Пинята парти

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Jan 23, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Не съм съгласна .... ще предам 300 орхидея ще взема 3 стъпки, ще предам 220 близалки ще взема още 3 стъпки станаха 6 стъпки после пак 300 орхидея и пак 220 близалки ще взема още 6 стъпки - общо станаха 12 ...ето ти едно ниво на госта... 600 орхидея.....и 440 близалки.
    Не може да се прескача задачата с новите растения и да предаваме само орхидея, така че необходимите орхидеи за едно ниво на гост са 600 бройки.
    В немския форум има таблица само с първите две задачи останалото се повтаря.

Внимание: Цялата информация се брои на стъпка!
    Другите задачи се редуват със същите стойности, както е посочено в 1 и 2.
    Посочени в скоби са стъпките.

Не.Завод 1Завод 2Завод 3цена
    първи300 орхидеи (3)800 слънчогледи (2)200 божури (2)200 МР * LVL
    втори330 Пинятуния (2)220 близалки (3)330 цветя на балона (2)250 XP * LVL

п.п. Разбрах какво имаш предвид ....то не били задачи дето се редуват а били нива на госта затова на едно ниво 1200 бройки орхидея пишеш.

Last edited: Jan 24, 2018
    zaaasa, MARV3000 and FrozenKiss like this.
  2. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Сигурно от ферментиралия гроздов сок xD снощи не се изказах достатъчно конкретно. Гоненето на точки в играта, не ме гъделичка. Висят ми доста задачи в читалището, най-вече в производствата, а те дават звезди, които ми трябват за дървото. Отделно да бучкам обори животни и после производства може да ми обърка сметките за пинята. Спорна игра и успех. ;)

MARV3000, FrozenKiss and tani1980 like this.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

[​IMG] плевнята от сега е уредена

4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

От това видео се разбира, че таблицата е за нива на гостите ...не са задачи.

Та в крайна сметка сметките са такива за двама на 9-то ниво и 2-ма на 12-то ако се правят само по 3 стъпки...
    7200 орхидея и хмел,
    3200 мента и грах.
    5280 близалка и хартиено цвете,
    6600 пинята цвете и балончест цвят.

joujoujouj, FrozenKiss and DILQNADELI like this.
  5. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Има таймер за "сурвакане" на 6 часа. Колкото е по-високо нивото, са по-добри наградите. Утре сутрин трябва да сме готови за всички гости на първо ниво.

FrozenKiss likes this.
  6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Значи трябва да се разсява балончест цвят [​IMG] и пинята цвете [​IMG]- по 1320 броя от всяко.

FrozenKiss likes this.
  7. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

И при мен тази сутрин се падна 100% плевня, ще свърша с орехите и ангорите, другото ще го мисля и изчислявам след като започне.... затормозявам се още от сега xDxDxD

8. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Мързеливата Ева няма как да разбута цяла ферма и да купи Х на N-та броя нещоси! Току-що открих подобна цъкалка в склада, някаква гарга беше, дето там си мухлясва. Иначе рождения ден ще си го играя.

Dionys likes this.
  9. radito01

radito01 Прохождащ

Четох ,че ангората и другите ще се произвеждат за време или не съм разбрала?

10. Пума~`

Пума~` Ветеран

да за време ще са, а и не само те.

11. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

А защо цъкалките за реда ги има като награда в кутийките на победителите ?
    Това означава ли че ще ти се излюпят повтарящи цъкалки за реда?
    Тези кутийки за постоянно ли остават в играта?

MARV3000 likes this.
  12. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

От всички предни неща(ненужни), които ми се паднаха за 10 завъртания, най-накрая и на мен се падна 100% плевня за 24 часа :p:p:music:[​IMG]

13. munci1991

munci1991 Обитател

14. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Могат да ти се паднат повтарящи се предмети. Остават докато ги обереш, няма да могат да се купуват и печелят след края на събитието.

15. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Сметките и на двете ви са вярни, видно е, че нивата за всеки гост са 12, а отделно всяко ниво има по 12 стъпки.
    BUTTERFLAYS обаче е оставила Ингрид и Мими на 9-то ниво (необходимо ниво за вземане на реда), а е дотикала Джоунс и Мишков до края, за да спести малко растения и в същото време да вземе останалите 2 цъкалки за реда (Пинята разбойник и Пинята бъф). Първите 3 цъкалки са включени в големите награди до 9-то ниво.

Големи награди

УсловиеЧетирима гости на
    1-во ниво
    Трима гости на
    3-то ниво
    Четирима гости на
    5-то ниво
    Трима гости на
    7-мо ниво
    Четирима гости на
    9-то ниво
    НаградаХрамът на пинятатаПинята пощаХвърляне на пинятаПинята яйцеРед в Небесната градина
    И все пак в тези сметки не са предвидени покупките на кошници и сандъци с пинята :p
    ПП: Ей, късметлиите с процентите, оставете малко плевня и за нас! ;)

MARV3000 and BUTTERFLAYS like this.
  16. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

[​IMG] [​IMG] 100 процента х 2 и плюс едно съм аз

FrozenKiss and tani1980 like this.
  17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ментата - 1500 за бройка, орхидеята 880, слънчогеда - 230, пшеницата - 140.
    Аз да си призная не съм прочел какво дава като подарък на 6 часа за различните нива. Само видях че дава нещо и че е еднакво - имаше някакви обори, някакви награди различни бяха точките които се падат и парите за различните нива.
    Аз сега при поредното четене преди да започне куеста се сетих да питам нещо за наградите:
    Да речем в 1 задача. Предават се 300 орхидеи. Пише = 200 МП х нивото за награда. Това за всяка 1 стъпка ли е (3 стъпки - 600 пенита) или за 1 предаване на 300 орхидеи - 200 МП? и общо за ниво излизат по 800?

18. БашФермер

БашФермер Генерал

при мен това колело в последно време е одврат, иде ми да го счупя и да им го търкулна към немско те да си го връткат :mad::mad:>:(>:(>:( 20 завъртания направих и нито веднъж не ми даде като възможна награда плевнята, за кво да въртя повече да ги хрантутя само >:(>:(:mad::mad:

не е проблема в това, че не се пада, а че на парти врътки дава жълти обори и разни глупости всеки път като награди, а плевнята дори не се появява там.

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

От съндъците за пинята ми се падна 10 хартиено цвете, пинята разбойник, 2 по 10 пинята цвете и 25 пинята цвете.

eva-mina likes this.
  20. БашФермер

БашФермер Генерал

от колелото не изкарах късмет, но от сандъчетата