Подарък & Търговия 2016г.

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 15.1.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Ако някой търси "извън релси" да ми пише.

2. tani1980

tani1980 Полубог

Някой да му се намира папагалско дърво?

3. krisi026

krisi026 Младши експерт

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

да

5. uncleRex

uncleRex Кандидат за признание

Все още търся цъкалки- Опитай от всичко, Стрелба с лък, Пикантни готвачи, Танцьор на салса, Вълшебно плаване с гондола, Кестенов паяк, Кестенов фермер, Термални извори и Цветовете на Унгария (и дуги цветни лехи-знамена).
    Всички цъкалки от Пълнолуние 1и Пулнолуние 2 (чудовищен трактор, пиба мутант, плашлив призрак, зомби полонеза, цербер, вещерска кухня и дракулски заек)
    търся и язовец, дрян, беркина, клаусена и Харито, парфюмерия, текстилница, розови и неонови обори и производства, някои ХХЛи(предимно от новите островни)
    Предлагам -
    елха 2011, ухаещо дърво, рожков, трънка, киви, скоруша, седра, тамаринд, огнено, нар, шамфъстък, ковхай, баобаб и амхерстия, ракитник, ачачайру, пандан, коколоба, маринга, акай, златно, солно ХХЛ, мушмула или ХХЛи, както и много други дървета.
    Предлагам -лебеди, видри, броненосци, рибарчета, гнездо киви, птицечовка, костенурка, мечка, вълци, щъркели, гълъби, мишки, хамстери, жаби, къртици, еноти, таралежи, сови, мармоти, кенгура, скунксове, орли, лисици, светулки, пеперуди, котки, работилница за платна и други обори.
    Имам и цъкалки.

aylakz харесва това.
  6. .water.

.water. Обсебен

Ко беше тва опитай от всичко от кой евент май го мярках нейде:oops:

7. aylakz

aylakz Редовен

Може ли един скункс за текстилница да разменим

8. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Търся цъкалката "Странна наука", ако някой има в излишък да ми изпрати една! За благодарност ще има подарък! :) Пишете ми на лични!

9. kris

kris Прохождащ

Здравейте , давам неонови обори , търся розови обори и производства , също така и ухаещи дървета , ако някои има интерес нека драсне

10. pepa551

pepa551 Анализатор

предлагам кокошарник розов,броненосец,- за язовец

11. griton

griton Стажант

Здравей!Казвай какво ти трябва и ако съм роден под щастлива звезда-ще има сделка :)

12. emcho67

emcho67 Подрастващ автор

Здравейте, търся Опитай от всичко. Пишете на лични.

13. kosdas

kosdas Анализатор

неонов заичарник за хари или язовец
    драскайте ако желаете на лично

п.п. да не стават грешки аз давам зайчарника :)

Последна редакция: 29.7.16
  14. jasi781970

jasi781970 Активен автор

търся язовец,срещу дърво козе мляко или млечно

15. pigi102

Търся розов кукувичарник, розов камиларник, стругарница розова, жабешко блато розово и розова дъскорезница.

kosdas харесва това.
  16. kosdas

kosdas Анализатор

много ти е розово :)

pigi102 харесва това.
  17. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Слагай розовите очила, Пиги! :p (много сериозна ми изглеждаш напоследък) Бедата е там, че нямам ни едно от тия, иначе с удоволствие щях да помогна в розовото ти начинание! :)

pigi102 харесва това.
  18. pigi102

Тези пусти харита...само за розово ги дават. :(

joujoujouj харесва това.
  19. tani1980

tani1980 Полубог

Търся розово производство на ангора. tani4ka1980

20. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Оффф айде бе хора никой ли няма “ ИГРА БЕЗ РЪЦЕ“ за размяна:(:(:(:(:(