъде няма да ходя - може и направо през дувара лакомствата да стовариш! :p

16. koko7373

koko7373 Прохождащ

Може ли някой да ми подари Хари, а аз ще му подаря фламинго.

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, бе, а Асан не е ли човек? Като ще черпи за повишението - за всички да е.
    :p;):p

tani1980 харесва това.
  18. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Да, нали? То наготово лесно се папка!:mad:Ама друг да свърши цялата хамалогия (открий разликите, поздрави, па почерпка изпроси):pxD

mushnuk харесва това.
  19. sisiko80

sisiko80 Прохождащ

здравейте ,търся брекина -пишете на лични за какво го заменяте

20. Каспаретка

Хайде замезете и на търговията се насладете. ЦЪК,ЦЪК и ЦЪК.

ПП:бях обещала след края на предната търговия да му подаря на тази светулки -нека ми пише.

mushnuk, lu4o и joujoujouj харесват това.