Подарък & Търговия 2016г.

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 15.1.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Miki_fermer

Miki_fermer Редовен

в работилницата го дава че мога да го построя ама още не съм събрала инструменти

2. alyocha

alyocha Подрастващ автор

Аз не го намирам когато тръгна да ти го пращам,а другите получи ли ги,трябва ли ти още нещо

3. tedsss

tedsss Стажант

Здравейте! Търся коледна елха 2011, офика и обор за мечки. Имам манго, японски клен ХЛ, рожков (ХЛ и ХХЛ), баобаб, жаби, вълци излишни.

4. yanka79

yanka79 Младши експерт

мечките и офиката пътуват

5. aylakz

aylakz Редовен

И аз искам:)

Галфон харесва това.
  6. tedsss

tedsss Стажант

7. Галфон

Галфон Кандидат за признание

какви печени или на грилxDxD

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ако някой проявява интерес към цъкалки, даващи на острова на съкровищата обикновени точки опит, не тропически, да ми пише във фермата.

9. aylakz

aylakz Редовен

Може ,xD давай насам.xD

10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Толкова ли грохнала изглеждам ?! :cry:

11. tani1980

tani1980 Полубог

Е чак грохнала твърде пресилено, ама с това лебедово езеро....Да ги пускат по-скоро че да мирясаш! ;)

12. milkoga1

milkoga1 Господар

Търся Въздушен балон,цербер,дракулски заек

Последна редакция: 29.3.16
    georgiev и lion8080 харесват това.
  13. mimit00

mimit00 Подрастващ автор

Здравейте ! Търся обор за мечки ,заложи мрежи и си почивай,последно отброяване,котешки сън ,шкаф за котки- ако са ви излишни Благодаря предварително за помощта !

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

търся захарни дървета

15. pineapple87

pineapple87 Майстор

Търся пясъчен часовник

16. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

немога да разбера какво толко и е ценно на тази Стачка, вярно от ред е , но най-слабия с някакви си 2000 ТО даже не са тропически....o_O та отказват тези благинки дето съм предложила и искат Розова стругарница за 40 милиона.....

17. milkoga1

milkoga1 Господар

понякогаж просто няма логика xD

georgiev и lion8080 харесват това.
  18. Miki_fermer

Miki_fermer Редовен

Благодаря на всички, които ми помогнаха - не съм вярвала ,че мога да се зарадвам толкова на едни картинки
    Приятна игра

19. лупина

лупина Прохождащ

търся си цъкалки за небесната градина ,не държя на точките които дават,ако някой има излишли ще съм му благодарна

20. aylakz

aylakz Редовен

Здравейте,търся си мандра,фабрика за бои,производство на сирене,ферма за трюфели.Мога да предложа дом за костенурки.